skip to Main Content
Menu
Lydbog – “De Tolv Hellige Nætter: Kærlighed, Lys Og Nærvær” – En Moderne Guidebog Til En Urgammel Praksis

Lydbog – “De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog til en urgammel praksis

Ann Bjerres bog ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog til en urgammel praksis” er nu også på E-Reolen eller at købe som lydbog.

SAGA / Lindhardt og Ringhof A/S har på smukkeste vis indtalt bogen og skabt det flotte cover til lydbogen.

Med ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog til en urgammel praksis, inviteres du på en smuk rejse ind i det indre landskab. En indre rejse, der starter i den mørke tid, netop ved Juletid, hvor vi har vinterjævndøgn. En tid der befordrer og nærer det indre liv og en åndelig udvikling.

”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog til en urgammel praksis, er en spirituel udvikling bog for dig der vil et skridt dybere! For dig der er nysgerrig på at høre om Livshjulet, englenes betydning, samt høre mere om  Julemyteriet og kærlighedens budskab.

”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog til en urgammel praksis, der inspirerer dig til at få en endnu nærende og opløftende jul, hvor sjælen næres. At have fokus på den indre Jul og åbne os for det indre liv, Julestjernen og det åndelige element i livet. Lydbogen er en dyb invitation til at genforbinde os med Moder Jord, livspulsen og livets hjul.

De tolv hellige nætter en invitation til at ‘gen’ erindre mysteriet og kærlighedens budskab samt genskabe kontakten til Moder Jord og livets rytme.

Lydbogen giver dig dels en dybere indsigt om ”De tolv hellige nætter” hvad det er, dels er lydbogen en manual, der skridt for skridt viser hvordan du kan praktisere ”De tolv hellige nætter” i Julen. Lydbogens intention er at skabe mere lys, kærlighed og nærvær, at være vores sjæls essens og dermed få et mere fredfyldt, glædeligt og kærligt liv, i dybere respekt overfor hinanden og for naturen.

Du kan allerede nu købe ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær” – en moderne guidebog på diverse platforme SAMT finde bogen på eReolen.

Her er en lille lydprøve, indledningen fra bogen:

Lydprøve er på vej!

Hvis du gerne vil vide mere om bogen og læse anmeldelser af bogen:

“De tolv hellige nætter” – Ann Bjerre

Samt

De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – en moderne guidebog til en urgammel praksis – Ann Bjerre

Ann Bjerre fortæller i interview med Mannah fra ’Lyden af et bedre liv’ om ’De tolv hellige nætter’

Lyt med her og bliv inspireret:
Lyden Af Et Bedre Liv: #246 – De tolv hellige nætter – En moderne guide til en urgammel praksis – Spirituel forfatter og underviser Ann Bjerre (libsyn.com)

Glæd dig til at blive inspireret på et dybere plan!

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top