skip to Main Content
Menu

Inspirationsmøde tirsdag 21. januar 2020

Tak for et fantastisk levende, inspirerende og humoristisk inspirationsmøde. Det måtte gerne have været endnu længere, og jeg fik i hvertfald meget lyst til at komme ud på pilgrimsvandring.

Vil du have en aften med god energi, entusiasme og inspiration til vandreeventyret og vandring i pilgrimsspor så sæt kryds i kalenderen. 
De smukkeste billeder tager dig med på vandring i Europa og Israel, medens du hører hvorledes en indskydelse fører til pilgrimsvandring på El Camino i Spanien.

Den ene vandring mod Santiago tager den anden. Stærke naturoplevelser, aktiv ferie og inspiration på vejen – giver ganske enkelt større livsglæde! 
Vandringen tager dig med til Pyrenæerne, i Gralens hjemland, hvor stien fører gennem en utæmmet natur med de mest fascinerende naturscenerier samt kraftfulde katarborge.

I Italien følger du i Frans af Assisi’s fodspor til Toscana og Umbrien: et eventyrligt landskab, hvor stien leder til gamle klostre og kapeller og genklangen af Frans’ budskab: ”Fred og alt godt” er så stærkt. 
På Iona, øen “Med det tyndeslør”, drager du på vandring fra kraftfelt til kraftfelt i en natur, hvor det føles som om, himmel og jord går i ét. Israel er en pilgrimsrejse værd og du kan glæde dig til levede historiefortælling om det Hellige Land i sporet af Jesus.

Glæd dig også til inspiration om ”Stilhedens Univers” og “Gralsrejsen til Chartres”. Kom og nyd de smukke naturbilleder, lad tankerne gå på vandring – og bliv inspireret til din vandring.

Tilmeld dig inspirationsmøde


Inspirationsmøde finder sted tirsdag 21. januar 2020 kl. 19.00 på Tranquebar Rejseboghandel.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen.

Jeg glæder mig til at se dig tirsdag den 21. januar 2020

Kærlig hilsen

Ann Bjerre

Back To Top