skip to Main Content
Menu

Klub – “At rejse er at leve”

Kunne du tænke dig at “drage på eventyr” med Ann Bjerre måned efter måned?

Få hver måned tilsendt et levende ’rejsebrev’ – 1 times spændende lydfil – som giver dig indsigt og ’nye horisonter’ med de mere eksistentielle dele af menneskelivet samt formidler ’be’ gejstring til din videre livsvandring.

Det berømte citat ’At rejse er at leve’ er skrevet af H.C. Andersen og findes i hans roman ’Mit livs eventyr’ skrevet i 1855. I ’Mit livs eventyr’ skriver han: Den lykkelige erfaring har jeg gjort, at alt, eftersom kunsten og livet er blevet mig klarere, desto mere solskin er der udefra strømmet ind i mit bryst’.

bags

vandring

Under de mange pilgrimsrejser jeg har foretaget er ’rygsækken’ hver gang blevet fyldt op med indsigtsfulde oplevelser. Efter hver rejse: Nye steder og mennesker der bibringer visdom og læring om menneskelivet! Det er disse ’eventyr’ jeg gerne vil formidle videre til dig.

Hver måned en ny lydfil, et nyt eventyr, og din oplevelse af at være med på rejsen. Det er ganske vist – og du bliver ’be’ gejstreret!

Rejsebrevet er inspireret af, at vi lever i en brydningstid, hvor der i endnu højere grad bliver fokus på tro, eksistens og det åndelige liv. Med ’Rejsebrevet’ får du hver gang en filosofisk rejseoplevelse, med vægt på eksistens, indre visdom og livskundskab – ud fra et økomenisk perspektiv. ’Rejsebrevet’ giver dig næring til en personlig refleksion og fordybelse i temaer, der vedrører os alle som mennesker i udvikling – på vores livs vandring!

ann-7

Du modtager en  times lydfil, lige til at downloade, og høre når, og hvor du vil.

Når du lytter til lydfilen er det som at være med på en eventyrlig vandring, et sted i Danmark eller i udlandet. Et sted, hvor naturen har en særlig energi eller mættet stemning eller det er et pilgrimsmål. Fælles for stederne er: Det er et sted, hvor ånden beriges! Du er også med, i de unikke situationer eller oplevelser i mødet med karismatiske personligheder. Alle med et budskab på hjertet: Et budskab af medmenneskelig og eksistentiel karakter.

Månedens lydfil er en levende impuls til ’nye horisonter’, ny inspiration inde for de mere eksistentielle dele af menneskelivet og til at dele tro, værdier og bringe dem ind i en mere fri og åben dialog.

Forbered dig på at blive inspireret på et dybere plan!

Back To Top