skip to Main Content
Menu

Persondata

Kunders data

Den 25. maj 2018 trådte en EU-forordning om persondata i kraft. Her kan du læse, hvordan AnnBjerre.dk opbevarer persondata.

Når du bestiller en tur hos AnnBjerre.dk beder vi om oplysningerne: Navn, adresse, e-mail og mobiltelefonnummer.

Disse oplysninger er det, som kaldes “almindelige personoplysninger” (i modsætning til “følsomme personoplysninger”). AnnBjerre.dk gemmer disse data i op til 5 år, hvis der er behov for dette. Oplysningerne gemmes i kodebeskyttede systemer (økonomisystem, mailsystem og system til fakturering/håndtering af rejse). Kun medarbejdere, som har behov for disse data, har adgang til dette.

Oplysningerne opbevares således i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Hvis man ønsker sine persondata slettet tidligere end 5 år, kan man kontakte AnnBjerre.dk. Samme data, som ovenstående, der måtte være udskrevet på papir, gemmes i op til 1 år, hvorefter de makuleres.

Ved rejse til destinationer uden for Europa og hvor det er påkrævet i forhold til udstedelse af flybilletter, oplyser den rejsende pasnummer til AnnBjerre.dk. Pasoplysninger slettes umiddelbart efter afviklet rejse.

Nyhedsbreve
De personer, som modtager AnnBjerre.dk ’s nyhedsbreve, har selv skrevet sig op til at modtage nyhedsbrev. De oplysninger som AnnBjerre.dk har om nyhedsbrevsmodtagere er personens e-mailadresse. Nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes på hjemmesiden eller i hvert nyhedsbrev.

Sikkerhed
AnnBjerre.dk har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

AnnBjerre.dk har databehandleraftale med det firma (databehandler), som lagrer mailadresser til udsendelse af AnnBjerre.dk’s nyhedsbreve. Aftalen sikrer, at databehandleren overholder af de til enhver tid gældende krav og regler om behandling af personoplysninger under EU’s Persondataforordning.

Indsigt og klager

Hvis du vil klage over AnnBjerre.dk’s behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

AnnBjerre.dk
Snekkersten Stationsvej 8
3070 Snekkersten
Telefon: +45 29 40 55 72
Email: info@annbjerre.dk

Back To Top