skip to Main Content
Menu

12.-15. november 2020

Danmark Klosterophold – ”De to Maria’er”

Nu har du mulighed for at være med på en inderlig, fredfyldt og nærende retræte ”De To Maria’er” inspireret af Jomfru Maria og Maria Magdalene.

Hvorfor Maria og Maria Magdalene?

Maria Magdalene og Maria er tæt på Jesus Kristus. To kvinder der forstod kærlighedens budskab. De lod sig transformere, og deres historie er det smukkeste vidnesbyrd på Jesus og Den Kvindelige Visdom.

Hjertelig velkommen med til ”De To Maria’er”, der giver dig et spirituelt løft ind i En Ny Tid. Kærlighedens Budskab – den kvindelige visdom – transformeres under magiske dage i Maribo til indsigt og et kærligt spirituelt løft for dig i dit liv! ‘

Kvindelige Visdom – Ny maskulinitet

Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for det feminine – den kvindelige visdom – Maria energien. Og at blive bestyrket i hvert skridt på vores indre vej – livets dans, for at kunne træde frem med en NY maskulinitet!

”De to Maria’er” er forløsende dage med indsigt fra Maria Magdalene og Maria. Du træder ind i historien, med afsæt i Maria Magdalenes liv til du går ”Maria Vejen”.

Ærkeenglene Gabriel og Michael balancerer feminint og maskulint! – Slutteligt, står du som ”Himmeldronningen” med integration af din ”Kvindelige Visdom” ind i en NY Tid!

Jeg vil give dig næring på flere planer: Levende fortælling fra Det Hellige Land og Frankrig med transformerende ’billeder’ og dybe forløsende meditationer – i de kærligste rammer hos Birgittinerne. 

Maria Magdalene

Maria Magdalene fulgte Jesus og blev i 2016 erklæret ”Apostlen over alle Apostle.

Maria Magdalene, fulgte Jesus og Disciplene i Det Hellige Land. Og, var kvinden, der forstod Jesus spirituelle budskab. Det er også kvinden, der bringer ”Kærlighedens Budskab” ud i verden, drager til Sydfrankrig med sin broder Lazarus og søsteren Martha. Maria Magdalene er den, der siden ”søger indad” i Moder Jords skød for dér, at hente spirituel næring.  Maria Magdalene viser én vej! – hun er kvinden, der går ’hjertes vej’!

Maria

Historien om Maria bliver med ét levende og nærværende, men du hører om den unge kvinde, ”der bereder sig på at give fødsel”.

Maria er den unge kvinde, der ganske uventet møder Ærkeenglen Gabriel ved ”Bebudelsen”. Maria er kvinden, der føder Jesus barnet og moderen, der følger barnet på livets vej – også i de svære stunder på ”Smertens Vej”.

”Maria Vejen” er, en symbolsk fortælling om udviklingen af det menneskelige potentiale, ad ’den indre vej’, som vi netop nu er trådt ud på. Maria er ”Himmeldronningen’.

Måske vi moderne mennesker symbolsk kan spejle os i denne kvindeskikkelse?

Jesus og den Kvindelige Visdom

Maria er moderen, der betingelsesløst følger Jesus. Maria Magdalene er budbringeren, der oplever ”Opstandelsen” og bringer glædens budskab videre til de mandlige apostle. Med hendes liv understreges kvinders betydning i udbredelsen af Kærlighedens Budskab.

Begge går de ad vejen, som kaldes den ”Den Indre Vej” – hvor gaverne er frihed, tilgivelse og barmhjertighed.

Mens Maria Magdalene rejser til Sydfrankrig, rejser Maria rejser efter korsfæstelsen til Tyrkiet.

”De to Maria’er” er: 

 • Historien om Maria og Maria Magdalene
 • Læring om Ærkeenglene Gabriel og Michael
 • Indsigt i Englene, ”Guds sendebud”
 • Forståelse for hvordan du transformerer denne viden til spirituel indsigt!
 • Et kærligt spirituelt løft ind i kvindelige visdom i en Ny Tid!
 • Stillevandringer i naturen
 • Forløsende meditationer
 • En dag i stilhed samt stilhed ved måltiderne
 • At mærke en indre ro og tilstrækkelighed
 • At blive spirituel næret og opløftet
 • Levende og sanselig Klosterophold, du vil huske
 • Inspiration til din livsfornyelse – og personlig vækst!

Maribo Kloster

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej. Denne smukke ramme understøtter et livgivende og dybt nærende kursus: ”De To Maria’er”.

Du har eget klosterværelse med toilet og bad. Maden består af gode nærende måltider – vegetariske + fisk, kokkereret med stort nærvær og kærlighed.

Stilheden og naturen …

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik.

Klosteropholdet er også vandringerne i naturens helende og afbalancerende kræfter er med til at understøtte et givende og nærende ophold på Maribo Kloster. Som naturen er i dyb indre ro, bibringes du i ro og afklaring. Krop og sjæl næres som vi går kortere vandringer på 3-6 kilometer.

De fleste vandringer er ’stillevandringer’.

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på klosteret. Hun er en kyndig og vidende retræte leder med stort kendskab til Maribo Kloster – og er kendt for at være en entusiastisk fortæller.

Klosteropholdet er levende formidling, miniøvelser, forløsende meditationer, musik.

Historien transformeres under ”De To Maria’er” fra livfulde billeder – til indsigt og spirituel transformation.  Du er på en indsigtsfuld retræte, hvor du bliver ført ind i en personlig vandring – på klosteret og i Moder Jord skød – for dér, at hente spirituel næring.

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 3 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning (middag torsdag til og med frokost søndag)
 • Eftermiddags kaffe/te 

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 4.800,-.

Depositum kr. 1.000,-.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse.

Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.

Ved tilmelding modtager du faktura lidt information klosteropholdet.

Indbetalt depositum refunderes ej.

Rejseplan

Opholdet starter torsdag d. 12. november 2020 til middag kl. 18.00.
Opholdet slutter søndag d. 15. november 2020 kl. 13.30, efter frokost.

Ankomstdagen torsdag den 12. november 2020, du er velkommen fra kl. 17.00.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top