skip to Main Content
Menu

19. – 24. oktober 2020

Fordybelsesrejse i Assisi, Italien: ”Klara og Frans” d. 19.-24. oktober 2020

Den meditative rejse til Assisi ”Klara og Frans” er en specialrejse, og ses i lyset af år 2020. Året 2020, hvor vi ”bærer lyset frem”, træder ind i en Ny Tid. Den intense fordybelsesrejse forener smuk naturvandring med klosterophold, fordybelse i temaer fra Frans` og Klaras liv. Temaer, du kan lade dig inspirere af, og hvis fælles sigte har ”kærlighedens budskab” i en Ny Tid. Rejsen understøttes af meditationer, og overværelse af messer, der nærer og beriger ”Dit Lys” – din sjælessens.

Du er på vandring i sporet af Frans og Klara, hvor du vil opleve alle helligstederne, der forbinder dig med Frans’ og Klaras dybe spirituelle historie. Naturen, historien og din vej går op i en højere enhed. Du er på en hjerteåbnende rejse.

Broder Sol og Søster Måne

Frans har skrevet ”Solsangen”, hvor han hylder enhedstanken. Som Frans ligeså Klara, de åbner for en forståelse mellem menneskene og naturen. Begge har de den største hengivenhed til skaberværket, Moder Jord, og søger enhed og forståelse med alle skabninger. Klara og Frans viser på smukkeste vis en sti at betræde …

Du vil nyde vandringen i det eventyrlige landskab gennem Italiens Grønne Hjerte, Umbrien, Sorella Natura – søster natur – healer og afbalancerer. Du vil nyde at holde stop, læne dig op ad et oliventræ, frydes over de fremmedartede dufte og fuglenes glade sang. Med fornyet energi fortsætter du vandringen, mærker solen og vinden i dit ansigt. Ganske enkelt en rejse også i det ydre landskab, hvor der bliver ”højt til loftet” i dit indre landskab.

Frans og Klara viser vejen …

Klara og Frans lever i en samtid, hvor de følger den indre stemme, der beder dem om at træde ud af konforme rammer. Frans og Klara betræder nye stier, åbner nye spirituelle veje at betræde, finder balancen mellem det ”ydre liv” og ”det indre liv” – og vægter respekten for alt liv højt!

Din vandring gennem de smukke landskaber følges ad med dyb indsigtsgivende inspiration til ”Din indre rejse”. Under den stemningsfyldte vandring får du inspiration til at spejle dig i deres historie. Du oplever indre ro, som du inspireres af Frans’ og Klaras budskab om glæden ved naturen og det enkle liv, hvor næstekærlighed er den ”røde tråd”.

Klara og Frans ”lytter med sjælen” og forvalter deres betroede talenter og bringer dem ud i verden. Hvilke særlige gaver er sået i netop dig? Hvad vil du bringe frem i denne særlige tid?

Assisi – Fredens By

Du bor i den gamle middelalderby Assisi, Klaras og Frans` fødeby, og du mærker straks dens hjertevarme. Assisi emmer af Frans` og Klaras rene budskab om ”Fred og alt godt’.

Hos de kære Birgittinere, i hvis kærlige og nærende ramme du bor, sanser du i dit inderste ”Fred og alt godt”. Fra Klosteret er der den smukkeste udsigt ud over dalen, og du vil nyde vandring gennem olivenlunden til det lille stemningsfyldte kapel, hvorfra Frans` mission tog sit afsæt. Du vil opleve korset, der ’talte’ til Frans, opleve  Monte Subasio bjerget, indånde den friske luft i fulde drag, og bjergtages af udsigten over Assisi og dalen.

Glædens Budskab

Frans gik ud i verden som Guds glade spillemand og qua sit ægte vindende og ydmyge væsen sluttede flere og flere sig til ham og hans munkeorden: Franciskanerne eller Gråbrødrene, som de også hedder. Du besøger Basilica di San Francesco, hvor Frans er begravet.

Den unge Klara bliver så inspireret af Frans, grundlægger nonneordenen Klarisserne, og skriver som den første kvinde klosterregler for kvinder. Du besøger Klaras Basilika, hvor Klara ligger begravet, lytter til Klarissernes guddommelige sang. Fra Assisi vandrer du til stedet, hvor Klara levede i 41 år. Klaras sted emmer stadig af den karismatiske Klara, og du forbinder dig med hendes smukke spirituelle feminine energi!

La Verna Klosteret

At rejse i sporet af Frans og Klara er også en eventyrlig tur til Franciskanerklosteret, som er fredfyldt beliggende på bjerget La Verna i 1200 m´s højde midt i Toscanas smukke natur. På La Verna oplever du klosterlivet og en smuk og stærkt vibrerende natur, hvor roen og freden hersker! Du vil frydes over vandring i unikt skovområde: En rejse i eventyret og næroplevelse af Frans’ glæde ved livet og naturen. Frans’ digt ”Solsangen”, hvor han lovpriser naturen, bliver med ét ”levende” og nærværende.

Inspirationen …

Ann Bjerre vil begejstret og indlevende berige dig om Frans og Klara og guide dig på din personlige indre vandring med spørgsmål til indre refleksion. Der vil være dybe transformerende meditationer, der understøtter din personlige proces i at ”Bære dit lys” frem i En Ny Tid. Der vil være dansebevægelser og stunder med stilhed og refleksion, ligesom flere af vandringerne er ’stille vandringer’.

Frans og Klara viser os på smukkeste vis enhedstanken og ”Kærlighedens Budskab” – en invitation til at vi træder ind på ‘Den indre vej’ og handler på den!  – Du bærer Frans` og Klaras budskab om glæden ved naturen, det enkle liv og næstekærligheden med dig hjem i dit hjerte. Klar til at bære ”Dit Lys” frem ”Med fred og alt godt”!

Praktisk

I Assisi går vi til alle Helligstederne. Dog bliver vi kørt til toppen af Monte Subasio. Antal kilometer at gå er estimeret til 35 km i/omkring Assisi. På La Verna Bjerget 6 km.

Rejsen forudsætter , at du er godt gående.

Indkvartering i Assisi hos Birgittinerne.

Prisen er inklusiv

  • Fly fra/til Kastrup Lufthavn-Rom
  • Transport i Italien
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse i Assisi
  • Morgenmad, ’picnic’/frokost**, aftensmad
  • Rundvisning i Assisi, indlæg om Frans og Klara
  • Meditation, dansebevægelse

Egne udgifter

  • Drikkevarer
  • **2 frokoster i Assisi + frokost og aftensmad på hjemrejsedag
  • Rejseforsikring

Pris

Pris kr. 12.950,-.

Ved tilmelding inden d. 20.juli 2020. Efter den 20.juli er prisen kr. 13.950,-.
Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsen.
Depositum kr. 3.900,-.

Rejseplan

Afrejse mandag d. 19. oktober 2020 kl. 10.00.

Hjemkomst lørdag d. 24. oktober 2020 kl.14.00.

Vi flyver med SAS

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top