skip to Main Content
Menu

13. december 2020

Gralskursus – ”De 12 Porte” – Søndag den 13. december 2020

Længes du efter en mere åndrig og indre Julefest?

Længes du efter en jul, hvor lyset i hjertet tændes, spreder lys i dit indre og på din vej?

Ønsker du en fredfyldt Jul, hvor kærlighedens budskab er i højsæde?

Glade Jul, Dejlige Jul” – Julen er forventningens glæde, og vi har alle mange barndomsminder, glade erindringer om strålende børneøjne, voksne der er bevæget til tårer og juletræer og en fredfyldt familie lykke. De fleste fejrer den ydre og personlige jul, hvor det er Jesus barnets fødsel, der fejres. Dog er vi flere, der længes efter en mere åndrig og indre Jul, hvor det handler en indre og sjælelig jul. En jul, hvor det handler om at vende blikket indad, åbne vores hjerter, åbne os for medfølelsen, overfor os selv, hinanden, vore medskabninger, naturen – med fokus på Kristusbevidstheden.

Gralskurset ”De Tolv Porte” er en dyb invitation til den indre Julefest. På dette smukke Gralskursus iklædes du den åndelige udrustning: Du får baggrundshistorien bag ’de tolv hellige nætter’. Du får viden og indsigt om hvordan du arbejder med ’de tolv hellige nætter’ og er således parat til at gå gennem ”Tolv Porte” i Juletiden.

Hellige Nætter

I den mørke tid på året, hvor det ydre lys har trukket sig tilbage, da vokser den indre lysimpuls. Det søgende menneske, kan i denne tid åbne sigt hjerte, lade sig åndeligt set ’be’frugte. De tolv Hellige Nætter starter Julenat og varer til den 6. januar. En ganske særlig tid, hvor et ’vindue’ åbner sig. Mennesket hæver sin bevidstheden med ’de tolv hellige nætter’ – planter frø til hele næste år.  De tolv hellige nætter er langt mere en personlig udvikling, snarere en åndelig udvikling

Et spirituelt løft ind i en fredfyldt Jul

De sidste flere år har jeg arbejdet med ‘hellige nætter’ og udarbejdet en manual for år tilbage og hold mange kurser. I marts måned i år påbegyndte jeg en version 2020. Dog skete der jo så meget andet, og fokus blev et andet! – Men intentionen materialiserede sig medio november i form af en NY bog. Den nye e-bog får du på Gralskurset.

”De Tolv Porte” er et spirituelt løft ind i en fredfyldt Jul. Kærlighedens Budskab – i en ny tid! Gammel visdom – transformeres med forløsende meditationer, stille vandring i parken og levende historiefortælling til et spirituelt løft ind i en fredfyldt Jul med fokus på ‘den indre vej’.

Du får den fulde glæde af flere års studier og arbejde med ’de tolv hellige nætter’. Du bliver fuld påklædt til at en fredfyldt Jul med fokus på kristusbevidstheden, som er at åbne sit hjerte.

Transformation af historie

Historien om Hellige Nætter er gammel viden, som mennesket igen er åbnet for. På Gralskurset får du hele baggrundshistorien: Bibelfortællinger, Ærkeenglen Gabriel præsenteres, såvel som du hører om Livhjulet og de fire årstider.

Historien transformeres under Gralskurset til indsigt og spirituel transformation. I din Julefest – i dit liv!

Du får: 

 • En hel dag i opløftende rammer på Comwell Borupgård
 • Historie om Hellige Nætter
 • Bibelfortællinger, Ærkeengle Gabriel, Livshulet og mere
 • Forståelse for hvordan du transformerer denne viden til indsigt
 • De Tolv Hellige Nætter manual til ALLE tolv dage
 • Inspiration til hvordan du bevarer den indre ro
 • Frø plantes til hele næste år
 • Levende og sanselig Gralskusus, du vil huske
 • E-bog ’De tolv hellige nætter’

Form:

Gralskurset vil være levende formidling, miniøvelser, meditation, musik, mindfull væren i den smukke park, hvor du finder dit træ. 

For hvem er Gralskurset? 

 • For dig, der føler du en kraftig tilskyndelse til at deltage, det er grund nok!
 • For dig der er er nysgerrig på Hellige Nætter
 • For dig, der ønsker at transformere denne viden til åndelig styrke
 • For dig der ønsker et spirituelt løft ind i en Fredfyldt Jul

Rammen for Gralskurus 

Søndag 13. december 2020

Kl. 10.00 – 16.00

Det praktiske

Adresse: Comwell Borupgaard, Nørrevej 80, 3070 Snekkersten

Borupgaard er et luksus spa hotel og har en lang og spændende historie og er smukt beliggende i en park. Du vil på workshoppen nyde de smukke træer i parken. Åbn dine sanser og opdag årstidens særlige karakteristika, lyt til vinden i trækronerne, indånd luften og giv dig tid til den ekstra dimension, det er at blive beriget med en lille bid af træernes historie. Træerne stammer fra nær og fjern, og flere har stået her i over 100 år.

Hotellet ligger lige ved Snekkesten Station.

Der er gode tog/busforbindelse til København samt Hillerød.

Forplejning

En dag med luksus

Der serveres vand, kaffe, te til fri afbenyttelse.

Frokost – vegetar + fisk

Workshop pris kr. 1.450,-

Ved tilmelding inden d. 6. december 2020

Tilmelding efter den 6. december er prisen kr. 1.750,-

Tilmelding er bindende og refunderes ikke. 

Jeg glæder mig til give dig et fredfyldt og kærligt løft ind i Juletiden

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top