skip to Main Content
Menu

12. december 2020

Gralsvandring – ”At gå lyset i møde” – Lørdag den 12. december 2020  Udsolgt!

Glæd dig til indsigtsfuld Gralsvandring Nordsjælland fra Helsingør, Sct. Mariæ Kirke til Hammermølle ved Hellebæk. Vandringens tema er ”At gå lyset i møde”.

12.12.2020 er en ganske særlig dag!

Det er dagen før Luciadagen. Det er dagen hvor de tolv forberedende hellige nætter begynder, og der er 12 dage til at det er Juleaften, hvor selv de tolv hellige nætter starter.

De fleste i den vestlige verden fejrer den ydre og personlige jul, hvor det er Jesus barnets fødsels, der fejres. Dette er dog ikke det samme, som det flere og flere søger efter: At fejre en mere esoterisk, sjælelig jul. En jul, hvor det handler om at vende blikket indad, åbne vores hjerter, åbne os for medfølelsen, overfor os selv, hinanden, vore medskabninger, naturen, ja hele kosmos. Det er det ’tolv hellige nætter’ handler om.

”At gå lyset i møde” er en spirituel vandring hvor du går dig til viden om ’de tolv hellige’ nætter, der starter Julenat. Under den meditative stillevandring næres du med viden om de tolv nætter. Tolv nætters indsigt integreres – går op i en højere enhed – mens Moder Jord nærer dig med vækst og frugtbarhed. Du går 6 km.

Hellige Nætter

Julenat den 24. december træder du ind i de tolv hellige nætter, som varer til den 6.januar! De tolv hellige nætter er dybt forbundet med solvinterhver og det ydre mørke. Et åndeligt vindue åbner sig i disse dage. Mørket – det ydre såvel som det indre – transformeres som Julefreden sænker sig. Når vi afslutter det gamle år værdigt, er nærværende og fredfyldte, vil vi ’gøde’ hele næste års udvikling. Positivt. Det er det ’de tolv hellige nætter’ handler om. ’De tolv hellige nætter’ er gammel viden, som det moderne menneske igen er blev åbnet overfor. 

”At gå lyset i møde”

Gralsvandringen tager afsæt i Helsingør i Sct. Mariæ Kirke. Her vil der være meditation, stilhed, fordybelse – inspireret af de hellige nætter.

Sct. Mariæ Kirke er oprindeligt en klosterkirke, opført som en del af det prægtige Karamelliter Kloster /Vor Frue Kloster og dedikeret til Maria. Energien er fortættet og intens. Du næres på dybeste plan af Maria energien og erindrer Mariæ Bebudelse!

Maria bliver bedt om, om hun vil optage den åndelige næring, som Ærkeenglen Gabriel åbenbarer for hende. Vil vi sige ja? Ja, til at lade vort lys træde i karakter!

Gralsvandringen fortsætter gennem Helsingørs smalle gader op til og gennem Hellebæk Skov. Undervejs vil du nyde storslået natur med prægtige træer, kik til Kronborg og Nordsøen. Gralsvandringen slutter ved Hammer Mølle og den lille sø i Hellebæk. Hammer Mølle var en af syv vandmøller, hvor den vandmølle opførtes år 1576.

Du får bogen ’de tolv hellige nætter’

De sidste flere år har jeg arbejdet med de tolv hellige nætter og afholdt workshops såvel som udarbejdet en manual til at praktisere hellige nætter.

År 2020 er et ganske særligt år, hvor forandring og handling/ansvar går hånd i hånd. Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for vor feminine spiritualitet? Og, bestyrkes i hvert skridt på ’Den Indre Vej’, du er har trådt ud på! – Det er nemlig kun ét at gøre: At fortsætte…

Derfor en kraftig tilskyndelse til netop denne Gralsvandring: ”At gå lyset i møde”. Det er en invitation til at træde ind i det indre livshjul. Det er tid til, at lade vores lys stråle!

Og, netop i år har jeg opdateret materialet ’de tolv hellige nætter’.

Når du deltagere på Gralsvandringen får du efterfølgende e-bogen ’De tolv hellige nætter’ der indeholder:

 • Baggrundshistorien om ’de tolv hellige nætter’
 • Materiale til at praktisere adventskransen
 • Materiale til at praktisere de forberedende hellige nætter
 • Materialet til alle de tolv hellige nætter

e-bogen rummer en meget stor viden om hellige nætter og så hvidt vides er det første gang så stort et baggrundsmateriale er samlet i forbindelse med de hellige nætter.

Du modtager – efter Gralsvandring – e-bogen ’De tolv hellige nætter’. Du har således rig mulighed for yderligere fordybe dig og være klædt smukt på til ’de tolv hellige nætter’.

Du får:

 • Meditation stilhed i Sankt Mariæ Kirken, Helsingør
 • Meditativ stille vandring fra Helsingør til Hammermølle
 • Viden om de ”tolv hellige nætter”, som gående integreres og huskes
 • Inspiration til spirituel praksis i Juletiden
 • Fokus på din spiritualitet
 • Levende og sanselig Gralsvandring, du vil huske
 • E-bog ’de tolv hellige nætter’ indeholdende baggrundshistorie samt fuldt materiale til at praktisere: adventskransen, de forberedende hellige nætter samt selv de tolv hellige nætter.

Form:

Gralsvandringen er 6 km meditativ stillevandring i roligt tempo med stop undervejs til at præsentere de tolv hellige nætter.

Levende formidling, miniøvelser, meditation og mindfull væren.

For hvem Gralsvandringen? 

 • For dig der ønsker viden til en mere sjælelig, esoterisk Jul
 • For dig der søger inspiration til en fredfyldt og nærende Jul?
 • For dig der vil vide mere om Hellige Nætter
 • For dig der søger mere inspiration på din spirituelle vej
 • For dig der ønsker en opløftende og nærende Gralsvandring

Rammen for Gralsvandringen

Lørdag den 12.12. 2020

Kl. 10.00 – 15.00

Det praktiske

Adresse:
Start: Helsingør
Slut: Hellebæk

Ved tilmelding får du relevante oplysninger om mødested og slutsted.

God fysisk form, vandring på 6 km.

Det er en meditativ, stille vandring i roligt tempo med stop undervejs! 

Forplejning

Du medbringer mad og drikke.
Det er ikke muligt, at købe undervejs
Dog er der en Café ved Hammer Mølle.
Hvis Caféen er åben kan du købe kaffe/te/kage.

Gralsvandring ”At gå lyset i møde” pris kr. 750,-

Ved tilmelding inden den 1. december 2020
Tilmelding fra og efter den 1. december er prisen kr. 950,-
Tilmelding er bindende og indbetalt beløb refunderes ikke.

Jeg glæder mig til give dig et kærligt løft inspireret ’de tolv hellige nætter’

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top