skip to Main Content
Menu

Lørdag den 10. december 2022

Gralsvandring
”De tolv porte”

Lørdag den 10. december 2022

Glæd dig til indsigtsfuld Gralsvandring Nordsjælland fra Helsingør, Sct. Mariæ Kirke til Hammermølle ved Hellebæk. Vandringens tema er ”At gå lyset i møde”.

10.12.2022 er en ganske særlig dag!

Det er et par dage før Luciadagen. Det er dagen hvor de tolv forberedende hellige nætter begynder, og der er 12 dage til at det er Juleaften, hvor selve de tolv hellige nætter starter.

Gralsvandringen er en invitation at lade dig inspirere af “De tolv hellige nætter” til en personlig indre rejse, der begynder i den mørke vintertid i forbindelse med julen. En tid på året, hvor menneskes sjæl har mulighed for at åbne sig for det indre åndelige liv. En invitation til at denne særlige tid på året må blive en endnu mere nærende og opløftende tid. En tid med fokus på kærlighed, lys og nærvær, hvor vi lader det indre liv få fylde og plads, så vi i ro og mag forbereder os på det nye år.

Gralsvandringen giver inspiration til at være det åbne, modtagende kar, der fyldes af åndelig næring, der skaber større balance, så vi endnu højere grad kan leve ud fra sjæls essens og føle den dybeste fred, meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Under den meditative stillevandring næres du med inspiration om selve de tolv nætter, der giver dig inspiration til en jul, hvor det handler om at vende blikket indad, åbne vores hjerter, åbne os for medfølelsen, overfor os selv, hinanden, vore medskabninger, naturen, ja hele kosmos.

Ved hver “symbolske port” fortælles ganske kort og der vises et billede. Dyb inspiration integreres – går op i en højere enhed – mens Moder Jord nærer dig med vækst og frugtbarhed. Du går 6 km.

Hellige Nætter

Julenat den 24. december træder du ind i de tolv hellige nætter, som varer til den 6.januar! De tolv hellige nætter er dybt forbundet med solvinterhver og det ydre mørke. Et åndeligt vindue åbner sig i disse dage. Mørket – det ydre såvel som det indre – transformeres som Julefreden sænker sig. Når vi afslutter det gamle år værdigt, er nærværende og fredfyldte, vil vi ’gøde’ hele næste års udvikling. Positivt. Det er det ’de tolv hellige nætter’ handler om. ’De tolv hellige nætter’ er gammel viden, som det moderne menneske igen er blev åbnet overfor. 

”At gå lyset i møde”

Gralsvandringen tager afsæt i Helsingør i Sct. Mariæ Kirke. Her vil der være meditation, stilhed, fordybelse – inspireret af de hellige nætter.

Sct. Mariæ Kirke er oprindeligt en klosterkirke, opført som en del af det prægtige Karamelliter Kloster /Vor Frue Kloster og dedikeret til Maria. Energien er fortættet og intens. Du næres på dybeste plan af Maria energien og erindrer Mariæ Bebudelse!

Gralsvandringen fortsætter gennem Helsingørs smalle gader op til og gennem Hellebæk Skov. Undervejs vil du nyde storslået natur med prægtige træer, kik til Kronborg og Nordsøen. Gralsvandringen slutter ved Hammer Mølle og den lille sø i Hellebæk. Hammer Mølle var en af syv vandmøller, hvor den vandmølle opførtes år 1576.

“De tolv hellige nætter”

De sidste flere år har jeg arbejdet med de tolv hellige nætter.

År 2022 er et ganske særligt år, hvor forandring og handling/ansvar går hånd i hånd. Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for vor feminine spiritualitet?  og åbne op for at bevare den indre fred!

Derfor en kraftig tilskyndelse til netop denne Gralsvandring: ”At gå lyset i møde”. Det er en invitation til at træde ind i det indre livshjul. Det er tid til, at lade vores lys stråle! Primo oktober 2021 fik jeg indskydelsen til bogen “De tolv hellige nætter”.

De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær

– en moderne guidebog til en urgammel praksis

Når du deltagere på Gralsvandringen får du inspiration fra “De tolv hellige nætter” og der vises ‘billeder’ som illustrer hver af de tolv hellige nætter.

Gralsvandringen er en optakt til at fordybe dig yderligere og kan ej stå alene for din praksis af de “De tolv hellige nætter”. Måske du inspireres – under vandringen – til at købe bogen og  yderligere fordybe dig.

Du vil denne dag kunne købe bogen til specialpris.

 

Gralsvandringen er:

  • Meditation i Sankt Mariæ Kirken, Helsingør
  • Meditativ stille vandring fra Helsingør til Hammermølle
  • Inspiration om ” De tolv hellige nætter” – via tale og illustrationer – som gående integreres
  • Inspiration til spirituel praksis i Juletiden
  • Levende og sanselig Gralsvandring, du vil huske
  • Mulighed for at købe bogen “De tolv hellige nætter”
  • Du får kaffe/te/kage

Form:

Gralsvandringen er 6 km meditativ stillevandring i roligt tempo med stop undervejs til at præsentere selve de tolv hellige nætter.

 

For hvem Gralsvandringen? 

  • For dig der ønsker inspiration til en mere sjælelig, esoterisk Jul
  • For dig der søger inspiration til en fredfyldt, kærlig og nærende Jul?
  • For dig der vil er nysgerrig på “De tolv hellige Nætter”

Rammen for Gralsvandringen

Lørdag den 10.12. 2022

Kl. 10.00 – 14.30

Det praktiske

Adresse:
Start: Helsingør
Slut: Hellebæk

Ved tilmelding får du relevante oplysninger om mødested og slutsted.

God fysisk form, vandring på 6 km.

Det er en meditativ, stille vandring i roligt tempo med stop undervejs! 

Forplejning

Du medbringer mad og drikke.
Det er ikke muligt, at købe undervejs

Gralsvandring ”De tolv porte” pris kr. 650,-

Ved tilmelding inden den 27. november 2022
Tilmelding fra og efter den 27. november er prisen kr. 950,-
Tilmelding er bindende og indbetalt beløb refunderes ikke.

Jeg glæder mig til give dig et kærligt løft inspireret ’de tolv hellige nætter’

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top