skip to Main Content
Menu

Onsdag 2. marts 2022 Kl. 10.00 – 15.00

Gralsvandring
Nordsjælland
“At drage i ørkenen”

Onsdag 2. marts 2022
Kl. 10.00 – 15.00

Glæd dig til indsigtsfuld Gralsvandring Nordsjælland fra Helsingør, Sct. Mariæ Kirke til Hammermølle ved Hellebæk. Vandringens tema er ”At drage i ørkenen”.

2.3.2022 er en ganske særlig dag!

Der er i dag 40 dage til Påsken. Det er en tid for at ”Faste”, der betyder at afholde sig for noget, for at komme i dybere kontakt med sin sjæls essens. Mennesket har gennem tiderne ’gået ud i ørkenen’ for at gøre sig åbne og sårbare – for dér, at åbne sig for sjælens væsen, det iboende lys. Jesu drager 40 dage i ørkenen ligesom hellige mænd og kvinder har søgt ensomheden i grotter i naturen. Et udtryk for at ’rejse hjem til sig selv’.

”At drage i ørkenen” er en spirituel vandring hvor du går dig til viden om ”Fasten” og inspireres til at identificere, hvad der tager uhensigtsmæssigt megen energi i dit liv og som danner slørlag om din sjæls essens. Det er en meditative stillevandring hvor du næres af indsigt, som integreres, mens Moder Jord nærer dig med vækst og frugtbarhed til din 40 dages rejse hjem til dig. Du går 6 km.

Fasten

Dagen kaldes Askeonsdag og i dag starter den 40 dage lage Faste. Fasten er en tid til at åbne sig for lyset i menneskets hjerte. En tid til at identificere de slørlag der har lagt sig om sjælens væsen. En tid til at få mere energi, og mere klarhed over sande værdier og holdninger omkring dig selv. Du vil inspireres til at en 40 dages faste – transformationsrejse – fra det, der afholder dig fra at stå i dit lys. Jo mere du er i samklang med dit inderste væsen, jo mere glæde, lykke og jo mere energi har du til at bidrage til det fælles gode.

Fasten er en tid på året, hvor lyset tager til dag for dag. De glade forårsbebudere vintergækker og erantis er oppe ad jorden for at mind os om foråret og de varmere tider er på vej. Mennesket længes selv efter at stråle sin sjæls essens, som de kære forårsbebudere, og drages mod rejsen hjem til at udtrykke sjælens væsen. Menneskets iboende talenter.

”At drage i ørkenen”

Jesu drager 40 dage i ørkenen. Moses rejser 40 dage i ørkenen. Frans af Assisi faster i 40 dage. Hellige mænd og kvinder søger i naturen at rense sig, ofre gamle holdninger og værdier, for at finde dybere ind til essensen. Essensen – er det gode, det sande og det skønne i ethvert menneske – lyset i menneskets hjerte er forbundet med en større helhed og har et unikt formål, der søger at bidrage til det større fællesskab.

Glæd dig til at inspireres til din 40 dages indre rejse, gennem slørlagene til din sjæls essens. 

”At sige ja til lyset i hjertet”

Gralsvandringen tager afsæt i Helsingør i Sct. Mariæ Kirke. Her vil der være meditation, stilhed, fordybelse – inspireret til din 40 dages transformation.

Sct. Mariæ Kirke er oprindeligt en klosterkirke, opført som en del af det prægtige Karamelliter Kloster /Vor Frue Kloster og dedikeret til Maria. Energien er fortættet og intens. Du næres på dybeste plan af Maria energien og erindrer Mariæ Bebudelse!

Maria bliver bedt om, om hun vil optage den åndelige næring, som Ærkeenglen Gabriel åbenbarer for hende. Vil vi sige Ja? JA, til at lade vort lys træde i karakter!

Gralsvandringen fortsætter gennem Helsingørs smalle gader op til og gennem Hellebæk Skov. Undervejs vil du nyde storslået natur med prægtige træer, kik til Kronborg og Nordsøen. Gralsvandringen slutter ved Hammer Mølle og den lille sø i Hellebæk. Hammer Mølle var en af syv vandmøller, hvor den vandmølle opførtes år 1576.

Du får:

 • Meditation stilhed i Sankt Mariæ Kirken, Helsingør
 • Meditativ stille vandring fra Helsingør til Hammermølle
 • Viden om ”Fasten” og ’at drage i ørkenen”
 • Inspiration til at identificere dine slørlag
 • Inspiration til 40 dages transformation
 • Inspiration til at sanse og være din sjæls essens
 • Levende og sanselig Gralsvandring, du vil huske

Form:

Gralsvandringen er 6 km meditativ stillevandring i roligt tempo med stop undervejs til at præsentere de tolv hellige nætter.

Levende formidling, miniøvelser, meditation og mindfull væren.

For hvem Gralsvandringen?

 • For dig der ønsker viden om ’Fasten’
 • For dig der søger inspiration til at levendegøre temaet, at drage i ørkenen
 • For dig der søger vejen hjem til dig
 • For dig der søger mere inspiration på din spirituelle vej
 • For dig der ønsker en opløftende og nærende Gralsvandring 

Rammen for Gralsvandringen

Onsdag den 2.3. 2022

Kl. 10.00 – 15.00 

Det praktiske

Adresse:

Start: Helsingør

Slut: Hellebæk

Ved tilmelding får du relevante oplysninger om mødested og slutsted.

God fysisk form, vandring på 6 km.

Det er en meditativ, stille vandring i roligt tempo med stop undervejs!

BEMÆRK:

Hvis Mariæ Kirke skulle være lukket grundet Corona gennemføres Gralsvandringen alligevel.

Planen er i så fald at vi går tilbage til Helsingør igen. Hvis det bliver for langt kan du tage toget tilbage fra Hammermølle til Helsingør. 

Forplejning

Du medbringer mad og drikke.

Det er ikke muligt, at købe undervejs

Dog er der en Café ved Hammer Mølle.

Hvis Caféen er åben kan du købe kaffe/te/kage.

Gralsvandring pris kr. 650,-

Tilmelding er bindende og indbetalt beløb refunderes ikke.

Jeg glæder mig til give dig et kærligt løft inspireret af ”at drage i ørkenen”

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top