skip to Main Content
Menu

Søndag 27.  marts 2022 Kl. 10.00 – 15.00.

Gralsvandring
Nordsjælland
”Til Esrum Kloster”
”Den sjællandske pilgrimsvej”

Søndag 27. marts 2022
Kl. 10.00 – 15.30

Glæd dig til indsigtsfuld Gralsvandring Nordsjælland fra Gurre Slot ved Gurre Sø til Esrum Kloster. Under den intense stille vandring på 14 km næres du ved pilgrimstanker om den keltiske spiritualitet . med særlig fokus på den indre fred. Samtidig glædes du ved at gå på en del af den sjællandske pilgrimsvej, der starter i Helsingør.

Pilgrimmen

Den keltiske spiritualitet er funderet i pilgrimsbevægelsen og det at være pilgrim. Pilgrimmen, er den, der vandrer hen over marken for at finde hen til det særlige sted i det ydre – det hellige sted – for dér at nære det dybeste indre.  Det sted inden i dig, hvor der altid er en indre fred og ro! Og, det er det du kommer til på denne smukke vandring, at vandre hen over marken i sporet af fordums pilgrimme på vandring til Esrum Kloster!

Du vil under denne meditative stillevandring opløftes ved at vandre på den sjællandske pilgrimsvej, der går til Santiago de Compostela. Du går fra Gurre Slot til Esrum Kloster lader dig nære og opløfte af Moder Jords healende og afbalancerende energier – samt næres ved den keltiske spiritualitet, der er så forankret i Moder Jord: At være i naturen, at sanse at alt er levende og vi er en del af helheden og skaberværket. At være tage vare på og åbne sig for sårbarheden i det indre såvel som det ydre. At vi med vore ’blikke’ kan skabe healende og nærende relationer – og mere fredfyldt og smukkere verden!

En keltisk pilgrimshilsen er: ’Gå ind i dit hjerte – og bliv der’

Det er dét du vil sanse på denne vandring til Esrum Kloster!

”Må din vej gå dig i møde”

Må din vej gå dig i møde,
og må vinden være dig en ven,
og må solen varme blidt din kind,
og må regnen vande mildt din jord,
indtil vi ses igen,
må Gud holde, holde dig – i sin hånd.”

Et keltisk digt – nu også den danske pilgrimssang – fortæller hvordan den keltiske tro er som en lysende akse, der forbinder himmel og jord.

Du er på en indsigtsfuld Gralsvandring, hvor du bliver ført ind i en personlig vandring i Moder Jord skød, for dér, at næres af den keltiske spiritualitet.

Vandringen starter i ved Gurre Slot ved stien, går ned til Gurre Sø og langs søen, ind i skoven, hen over markerne, langs stilleveje, små landsbyer og hen over Esrum markerne for at nå til Esrum Kloster.

Form:

Gralsvandringen er 14 km meditativ stillevandring i roligt tempo med mange stop undervejs med levende formidling, meditation og nærværs øvelser, der styrker din spiritualitet!

Du er i god fysisk form og frisk på at vandre i alt slags vejr!

Rammen

Søndag 27. marts 2022 Kl. 10.00 – 15.30

Det praktiske

Adresse:

Start: Gurre Slot ved indgangen til Gurre Sø

Slut: Esrum Kloster

Start: Kan du nå med offentlig transport, bus 390R bus der kører fra/til Helsingør Station.

Slut: Her er der bus 390R, Bus 362

Ved tilmelding går du informationer om mødested.

God fysisk form, vandring på 14 km.

Det er en meditativ, stille vandring i roligt tempo med stop undervejs! Hvis du er i almindelig god form kan du sagtens deltage 🙂

Forplejning

Du medbringer mad og drikke.

Det er ikke muligt, at købe undervejs

Du kan købe Kaffe/te og kage ved slutsted. 

Gralsvandring pris kr. 650,-

Tilmelding er bindende og indbetalt beløb refunderes ikke.

Jeg glæder mig til vi sammen får en givende og opløftende vandring

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top