skip to Main Content
Menu

3.-6. juni 2021

Klosterophold – ”De fire Ærkeengle”

Glæd dig til en fredfyldt og opløftende retræte, der giver dig læring og indsigt i de fire Ærkeengle Gabriel, Raphael, Uriel og Michael samt de fire elementer: vand, luft, ild og jord!

Fornemmer du at ”Himmel og Jord” er uløseligt forbundet?

Er du nysgerrig på indsigt i Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Raphael og Michael?

Ønsker du at læring hvordan Ærkeenglene kan støtte dig i dit liv, lige nu?

Og, lære om deres personlige styrker.

Tilskyndes du til at tilbringe mere og mere tid i naturen?

Er du ivrig for at lære om naturens fire elementer: vand, jord, luft og ild?

Ønsker du indsigt i hvordan himmel og jord forenes?

 

Ifølge gammel tradition er Englene ”Guds sendebud”.  Det fortælles, at Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Rafael og Michael fløj ud i verden til menneskene med glædens budskab ”Kærlighedens budskab’. Englene fløj ud til hver deres verdens hjørne: Nord, syd, øst og vest. Hver engel har en særlig ’hjælp’ og budskab til menneskene, og, samtidig repræsenterer englene jordens fire elementer: vand, jord, luft og ild. Englene er på smukkeste vis bindeled mellem himmel og jord. Det er det den smukke retræte handler om: De fire Ærkeengle og jordens elementer – læring om forbindelsen mellem ”Himmel og Jord”. Samt inspiration til at du har din egen skytsengel, der følger dig i dit liv!

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej. Denne smukke ramme understøtter et livgivende og dybt nærende kursus: ”De fire Ærkeengle”. 

Ærkeenglene

Helt tilbage fra det Gamle Testamente fortælles de om Englene og hvordan de hjælper menneskene. Englene er ”Guds sendebud” og støtter mennesket på vejen i livet på jorden. Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Raphael og Michael har hver deres styrke. Og vi går dybere ind i de fire Ærkeengle, fortæller om dem og du lærer hvordan hver engel repræsenterer en støtte for dig i dit liv!

I det Nye Testamente er der mange eksempler på hvordan englene hjælper menneskene og vi ved, at det er Ærkeenglen Gabriel, der bebuder Maria at hun skal føde Jesus barnet. Ærkeenglen Raphael er den der støtter helbredelsen af  den syge ved Betesdam, ligesom Ærkeenglen Mikael og Uriel er at finde i Det nye Testamente.

Glæd dig til at hvordan også vi kan lade ”himlen” støtter vor vandring på jorden. Det er det du vil høre meget mere om på disse dage, hvor du ”vender blikket indad” for at lade dig berige og opløfte, hæve blikket og inspireres fra ”Himlen”.

De fire Ærkeengle Gabriel, Raphael, Mikael og Uriel

De fire Ærkeengle er også de glade budbringere af ”Kærlighedens budskab”. Som ”Guds sendebud” breder Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Raphael og Michael budskabet ud til jordens fire verdens hjørner: nord, syd, øst og vest.

Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Raphael og Michael repræsenterer ligeledes jordens fire elementer: vand, jord, luft og ild.

Mennesket er uløseligt forbundet med jorden og dens elementer. Uden de fire elementer intet liv. Hver af naturens fire elementer repræsenterer styrker og egenskab, der støtter os på livets vej. Det er også dét du lærer om på kurset ”De fire Ærkeengle”, hvordan naturen støtter og opholder os mennesker.

Naturen

”De fire Ærkeengle” er også at nyde Morder Jords feminine kærlige skabende kraft. Mærke hvordan Moder Jord udstråler vækst og frugtbarhed. Og, hvordan vi kan gå ind i Naturens renhed, skønhed og dybe visdom.

Lad os nyde og værdsætte naturens livsfornyende kraft, lære om vand, jord, ild og luft. Lære om deres kvaliteter og hvordan vi revitaliseres ved at opholde os i naturen og lære om hvordan deres styrker og gaver til menneskene.

Klosteropholdet er derfor vandringer ved Maribo Sø. Vandringerne i naturens healende og afbalancerende kræfter er med til at understøtte et livsfornyende ophold på Maribo Kloster. Der vil være vandringer af distancer på 3-9 km i jævnt terræn. Kræver almindelig fysisk god form.

“Himmel og Jord”

Opholdet på Maribo Kloster byder på en tid til at ”Vende blikket indad” nyde din modtagende feminine side, og inspireres om Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Rafael og Mikael. Du næres ved at vide, hvordan Ærkeengle kan støtte dig i dit liv. Du vil nyde at lærer om Moder Jords vand, luft, ild og jord, deres kvaliteter og hvorledes også de fire Ur elementerne kan støtte dig i dit liv.

”Himmel og Jord” er en kærkommen indsigt om forbindelsen mellem himlen og jorden, og muligheden af at du har din helt egen skytsengel!

Stilheden og Meditation

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik (Dog ikke første og sidste måltid, her må vi tale). Endvidere vil der være én dag med stilhed – din mulighed for at nyde stilhedens eliksir. De fleste vandringer er ’stillevandringer’. Ligeledes vil der være meditationer og inspiration om Englene og de fire elementerne.

Hos Birgittinerne

Du har eget klosterværelse med toilet og bad. Maden er vegetar + fisk, kokkereret med stort nærvær og indtages i et stilrent og lyst rum. Opholdet byder på fuld forplejning samt eftermiddagskaffe/te. Vi følger flere at Birgitte Søstrenes tidebønner, og har således mulighed for at nyde den smukke klosterkirke.

Vi er i en smuk og åndfuld ramme, der understøtter ’den indre rejse’ vi er på.

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på klosteret. Hun er en kyndig og vidende retræte leder med stort kendskab til Maribo Kloster – og er kendt for at være en entusiastisk formidler. Klosteropholdets tema er “De fire Ærkeengle” – en kilde til inspiration for forbindelsen mellem Himlen og Jorden og hvordan himmel og jord støtter ’din indre rejse’. Glæd dig til 4 dage, der vil opløfte og berige dig!

Praktisk

Prisen er inklusiv

  • 3 nætter
  • Eneværelse med toilet/bad
  • Fuld forplejning (middag torsdag til og med frokost søndag)
  • Eftermiddags kaffe/te

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 4.850,-.
Depositum kr. 1.000,-.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse.

Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.
Ved tilmelding modtager du faktura lidt information klosteropholdet.

Indbetalt depositum refunderes ej.

Rejseplan

Opholdet starter torsdag d. 3. juni 2021 til middag kl. 18.00.
Opholdet slutter søndag d. 6. juni 2021 kl. 13.30, efter frokost.
Ankomstdagen torsdag den 3. juni 2021, du er velkommen fra kl. 16.30.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top