skip to Main Content
Menu

Afrejse 8.-12. oktober 2018

Klosterophold i Frankrig: ”Den indre vej” – 8. – 12. oktober 2018

Det er med stor glæde, at jeg inviterer dig med på dette særlige klosterophold. I Frankrig, nord for Nice, i den grønne dal, omkranset af majestætiske bjerge er Cistercienser Klosteret.

Et sted med hjertevarme, der byder dig indenfor af dets kvindelige Cisterciensere med motto’et: ”Fred og glæde”. Leverandører af håndlavet chokolade af den højeste kvalitet siden 1950 og en passion for de fineste råvarer. En chokolade der siges at have helsebringende effekt.

I denne feminine energi hos søstrene i dalen og med bjergene, der knejser i horisonten og den mørke hjemmelavede chokolade, inviteres du gennem ’Porten til den indre vej’. De majestætiske bjerge – omkranser dalen – rækker op mod himmelen. Et sted mennesket altid har søgt viden, indsigt og indre styrke!

Du fornemmer det, så snart du er i Klosteret. Opholdet kan blive starten på en ny fase i dit liv. ’Noget’, du ikke har ’set’, kan næres og tage form! Efter et ophold i dalens dybe, stille ro vender du hjem med et nyt syn på, hvem du er nu, hvad du vil, og hvordan du virkelig ønsker at leve dit liv.

På sidste klosterophold mødte jeg en kvinde, der sagde:
’Enhver har glæde af mindst én gang om året at drage på klosterophold’.

Længes du efter enkelthed, stilhed og langsommelighed i dit liv og en stund med tid og ro til fordybelse? Så hjertelig velkommen med til Klosteret – uden mobildækning. Du befinder dig i en ”hvid zone” – på rejse ind i dit indre!

Programmet er delt op i en tid til stilhed, tid til tale, inspiration til den ’Den indre vej’, lette meditationer samt vandring til den nærliggende pittoreske by. Naturligvis følger vi søstrenes tidebønner og indtager vores måltider i stilhed.

Du vil nyde søstrenes himmelske hjemmelavede chokolade i fulde drag.

”Gudernes føde”

Chokolade er sundt for hjertet, og kakaotræet, hvorfra kakaobønnerne kommer, har fået det videnskabelige navn Theobroma cacao, der betyder ”Gudernes føde”.

Smagen af mørk chokolade er sund, og kakao i den mørke chokolade indeholder en række bioaktive stoffer, som har positive effekter på vores helbred.

Et af dem er stoffet Tryptophan, et stof der er forbundet med serotonin, der giver os følelsen af glæde og lykke og øger menneskets velbefindende.

Vær velkommen med til Klosterophold i den fredfyldte dal i Provence:
“Den Indre Vej”.

Praktisk

Klosteropholdet er:

Fly – fra/til Kastrup lufthavn
Bus transfer i Frankrig
Eneværelse
Helpension

Du har eneværelse med fælles toilet/bad på gangen.
Maden er meget enkle måltider, ja til tider spartanske. Dette er en del af opholdet!

Egne udgifter

Frokost på ud- og hjemrejsedagen
Rejseforsikring

Depositum kr. 3.500,- betales ved tilmelding.

Rejseplan: (fra Kastrup til Nice og retur)

8. oktober afrejse fra Kastrup  kl. 10.30
12. oktober ankomst i Kastrup kl. 15.45

Pris kr.

8.800,-
Ved tilmelding inden d. 15. juli 2018

9.800,-
Ved tilmelding efter d. 15.juli 2018

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top