skip to Main Content
Menu

31. marts – 2. april 2023

Klosterophold – ”Tro, håb og kærlighed”

Nu har du mulighed for at være med på en inderlig og fredfyldt retræte ”Tro, håb og kærlighed” inspireret af, og som smuk optakt til en nærende og indsigtsfuld Påskefest for dig! – Klosteropholdet er levende og nærværende indsigt fra Maria Bebudelse, Maria syv Mysterier, Maria Magdalene til vi står ved Palmesøndag, træder ind i ’Stilleugen’, der er en tid til at generindre ”Tro, håb og kærlighed”.

Hjertelig velkommen med til ”Tro, håb og kærlighed”, der giver dig et spirituelt løft ind i En Ny Tid. Kærlighedens Budskab, Mysteriet transformeres under magiske dage i Maribo til indsigt og et kærligt spirituelt løft for dig i dit liv!

Forårsjævndøgn – nyt liv fødes

Som vi står ved forårsjævndøgn, den 20. marts, får lyset mere og mere magt. Vi er befinder os ved indgangen til Påsken, som er tiden for kærligheden og opstandelseskræfterne.

Ifølge gammel tradition bringer forårsjævndøgn Livsfornyelse efter vinterens mørke og hører sammen med Maria Bebudelsesdag. – Jesu død og opstandelse handler ligeledes om livsfornyelse og det kan være en stærk oplevelse, at opholde sig ved en helligkilde ved forårsjævndøgn. Det kommer du til at opleve: At være ved Maribo, Sønder sø – at se den opgående sol skinner på kildevandet. Det siges, at udtrykke det skabelsens, opstandelsens og nyskabelsens virkelighed.

Glæd dig til at sige JA, til at nyt kan fødes, som naturen lige nu spirer og får nyt liv!

Maria – Feminin Visdom

Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for det feminine – den kvindelige visdom – Maria energien, der leder os til ”Tro, håb og kærligheden”. Og, at blive bestyrket i hvert skridt på vores indre vej, for at kunne gå frem med integration af din ”Kvindelige Visdom” i en NY Tid!

Historien om Maria bliver med ét levende og nærværende, mens du hører om den unge kvinde, ”der bereder sig på at give fødsel”. Maria er moderen, der føder ’sjælsbarnet’/Jesus barnet og den vise kvinde, der følger barnet på livets vej – også i de svære stunder på ”Smertens Vej” og til forløsningen: ”Tro, håb og kærlighed”

Maria er, en symbolsk fortælling om udviklingen af det menneskelige potentiale, ad ’den indre vej’, som vi netop nu er trådt ud på. Måske vi symbolsk kan spejle os i denne kvindeskikkelse?

Jesus – ”Tro, håb og kærlighed”

Det smukke klosterophold fortæller om Palmesøndag, hvor Jesu ridder ind i Jerusalem. Du hører ligeledes om ’stilleugen’ og vandringen på Via Dolorosa, der leder frem til Korsfæstelsen og opstandelsen.

Påskefesten ER kærligheden og opstandelseskræfterne, der forløser, og giver nyt liv.

Glæd dig til nærende opløftende dage, der vil inspirere dig på dybeste plan til din ”Stilleugen” og til ”Tro, håb og kærlighed”.

”Tro, håb og kærlighed” er:

Et kærligt spirituelt løft ind i kvindelige visdom i en Ny Tid!

 Maria

 • Historien om Maria Bebudelse
 • Historien om Maria: Den unge kvinde, moderen og den vise kvinde

Jesus

 • Historien om Jesus vej fra Palmesøndag og ’Stilleugen’

Stilhed og et spirituelt løft

 • Stillevandringer i naturen ca. 3-4 km
 • En dag i stilhed samt stilhed ved måltiderne
 • Meditationer
 • Inspiration til din livsfornyelse – og personlig vækst!

Maribo Kloster

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej. Denne smukke ramme understøtter et livgivende og dybt nærende kursus: ”Tro, håb og kærlighed”.

Du har eget klosterværelse med toilet og bad. Maden består af gode nærende måltider – vegetariske + fisk, kokkereret med stort nærvær og kærlighed. 

…“at lade sig opløfte”

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik.

Klosteropholdet er også stillevandringer i naturens helende og afbalancerende kræfter, og er med til at understøtte et givende og nærende ophold på Maribo Kloster. Som naturen er i dyb indre ro, bibringes du i ro og afklaring. Vandringer på 3-4 kilometer.

 

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 2 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning (middag torsdag til og med frokost søndag)
 • Eftermiddags kaffe/te

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 3.750,-.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse.

Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.

Der serveres kylling søndag, derfor hvis du er vegetar give besked herom.

Tilmeldingen er bindende.

Ved tilmelding modtager du faktura lidt information klosteropholdet.

Indbetalt depositum refunderes ej.

Rejseplan

Opholdet starter fredag d. 31. marts 2023 til middag kl. 18.00.

Opholdet slutter søndag d. 2. april 2023 kl. 13.30, efter frokost.

Ankomstdagen torsdag den 31. marts 2023, du er velkommen fra kl. 16.30.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top