skip to Main Content
Menu

6. – 9. maj 2021

Maribo Kloster – ”Feminin Visdom”

Selvomsorg, glæde og indre styrke

Nyd et smukt og fredfyldt Klosterophold ved søen med stilhed, nærvær, forløsende meditationer, mindful bevægelse, drømme og meditativ skrivning. Naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet for at styrke din feminine visdom og indre styrke til dit nye år 2021.

Disse nærende dage ved vandet er din vej til at fyldes af håb, lys og taknemmelighed over livet, over fremtiden og de ”Nye Tider” vi går i møde.

Feminin visdom

Året 2020 har for mange været et udfordrende år, og samtidig har det også været også et lærerigt år, hvor kreativiteten, det nære og sammenholdet har fyldt! Vi er mange, der oplever en større forbundethed og empati for naturen og jorden.

Vi lever i et radikalt bevidsthedsskift, som kalder på vor dybeste natur og feminine visdom.

Det er en ganske særlig tid, hvor udvikling af din åndelig udrustning er en styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og ”bære lyset frem” – skridt for skridt …

Når vi sammen bærer vores kærlige lys frem i verden, ja, så er der håb, tro og kærlighed.

Et specielt vindue – en port åbner sig i 2021

Med inspiration fra den bibelske Jomfru Maria, der på smukkeste vis udtrykker den feminine visdom, vil vi fordybe os i hendes vej for at styrke glæden og begejstringen over livet – samt forbinde os med vor indre styrke og åndelighed. Når vi er nærværende og lytter til hjertes visdom – som Jomfru Maria – åbnes automatisk op for vores inderste ressourcer.

Globalt er tiden til at være kærlig ansvarstager – at ”bære sit lys frem”. Det er tid at lytte, tage vare på dit indre sjælsbarn. Ej at udvise overansvarlighed, der dræner dit lys, men være i dybeste balance og respekt med dig selv – og helheden.

At nære sit indre ”sjælsbarn”

Den bibelske Maria, der på smukkeste vis udtrykker den feminine visdom, vil ved fordybelse styrke din glæde og begejstringen over livet – samt forbinde dig med din indre styrke og åndelighed. Når vi er nærværende og lytter til hjertes visdom – som Maria – åbnes automatisk op for vores inderste ressourcer.

Du vil nyde forløsende meditationer med indsigt, levende historiefortælling – inspireret primært af Jomfru Marias liv og de syv udviklingstrin i kærlighedens tjeneste, som Maria betræder. Ærkeenglene Gabriel, Raphael, Uriel, og Mikael samt introduktion til livshjulet og månens rytmer hører naturligt med i Marias liv. På smukkeste vis er det tid at trække himlen med på jorden – og med den store kilde til inspiration: Jomfru Maria.

forløsende meditationer med indsigt, levende historiefortælling – inspireret primært af

Stilheden og inspirationen …

Opholdet på Klosteret byder på stilhed og nærvær. En hel dag i stilhed.

Opholdet byder på meditation, mindful bevægelse og dans, skrive inspiration og fordybelse ved havet og naturen katedral. Alle måltider indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik.

Det er en tid til at ”vende blikket indad”, finde den indre ro og balance. Tid til kontemplativ væren, fordybelse, selvomsorg og styrke glæden og kærligheden til livet.

Naturskønne omgivelser

Maribo Kloster beliggende ligger ved Søndersø nær Maribo. Med den tiltagende forårssol strømmer den feminine kærlige skabende kraft særlig aktivt ind i Jorden. Lad os nyde og værdsætte naturens livsfornyende kraft, som vi oplever ved lysets komme: fuglens glade sang, bladende der grønnes, og forårsbebuderne pibler frem som træerne kroner rækker op mod lyset og himlen

Klosteropholdet er stillevandringer langs vandet. At være og opholde sig ved vandet – alt livs moder – renser og afbalancerer, understøtter et nærende og opløftende stilhedsretræte, hvor vi åbner vores sanser for den feminine visdom.

Feminin Visdom er:

 • Historien om Maria
 • Læring om Ærkeenglene Gabriel og Michael
 • Transformation af denne viden til spirituel indsigt!
 • Inspiration til bøn, til drømme, til meditativ skrivning
 • Et kærligt spirituelt løft ind i kvindelige visdom i en Ny Tid!
 • Stillevandringer i naturen
 • Forløsende meditationer
 • En dag i stilhed
 • Maden indtages i stilhed med musik
 • At mærke en indre ro og tilstrækkelighed
 • Inspiration til din livsfornyelse – og personlig vækst!

Du har eget værelse. Alle værelser er lyse og enkle med udsigt til den skønne natur, ligesom alle værelser har eget toilet og bad.

Opholdet byder på fuld forplejning: Lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe/te med kage og lækker aftensmad. Der serveres vegetarkost + fisk.

Forplejningen er på alle måder udsøgt og lækker og i sig selv en kærlig oplevelse.

Vi har adgang til den smukke klosterkirke. Du vil nyde både sanseligt og åndeligt og lade dig opløfte af naturens skønhed og vandets evige kilde til dyb indre ro.

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på Klosteret. Hun er en kyndig og vidende retræteleder og er kendt for at være en entusiastisk fortæller og inspirator. Glæd dig også til 4 dage, der vil opløfte og berige dig.  Opholdet byder på inspiration fra Marias liv – ”De syv Maria mysterier”, forløsende meditationer, mindful bevægelse, drømme samt meditativ skrivning.

Glæd dig!

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 4 dages ophold – 3 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning – vegetar + fisk
 • Inspiration ifølge program

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 4.850,-.
Depositum kr. 1.000,-.
Depositum refunderes ikke.

Ved tilmelding modtager du faktura og praktisk før kursusopholdet.
Tilmeldingen er bindende.
Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give din plads videre til en anden.

Alt foregår ifølge gældende Corona regler.

Rejseplan

Opholdet starter torsdag  d. 6. maj 2021 kl. 16.00.
Opholdet slutter søndag d. 9. maj 2021 kl. 13.30, efter frokost.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top