skip to Main Content
Menu

Nye datoer på vej

Rejse i Israel: Galilæa og Jerusalem ”Livsfornyelse” – Nye datoer på vej

Ifølge gammel tradition bringer forårsjævndøgn livsfornyelse efter vinterens mørke og hører sammen med Marias bebudelsesdag. På denne smukke, intense rejse kan du glæde dig til at opleve det strålende forårslys bade i Genesaret sø. Det har netop været forårsjævndøgn i marts måned. I Jerusalem oplever du ’historiens vingesus’, som du går i Marias fodspor. Marias bebudelse er symbolet på ”ny begyndelse”!

Livsfornyelse er temaet på denne dybe specialrejse, der bringer dig til frodige grønne Galilæa, hvor Marias bebudelse fandt sted. Du oplever stemningsfuld vandring langs Genesaret sø, Saligprisningernes bjerg og den hellige by Tiberias. Naturligvis oplever du det opløftende nye Maria Magdalene Center og sejler på Genesaret sø. Du oplever Jordanfloden og Jesu Dåbssted og bader i Det Døde Hav. I Jerusalem går du til Oliebjerget og besøger alle helligsteder, og går i sporet af Jesu, Maria og Maria Magdalene. ”Livsfornyelse” bringer dig i nærkontakt med en smuk natur og fordybelse i bibelsk billedsymbolik.

Galilæas blomstertæppe

Rejsen er eventyrlige gåture i Galilæa, i et landskab der byder på storslåede naturscenerier. Galilæas blomstertæppe, med høje tinder og Genesaret sø, der bibringer vand og frugtbarhed. Du går foråret og livsfornyelsen i møde, som du lader sig bevæge af stemningen i denne frugtbare natur, alt imens du følger i sporet af de bibelske personligheder fra barndommens lære.

I hjertet af Galilæa oplever du en uforglemmelig dag langs Genesaret sø i sporet af Jesus og disciplene: Tabgha – kirken hvor multiplikationen af fisk og brød fandt sted. Peterskirken, Jesu by, Den Græsk-ortodokse Kirke samt Saligprisningernes Bjerg. Stedet for Saligprisningerne. Du oplever den uendelige stilhed, når du sejler på Genesaret sø og oplever Nazareth og Maria Bebudelseskirke. På toppen af bjerget Arbel nyder du i fulde drag den bjergtagende udsigt ud over Genesaret sø!

Foråret

Ifølge gammel tradition handler foråret om Livsfornyelse. Jesu død og opstandelse handler ligeledes om livsfornyelse, og det kan være en stærk oplevelse at opholde sig ved en helligkilde ved solopgang i foråret.

Du kommer til at opleve: At være ved Genesaret sø – at se den opgående sol skinner på kildevandet. Det siges, at udtrykke det skabelsens, opstandelsens og nyskabelsens virkelighed. Glæd dig!

Maria Magdalenes by

En af rejsens mange stjernestunder er at sejle på Genesaret Sø. Det er som at befinde sig midt i historien – med inspiration og berigelse til følge. Et andet højdepunkt er vandring gennem de frodige marker med de høje palmer, blomstrende marker, duften fra blomsterne samt fuglenes kvidren, som du kommer til Maria Magdalenes by. Her oplever du det smukke nye spirituelle center beliggende ved Genesarets bred. Bygget til en ny tid og dedikeret til livets feminine aspekter. Et sted der ligeledes rummer resterne af den gamle synagoge og ”Livets Blomst”.

Jordan floden og Det Døde Hav

Jordan floden bringer liv og livsfornyelse med sig. Du får muligheden for at bade på Jesu Dåbsstedet, i Jordan floden – en fredfyldt oplevelse. Ved Det Døde Hav kan du nyde en helsebringende dukkert og ”Jordens salt”!

Jerusalem – “Den gyldne stad”

I “Den Gyldne Stad” Jerusalem bor du i hjertet af det gamle Jerusalem. Fra gæstehjemmets mange terrasser er der kig ud over det gamle Jerusalem, Tempelpladsen og Oliebjerget. Stedet er en fredfyldt oase, bibringer ro og tid til fordybelse.

Rammen er sat for en intens indre opdagelsesrejse, som du går op ad Oliebjerget, kommer i nærkontakt med Getsemane Haven, Fader Vor Kirken, Maria Magdalene Kirken og Kristi Himmelfartkirken. Du kan glæde dig til den bevægende vandring ad ”Via Dolorosa”, Grædemuren, Gravkirken og Gordons Gravhave.

Marias bebudelse

Marias bebudelse, at englen Gabriel kom med budskab om, at hun skulle blive mor til Jesus Kristus. Du besøger Bebudelseskirken.

”Livsfornyelsen” er for dig der vil et skridt dybere. Vi arbejder med temaet: ‘Maria Bebudelse’. Hvad betyder det for dig? Det er en stærk oplevelse at være i det Hellige Land, at arbejde med ‘Bebebudelse’  i forårstiden, der symbolsk er tid til ”Livsfornyelse”. Tid til at formulere hvilket ”nyt liv” du gerne vil ”barsle” med samtidig med den opadstigende forårssol! 

Ordet

Rejsen indeholder oplæg til indre personlige refleksioner, hvor vi bruger bibelske tekster  Himmelbønnen/Fader Vor samt Bjergprædiken, citater fra Maria Magdalene evangeliet, Jomfru Marias historie og “Bebudelsen”. ’Ordet’ – er kilden til personlig inspiration og livsholdning for det enkelte søgende menneske. Der vil være stilhedsmeditationer.

Rejsen er for dig der vil ét skridt dybere.

Du bor

Du kan glæde dig til at bo i Tiberias på gæstehjem tæt ved havnen – og med den smukkeste solopgang hen over Hebrons tinder.

I Jerusalem bor du i Jerusalem på gæstehjem i den gamle bydel. Steder, der med deres unikke stemning og beliggenhed er med til at skabe en nærende og opløftende ramme for ”Livsfornyelsen”.

Hjertelig velkommen med til ”Livsfornyelse”!

Praktisk 

Rejsen er korte vandringer i Galilæa. Vandring i Jerusalem gamle bydel samt vandring op ad Oliebjerget. Rejsen kræver, at du er godt gående.

Prisen er inklusiv

Fly fra/til Kastrup til Tel Aviv lufthavn
Transport i Israel
Indkvartering i delt twin værelse

Halvpension: Morgenmad + aftensmad
‘Picnic’/frokost 3 dage
I Galilæa: Sejltur på Genesaret Sø, Maria Magdalenes hjemby, Saligprisningernes Bjerg, Nazereth, Bjerget Arbel o.m.m.
Jesu Dåbssted, Det Døde Hav
I Jerusalem besøg i Gordons Gravhave, Gravkirken, Getsemane Haven, Domus Flevit, Kristi Himmelfart Kirken, Maria Magdalene kirken, Marias fødehjem, Maria Himmelfarts kirke, Oliebjerget o.m.m.

Egne udgifter

Drikkevarer
Frokost på ud- og hjemrejsedagen samt 3 frokoster
Rejseforsikring

Pris

Pris kr. 15.800,-.

Depositum. 3.900,-.

Rejsen er en special rejse og gennemføres denne ene gang!

Rejseplan

Afrejse fra Kastrup Lufthavn den dato kommer  kl. 06:40.
Ankomst Kastrup Lufthavn den dato kommer kl. 22.50

Vil flyver  med Austrian Airlines: Kastrup – Tel Aviv Lufthavn +retur.

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsens dagsprogram.

Hvis Udenrigsministeriet vurderer, at det er utilrådeligt at rejse ind i Israel, aflyses rejsen, og det indbetalte beløb refunderes.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top