skip to Main Content
Menu

Retræte
Englene 2
At åbne for den spirituelle kontakt

Den 23.-25. september 2022

Det er mest største glæde, at du inviteres til en opløftende og nærende retræte ”Engle 2” med inspiration, meditation og læring om englene, samt hvordan du nærer din spirituelle kontakt til englene, og din skytsengel!

På dette smukke klosterophold ”Englene 2” er der fokus på især Ærkeenglene Jofiel, Metatron, Sandelfon og Zadkiel – og, din skytsengel.

Engle er i stigende interesse og vi ser dem mange steder: I bladende, bøger, englesmykker, kopper og service udsmykket med engle for ikke at tale om i kunstens verden og i kirker og kapeller. Ja, så vrimler det med engle. Men hvem er de?

I følge gammel tradition er Englene ”Guds sendebud”. Hver engel har en særlig ’hjælp’ og budskab til menneskene. Englene er på smukkeste vis bindeled mellem himmel og jord – og, ved at lære om englenes kvaliteter og meditere på deres energi vil du erfare en spirituel støtte i dit liv.

”Englene 2” er til dig

Måske tror du på engle? og, sanser du har en skytsengel?

Du er nysgerrige, og tilskyndes til at ville vide mere?

Måske kender du Ærkeenglene Gabriel, Mikael og Raphael og ivrig for at kende flere?

Ønsker du at lære hvordan englene kan støtte dig?

Ønsker en dybere kontakt til din skytsengle?

Ærkeenglene

Helt tilbage fra det Gamle Testamente fortælles der om Englene og hvordan de hjælper menneskene på vejen i livet på jorden.

Måske tror du på engle? måske er du åben og vil styrke forbindelse til denne dimension i livet? Så, lad ”himlen” støtte din livsrejse ved at ”vender blikket indad” for at lade dig berige og opløfte, hæve blikket og inspireres fra ”Himlen”. Du behøver ej forudgående ’kendskab’ med englene, bare du er nysgerrig og åben.

Du vil sanse nærværet af Ærkeenglene Jofiel, Metatron, Zadkiel, Sandelfon og deres styrker og deres energier. Du vil lære om hvordan disse englene kan berige dit liv, ved meditation såvel som indsigt om disse. Der vil være korte gensyn med også Ærkeenglene Gabriel, Mikael, Raphael og Uriel Dog afholdes der særskilt kursus om disse fire engle.

Skytsengel

Engle spiller en central rolle som budbringer og skytsengle. Og, hvert menneske har sin skytsengel. Gennem tiderne er mennesker blevet næret og inspireret til at kontakte deres skytsengel. Ja, måske sanser du nærværet? Med ”Englene 2” vil du åbne op, sanse din spirituelle kontakt til din skytsengel – og styrke forbindelsen!

Naturen

”Englene 2” byder også på nærvær og kontakt til Morder Jords feminine kærlige skabende kraft. At nyde og værdsætte naturens livsfornyende kraft lærer os hvordan vi revitaliseres ved at opholde os i naturen og hvordan elementerne og engle er forbundet. Skønhed, indre fred og livskraft styrkes som vi erfarer, at mennesket er uløseligt forbundet med jorden og dens elementer: Himmel og jord er forbundet!

Klosteropholdet er derfor vandringer ved Maribo Sø. Vandringerne i naturens healende og afbalancerende kræfter er med til at understøtte et livsfornyende ophold på Maribo Kloster. Der vil være vandringer af distancer på 3-8 km i jævnt terræn. Kræver almindelig fysisk god form.

Glæd dig til

Glæd dig til en opløftende spirituel rejse med Englene, hvor undervisning vil være en blanding af forløsende healings meditationer, inspiration, læring om de nævnte Engle samt stillevandringer i naturen. Der vil være meditation, der varer i op til en time.  

 • Autentisk og levende undervisningen, der vil opløfte og nære dig med indsigt om englene, Ærkeenglene Sandelfon, Jofiel, Zadkiel og Metratron blandt flere.
 • Sansende meditationer med englene
 • Lære om englenes styrker og hvordan de kan støtte dig i livet
 • Åben din bevidsthed og kontakt til din skytsengel
 • Ildvognmeditationen
 • Meditation og indsigt om Ærkeenglen Mikael
 • Forløsende healings meditationer, der understøtter din indre proces til healing og ’genopbygning’.
 • Stillevandringer i naturens katedral
 • Maden indtages i stilhed og med smuk musik
 • Eget værelse med toilet/bad og fuld forplejning

Stilheden og Meditation

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik (Dog ikke første og sidste måltid, her må vi tale). De fleste vandringer er ’stillevandringer’.

Hos Birgittinerne

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej.

Du har eget klosterværelse med toilet og bad. Maden er vegetar + fisk, kokkereret med stort nærvær og indtages i et stilrent og lyst rum. Opholdet byder på fuld forplejning samt eftermiddagskaffe/te.

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på klosteret. Hun er en kyndig og vidende retræte leder med stort kendskab til Maribo Kloster – og er kendt for at være en entusiastisk formidler, at guide forløsende meditationer samt en evne til at inspirere og opløfte.

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 2 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning (kaffe/te/kage fredag til og med frokost søndag)
 • Eftermiddags kaffe/te 

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo 

Pris

Opholdets pris kr. 3.750,-.

Beløbet betales ved tilmelding.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse.

Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.

En lille uges tid inden opholdet starter fremsendes det endelige program.

Ved afbestilling, der sker inden 14 dage inden opholdet, mister du kr. 1.000,-.

Ved afbestilling senere end 14 dage, da refunderes der ej.

Rejseplan

Opholdet starter fredag d. 23. september 2022 til kaffe kl. 15.00.
Opholdet slutter søndag d. 25. september2022 kl. 13.30, efter frokost.

Ankomstdagen fredag den 28. januar 2022, du er velkommen fra kl. 14.00.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top