skip to Main Content
Menu

Nye datoer kommer

Retræte – ”Essens”
Healende ophold – kærlighed, indre  fred og livsglæde

Nye datoer kommer

Du har nu mulighed for at deltage i en ganske særlig retræte i Maribo, på Sankt Birgitta Søstrenes kloster. Retræte temaet er “Essens – Kærlighed, indre fred og livsglæde”.  Du guides ind i balance, til dit hjertes visdom.

Du vil finde den indre fred og får redskaberne til at bevare balancen i dit liv. Du vil nyde en forøget livsglæde, mere lys og nærvær – samt større gåpåmod, der vil berige og opløfte dig i dit liv!

Glæd dig til healende meditationer, spirituel indsigt, mindfull vandring i naturen – et nærende ophold der nærer din sjæls essens!

Din intuition –  din sjæls essens

Vi er alle unikke og kan alle opleve en endnu dybere lykke, når vi er i samklang med vores inderste væsen. Du kommer hjem til dig selv, mærker en større grad af glæde, nærvær og overskud. Du lytter til din intuition og lader dig guide af dit hjertes visdom og derigennem opleve sjæls essensen, det godt, sande og skønne i alle.

Mennesket har til alle tider søgt vejen hjem! Det er det du får inspiration til!

En kærlig rejse gennem ’slørlagene’

Ofte er der slørlagt omkring vor sjæls essens. Slørlag, som hindrer lyset i hjertet at stråle frit og vise hvem du i virkeligheden er. Slørlag kan være gamle holdninger, overbevisninger og urigtige sandheder vi har lagt omkring os selv.

Måske standser du op i disse dage? Revurderer værdier, holdninger og levemåder. Hvilke slørlag har lagt sig om din sjæls essens? Hvad er sandhed for dig lige nu?  Hvad tager uhensigtsmæssig megen energi i i dit liv? Hvad ’dulmer’ du dig med? – og, som hindrer den fri passage af lyset.

Du længes efter mere energi, indre frihed og livsglæde!

Hjertes visdom

Der vil være dybe forløsende meditationer og bøn, der vækker din indre visdom. Du forbinder dig med din sjæls essens, dit iboende lys, dit hjertes visdom. Nænsomt får du inspiration til at identificere ’slørlag/ blokeringer’. Du næres til og får redskaberne til at arbejde med at slippe de ’slørlag’, der er parate til forløsning. – Det er en kærlig rejsen hjem til dig, hvor accept og tålmodighed følger dig på vej. Gaverne er fred, indre frihed og mere glæde og nærvær.

En transformationsrejse

Retræten inspirer dig til at gå ‘den indre vej’ og genopdage dit indre rige, kærlige, lyse og fredfyldte landskab. Levende formidling omhandler også temaet:  ’At drage ud i ørkenen’. At drage i ørkenen er at åbne sig for sin sårbarhed, sin sensibilitet og kærlige væsen – rejsen hjem til dig!

Du får inspirationen til din egen 40 dages kærlighed transformationrejse hjem til dig!

Rejsen ‘hjem’

Det smukke klosterophold har til hensigt at illuminere dit indre, mætte dit indre sjælsbarn med finhed, skønhed, levende nærvær. Og, som vi står i det smukke foråret, hvor lyset tager til dag for dag, åbner menneskets sjæl sig for lyset, åbner op for livet og for at leve et mere glædesfyldt og sprudlende liv.

Glæd dig derfor til at generindre glædens dybe budskab til dig. Til at aktivere denne indsigt i dit liv, styrke din kærlige forbindelse med dig selv, og komme i dybere kontakt med dig sig, til at tænke, føle og handle på en ny og opløftende måde.

Glæd dig til:

”Essens – Fred, glæde og kærlighed” er:

 • Forløsende meditationer og bøn
 • Chackra afbalancering
 • Inspiration til selvhealing
 • Inspiration om Livshjulet – himlen og jorden
 • Inspiration til 40 dages transformationsrejse
 • Mindfull væren
 • Stillevandringer langs vandet
 • Musik ved måltiderne

Maribo Kloster – en tryg og kærlig ramme

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej. Denne smukke ramme understøtter et livgivende og dybt nærende kursus: ”Essens”.

Du har eget klosterværelse med toilet og bad.

Maden er vegetariske + fisk og der serveres eftermiddags kaffe/te/kage.

 

Stilheden og naturen …

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik (Dog ikke første og sidste måltid, her må vi tale). Endvidere vil der opfordres til mest muligt stilhed og væren – din mulighed for at nyde klosterets fredfyldte og livgivende rammer mest muligt!

Klosteropholdet er også vandringerne i naturens helende og afbalancerende kræfter, og er med til at understøtte et givende og nærende ophold på Maribo Kloster. Som naturen er i dyb indre ro, bibringes du i ro og afklaring. Vandringer på 3-5 kilometer.

 

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på klosteret. Du er i en tryg og kærlig ramme. Hun er en kyndig og vidende retræte leder med indføling og sans for at skabe rum for healing og  udfoldelse af “Essensen”.  Kendt for at være en entusiastisk fortæller og levende formidler.

Glæd dig med denne smukke gave til dig selv: “Essens”

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 2 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning (Kaffe/te fredag til og med frokost søndag)
 • Eftermiddags kaffe/te

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 3.750,-.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse. Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.

Ved tilmelding modtager du faktura og praktisk før klosteropholdet.

Beløbet betales ved tilmelding.

Hvis du er nødt til at melde fra indtil 14 dage før får du det fulde beløb retur, dog mister du kr. 750,-. Hvis du melder fra 14 dage før opholdet mister du det fule beløb!

Rejseplan

Opholdet starter (Nye datoer kommer) kaffe/kage kl. 15.00.
Opholdet slutter (Nye datoer kommer) kl. 13.30, efter frokost.

Du er velkommen fredag d. 13. maj 2022 fra kl. 13.30.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top