skip to Main Content
Menu

Seminar
’Bebudelsen’
En healende dag med Maria, Gabriel og Nymånen

Lørdag den 4. december 2021 – Kl. 10-16

Nu har du mulighed for at være med på en inderlig og fredfyldt dag i Helsingør ”Bebudelsen” inspireret af, og som smuk optakt til en fredfyldt og kærlig Julemåned for dig! Dagen er levende og nærværende indsigt om Jomfru Maria, som den unge kvinde i ”Bebudelsen”. Inspiration om Ærkeenglen Gabriel og nymånen den 4. december.

Der vil være forløsende meditationer, bøn og sjælsøvelser – samt stille vandring til Sankt Mariæ Kirke i Helsingør.

Hjertelig velkommen med til ”Bebudelsen”, der foregår i Helsingør City i et charmerende gammelt bindingsværkshus, ligger ganske tæt på Sankt Mariæ Kirke, hvor vi fordyber os.

Du vil nyde let frokost samt kaffe/te/kage om eftermiddagen.

Glæd dig til et sanseligt og kærligt spirituelt løft for dig i dit liv til i endnu højere grad at nyde, sanse og være Julens budskab: ”Fred over Jord”.

Vintermørke – ”Lyset fødes”

Som vi står ved indgangen af vinterjævndøgn den 21. december, befinder vi os snart ved ”Lysets” fødsel. Det er den mørkeste tid på året, menneskets sjæl åbner sig for mørket, trækker indad i det dybe feminine, hvor en åndelig befrugtning kan finde sted i den menneskelige sjæl! Vintersolhverv er for mennesket forbundet med: Den dag hvor ’lyset’ fødes.

I denne mørke tid fødes ”Kærlighedens budskab” på ny. Du vil næres af Evangeliernes glade fortælling om Jomfru Maria i Bebudelsen og mødet med ærkeenglen Gabriel. En fortælling om vejen til ’genfødsel’ til at leve vor essens og glemte bevidsthed om hvem vi i virkeligheden er.

”Bebudelsen”

”Bebudelsen” er forbundet med foråret og det nyes fødsel – ja! Og, samtidig er også december måned Marias måned, da Julevisionen starter med den unge kvinde, der siger ”Ja”. Maria siger betingelsesløst ”Ja” i ”Bebudelsen”.

Måske du har en følelse af i netop denne tid, at nogen gerne vil ’vækkes’ i dig? En ny indre ’fødsel’. Dette samtidig med, som Julen nærmer sig, at du ønsker en mere inderlig Julemåned.

Glæd dig til at inspireres til, at være det åbne modtagende kar, så nyt kan fødes i dig! Som den ydre natur, så den indre natur. Vi er i en tid, hvor naturen ligger i dvale, samler kræfter – for meget snart – at spirer og få nyt liv! Ligeså med den menneskelige natur.

Du vil nyde at høre en levende historie om Maria, Marias forældre Anna og Joakim og hvordan Maria møder Josef for slutteligt at høre om ”Bebudelsen” og de dybe lag vi dér finder. Du vil nyde indsigten om og meditationer med Ærkeengle Gabriel, som er den kærlige budbringer af det nye.

Mens du opløftes af den stemningsfulde Sankt Mariæ Klosterkirke er du på vandring ”hjem til dig”!

Nymåne

”Bebudelsen” falder sammen med nymåne den 4. december, som er den tid, hvor månen er helt mørk, og ej ses. Nymånen og dens rensende energi, vil støtte en dyb indre proces, den perfekte tid til at meditere, skrive ned og planlægge næste skridt: En Ny Begyndelse! 

Forløsende meditationer

Denne smukke dag har til hensigt at nære dig med levende nærvær og sansning samt forløsende meditationer. – Glæd dig til at blive næret og inspireret på dybeste plan til din Julemåned og til din ”Bebudelse”.

”Bebudelsen” er:

  • Autentisk og levende undervisningen, der vil opløfte og give dig indsigt i Maria og hendes historie frem til ”Bebudelsen”
  • Inspiration om Ærkeengle Gabriel
  • Læring om Ærkeenglens plads i Livshjulet
  • Inspiration til månens cyklus og med fokus på nymåne
  • Forløsende healings meditationer, der understøtter din indre proces til healing og ’genopbygning’.
  • Korte stillevandring til Sankt Mariæ Kirke, hvor vi fordyber os

Undervisningen foregår

Lørdag den 4. december 2021

Kl. 10-16

Du vil nyde en berigende dag i Helsingør, i et charmerende gammelt bindingsværk hus, beliggende 5 minutters gang fra Helsingør Tog station.

Ved tilmelding får du adresse og alle praktiske informationer.

Prisen er inklusiv

Let frokost/vegetar + fisk

Eftermiddags kaffe/te

Pris kr. 1.350, –

Ved tilmelding inden den 15. november er prisen kr. 1.350,-

Ved tilmelding efter den 15. november er prisen 1.650,-.

Kursets pris betales ved tilmelding.

Der er begrænset deltagerantal.

Tilmeldingen er bindende.

Du kan godt give din plads til en anden. I så fald giv besked til Ann Bjerre.

Bemærk:

Hvis Seminaret grundet Coronarestriktioner aflyses, da bliver Seminaret afhold via Zoom!

Kurset bliver således gennemført, dog i så fald on line.

Praktisk

Når du har sagt JA til at arbejde med dine spiritualitet, vil det ofte også sætte personlige processer i gang, allerede før kursus start.
Processerne kan være både fysiske og psykiske, så hav fokus på at det er helt normalt at der igangsættes en indre proces, op til kurset – under kurset, såvel som efter kurset.

Glæd dig til en opløftende lørdag den 4. december!

Jeg glæder mig til give dig et kærligt spirituelt løft

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top