skip to Main Content
Menu

Den 28.-29. oktober 2023

Kursus
E
nglene
At sanse nærværet 

Weekend den 28.-29. oktober 2023 – Kl. 10-16!

Det er mest største glæde, at du inviteres til et opløftende og nærende Engle weekend, hvor du nærer din spirituelle kontakt til englene, og din skytsengel. Sanser skytsenglen og fire ærkeengle.

Engle er i stigende interesse og vi ser dem mange steder: I bladende, bøger, englesmykker, kopper og service udsmykket med engle for ikke at tale om i kunstens verden og i kirker og kapeller. Ja, så vrimler det med engle. Men hvem er de?

I følge gammel tradition er Englene ”Guds sendebud”.  Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Rafael og Michael fløj ud i verden til menneskene med glædens budskab ”Kærlighedens budskab”.

Hver engel har en særlig ’hjælp’ og budskab til menneskene, og, samtidig repræsenterer englene jordens fire elementer: vand, jord, luft og ild.

Englene er på smukkeste vis bindeled mellem himmel og jord – og, ved at lære om englenes kvaliteter og meditere på deres energi vil du erfare en spirituel støtte i dit liv. Det er det du lærer på dette Seminar.

Englene er til dig:

Måske tror du på engle? og, sanser du har en skytsengel?

Du er nysgerrige, og tilskyndes til at ville vide mere?

Har lagt mærke til de mange engle, vi finder så mange steder?

Har du hørt om Ærkeenglene Gabriel og Mikael og er ivrig for at kende dem?

Ønsker du at lære hvordan englene kan støtte din spirituelle udvikling?

Ønsker en dybere kontakt til din skytsengle?

Ærkeenglene

Helt tilbage fra det Gamle Testamente fortælles der om Englene og hvordan de hjælper menneskene på vejen i livet på jorden.

Måske tror du på engle? måske er du åben og vil styrke forbindelse til denne dimension i livet? Så, lad ”himlen” støtte din livsrejse ved at ”vender blikket indad” for at lade dig berige og opløfte, hæve blikket og inspireres fra ”Himlen”.

På Engle weekenden lærer du om Ærkeenglene Gabriel, Raphael og Mikael og deres styrker og deres energier. Du vil lære om hvordan englene kan berige dit liv, såvel som du lærer at meditere på deres energier.

Ligeledes lærer du om Ærkeenglens plads i livshjulet, solhjulet – årets gang!

Skytsengel

Engle spiller en central rolle som budbringer og skytsengle. Og, hvert et menneske har sin skytsengel. Gennem tiderne er mennesker blevet næret og inspireret til at kontakte deres skytsengel. Ja, måske sanser du nærværet?

Med Englene vil du åbne op, sanse din spirituelle kontakt til din skytsengel! 

Stillevandringer

Englene vil du også nyde Morder Jords feminine kærlige skabende kraft.

Ærkeenglene Gabriel, Uriel, Raphael og Michael repræsenterer jordens fire elementer: vand, jord, luft og ild. At nyde og værdsætte naturens livsfornyende kraft – vand, jord, luft og ild – lærer os hvordan vi revitaliseres ved at opholde os i naturen og hvordan elementerne og engle er forbundet. Mennesket er uløseligt forbundet med jorden og dens elementer: Himmel og jord er forbundet!

Form og indhold

Glæd dig til en opløftende spirituel rejse med Englene, hvor undervisning vil være en blanding af forløsende healings meditationer, inspiration, læring om Englene samt korte stillevandringer i naturen. Der vil være meditation, der varer i op til en time. 

2 dage med Englene

Glæd dig til:

 • Autentisk og levende undervisningen, der vil opløfte og nære dig med indsigt om englene, Ærkeenglene Gabriel, Raphael og Mikael.
 • At meditere på Ærkeenglene Gabriel, Raphael og Mikael – sanse deres energier. Ildvognmeditationen vil ligeledes præsenteres.
 • Lære om englenes styrker og hvordan de kan være skytsengle i dit liv
 • Læring om Ærkeenglens plads i Livshjulet
 • Åben din bevidsthed og kontakt til din skytsengel
 • Forløsende healings meditationer, der understøtter din indre proces til healing og ’genopbygning’.
 • Korte stillevandringer i naturen, hvor du forbinder dig med jord, luft, ild og vand.

Hvad får du?

 • Sanser nærværet at din skytsengel
 • Lærer om Ærkeenglen og hvordan de kan støtte dig i dit liv
 • Næres og forløses ved healings meditationer inspireret af Ærkeenglene
 • Indsigt og inspiration til at arbejde videre med og udbygge din kontakt til din skytsengel – og Ærkeenglene
 • Nærende og opløftende kursus
 • Kaffe/kage/ sødt – begge dag

Undervisningen foregår

Weekend den 28.-29. oktober 2023

Kl. 10-16

Du medbringer selv frokost.

Du får kaffe/kage om eftermiddagen

Pris kr. 2.550,-

Prisen er kr. 2.550,- betales ved tilmelding.

Der er begrænset deltagerantal.

Tilmeldingen er bindende.

Ved afbud senest 2 uger (14 dage før) FØR kursusstart, får du dit indbetalte beløb tilbage (minus administrationsgebyr på kr. 1.000,-).

Når du er startet på kurset/uddannelsen, har du i tilfælde af fravær (uanset årsag), ikke krav på at refunderet hele eller dele af dit kursusgebyr.

 

”Englene” kan i særlige tilfælde blive afholdt andet sted.

Sted:

Snekkersten Stationsvej 8,
3070 Snekkersten.

Beliggende ved Snekkersten Tog Station, hvorfor det er nemt at komme til.

Desuden er der fri parkering ved Snekkersten Station.

Praktisk

Medbring også hjemmesko eller indendørs sko!

Når du har sagt JA til at arbejde med dine spiritualitet, vil det ofte også sætte personlige processer i gang, allerede før kursus start.
Processerne kan være både fysiske og psykiske, så hav fokus på at det er helt normalt at der igangsættes en indre proces, op til kurset – under kurset, såvel som efter kurset.

Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Glæd dig til en opløftende lørdag og søndag med spirituel nærvær med Ærkeenglene Gabriel, Mikael og Raphael samt Uriel. Skytsengle kontakt samt forløsende og healende meditationer samt korte stille vandringer er fundamentet disse to opløftende dage med engene. Jeg glæder mig til give dig et kærligt spirituelt løft

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top