skip to Main Content
Menu

31. marts – 3. april 2022

Retræte
”De to Maria’er – De skjulte ledere”
Healende ophold med indsigt, meditation og naturens katedral 

Torsdag d. 31. mart – 3. april 2022

Nu har du mulighed for at være med på en inderlig, fredfyldt og nærende retræte ”De To Maria’er” – De skjulte kvindelige leder – inspireret af Jomfru Maria, Maria Magdalene og flere andre kvinder, der havde en langt større rolle, end traditionen tilsiger.

Under dette smukke retræte åbenbares historien omkring de første kvindelige ledere og den rolle de havde. Maria og Maria Magdalene er der især fokus på.

Vi er i foråret. Lysets komme ved foråret bringer fornyet håb, livsglæde og meningsfuldhed – og, det er en intens oplevelse at opholde sig ved vandet, være i en spirituel ramme og lade dig opløfte med dyb indsigt om “De to Maria’er”. Dét kommer du til at opleve:  Nærende dage ved vandet hvor du styrker din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet for at styrke din feminine visdom.

Hjertelig velkommen med til ”De To Maria’er” – de skjulte kvindelige leder – et spirituelt løft ind i En Ny Tid!

Kvindelige Visdom – Ny maskulinitet

Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for det feminine – den kvindelige visdom – Maria energien. Og at blive bestyrket i hvert skridt på vores indre vej – livets dans – for at kunne træde frem med en tydelighed og stråle sjæls essensen.

”De to Maria’er” er forløsende dage med indsigt om de skjulte kvindelige ledere. Du træder ind i historien, med afsæt i Maria Magdalenes liv til du går ”Maria Vejen”.

Ærkeenglene Gabriel og Michael balancerer feminint og maskulint! – Slutteligt, står du som ”Himmeldronningen” med integration af din ”Kvindelige Visdom” ind i en NY Tid!

Jeg vil give dig næring på flere planer: Levende fortælling fra Det Hellige Land og Frankrig med transformerende ’billeder’ og historier. Indsigt integreres og transformeres til hjertes visdom ved dybe forløsende meditationer.  Vandring i naturen katedral skaber ro og balance, mens du næres i de kærligste rammer hos Birgittinerne. 

Maria Magdalene

Maria Magdalene fulgte Jesus og blev i 2016 erklæret ”Apostlen over alle Apostle. Hun var en bland mange af de kvindelige ledere.

Maria Magdalene, fulgte Jesus og Disciplene i Det Hellige Land. Og, var kvinden, der forstod Jesus spirituelle budskab. Det er også kvinden, der bringer ”Kærlighedens Budskab” ud i verden, drager til Sydfrankrig med sin broder Lazarus og søsteren Martha. Maria Magdalene er den, der siden ”søger indad” i Moder Jords skød for dér, at hente spirituel næring.  Maria Magdalene viser én vej! – hun er kvinden, der går ’hjertes vej’!

Maria

Historien om Maria bliver med ét levende og nærværende, men du hører om den unge kvinde, ”der bereder sig på at give fødsel”.

Maria er den unge kvinde, der ganske uventet møder Ærkeenglen Gabriel ved ”Bebudelsen”. Maria er kvinden, der føder Jesus barnet og moderen, der følger barnet på livets vej – også i de svære stunder på ”Smertens Vej”.

”Maria Vejen” er, en symbolsk fortælling om udviklingen af det menneskelige potentiale, ad ’den indre vej’, som vi netop nu er trådt ud på. Maria er ”Himmeldronningen’.

Måske vi moderne mennesker symbolsk kan spejle os i denne kvindeskikkelse?

Den spirituelle vej…

Maria og Maria Magdalene – begge går de den spirituelle vej, “Den indre vej”. To kvinder, der lod sig transformere af kærlighedens budskab, trådte frem, handlede fra hjertet og bragte videns byrd om den spirituelle lære og hjertets visdom.

En indre opvågning, en indre længsel tilskynder os til at gå den spirituelle vej, hvor det er hjertes visdom – intuitionen – sjælens stemme, vi mere og mere lytter til.  Som du spejler dig i de to kvinders historie vil du nære dit indre liv, sanse hvor megen rigdom du rummer – og erfare at garverne er: Mere ro, mere overskud, livsglæde og frihed til at være hele dig!

 

”De to Maria’er – de skjulte ledere” er: 

 • Historien om Maria og Maria Magdalene og flere kvindelige ledere
 • Forløsende meditationer
 • Meditationer med Ærkeenglene Gabriel og Michael
 • Forståelse for hvordan du transformerer denne viden til spirituel indsigt!
 • Chackra afbalancering
 • Stillevandringer i naturen
 • En dag i stilhed samt stilhed ved måltiderne
 • At mærke en indre ro, større livsglæde og meningsfuldhed
 • Levende og sanselig Klosterophold, du vil huske

Maribo Kloster

Du vil nyde berigende dage på Sankt Birgitta Kloster, Maribo. Vi bor på Birgitte Søstrenes Kloster i Maribo. Maribo Kloster er alle dage blevet betragtet som et helligt sted. Et sted, der beriger sjælen. Og det mærkes! Naturens skønhed, klosterets varme rene rammer, den gode enkle kost samt de smukt indrettede klosterceller – alt sammen med til at nære og berige den indre vej. Denne smukke ramme understøtter et livgivende og dybt nærende kursus: ”De To Maria’er” – de skjulte kvindelige ledere.

Du har eget klosterværelse med toilet og bad. Maden består af gode nærende måltider – vegetariske + fisk, kokkereret med stort nærvær og kærlighed.

Stilheden og naturen …

Måltiderne indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik.

Klosteropholdet er også vandringerne i naturens helende og afbalancerende kræfter er med til at understøtte et givende og nærende ophold på Maribo Kloster. Som naturen er i dyb indre ro, bibringes du i ro og afklaring. Krop og sjæl næres som vi går kortere vandringer på 3-6 kilometer.

De fleste vandringer er ’stillevandringer’.

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på klosteret. Hun er en kyndig og vidende retræte leder med stort kendskab til Maribo Kloster – og er kendt for at være en entusiastisk fortæller. Ann Bjerre har rejst i Israel og Frankrig, skrevet bøger om holdt workshops om de første skjulte kvindelige ledere.

Klosteropholdet er levende formidling, miniøvelser, forløsende meditationer, musik, stillevandringer, møde inspirerende personligheder og mere. Det er te levende ophold og meget kan ske. Dette samtidig med du har tid til ro og fordybelse.

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 3 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad
 • Fuld forplejning (middag torsdag til og med frokost søndag)
 • Eftermiddags kaffe/te 

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Pris

Opholdets pris kr. 4.800,-.

Depositum kr. 1.000,-.

Ved tilmelding anfør venligst hvis I er et par eller 2 der gerne vil dele værelse.

Der vil blive serveret vegetarkost + fisk.

Ved tilmelding modtager du faktura lidt information klosteropholdet.

Indbetalt depositum refunderes ej.

Rejseplan

Opholdet starter torsdag d. 31. marts 2022 til middag kl. 18.00.
Opholdet slutter søndag d. 3. april  2022 kl. 13.30, efter frokost.

Ankomstdagen torsdag den 31. marts 2022, du er velkommen fra kl. 17.00.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top