skip to Main Content
Menu

Spirituelt Retræte
’Livsfornyelse’
Kærlighed, lys og nærvær

17.-19. marts 2023

Nyd et smukt og fredfyldt ophold ved havet hvor der er fokus på kærlighed, lys og nærvær, stilhed, healende meditationer, mindful bevægelse og intuitionen kraft.

Vi er ved forårsjævndøgn. Lyset tiltager dag for dag.  En tid til at trækker sig stille og roligt tilbage. En tid til at standse op, gøre status, åbne sig for det nye år der lige nu åbner sig for dine fødder.

Lysets komme ved foråret bringer ’Livsfornyelse’ – og, det er en intens oplevelse at opholde sig ved havet ved solopgangen ved forårsjævndøgn. Dét kommer du til at opleve:  En nærende weekend ved havet hvor du styrker din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet for at styrke din feminine visdom.

Hjertes visdom

Vi lever i et radikalt bevidsthedsskift – som kalder på vor dybeste natur og feminine visdom.  Udviklingen af din åndelige klædedragt er en indre styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og åbne dig for hjertes visdom.

”Livsfornyelse” er næring til din iboende glæde og begejstring over livet, som åbner op for dit iboende lys, din åndelighed. Når vi er nærværende, lytter til hjertes visdom åbnes automatisk op for vores inderste ressourcer.

Globalt er tiden til at lytte, tage vare på dit indre sjælsbarn og være kærlig ansvarstager og ”bære dit lys frem”, for dermed at skabe endnu mere lys.

Denne nærende weekend ved havet er en vej til at fyldes af håb, lys og taknemmelighed over livet og de ”Nye Tider”, der åbner sig for vores fødder. Du vil mærke at du bliver energimæssigt tanket og, og fuld af energi til at fuldføre hvad du har på hjertet.

Spiritualitet

Opholdet på refugiet byder på forløsende meditation, bøn, mindfull bevægelse, chackra afbalancering, inspiration om årets rytme, fordybelse ved havet og i kirken.

Du vil nyde stilhed og nærvær. Hele lørdagen er i stilhed og måltider indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik. En tid til at ”vende blikket indad”, finde den indre ro og balance, der skaber grobund for selvhealing.

Havet og jorden

Refugium Smidstrup Strand ligger på en stor strandeng ud til havet nær Gilleleje. Med den tiltagende forårssol strømmer den feminine kærlige skabende kraft særlig aktivt ind i Jorden. Vi åbner os for og værdsætter naturens livsfornyende kraft: At være og opholde sig ved vandet – alt livs moder – renser og afbalancerer, understøtter et opløftende ophold, hvor du åbner dine sanser for hjertes visdom og din dybe forbundethed med Moder Jord.

Smukke rammer

Du vil nyde berigende dage på refugium Smidstrup, beliggende tæt ved Gilleleje, Nordsjælland. Du har eneværelse med udsigt til den skønne natur, eget toilet/bad og udgang til lille terrasse.

Opholdet byder på fuld forplejning: Lækker morgenmad, frisk frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te med kage. 2-retters middag afstemt efter årstidens friske råvarer samt aftenkaffe/te. Der serveres vegetarkost + fisk. Der er ej muligt med speciel diæt.

Forplejningen er på alle måder udsøgt og lækker og i sig selv en kærlig oplevelse.

Refugiet har sin egen lille smukke kirke. Både sanseligt og åndeligt vil du nyde det, og du vil lade dig opløfte af naturens skønhed og havet evige kilde til dyb indre ro.

”Livsfornyelse” er:

<ul”>

 • Healende meditationer
 • Chackra afbalancering
 • Skytsengel meditation
 • Sprituelle redskaber til selvhealing
 • Mindfull bevægelse
 • Bøn og stilhed
 • Inspiration om Livshjulet
 • Stillevandringer langs vandet
 • Musik og stilhed ved måltiderne
 • Nærende dage med fokus på din iboende spiritualitet

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på refugiet. Hun er en kyndig og vidende retræteleder og er kendt for at være en entusiastisk fortæller og inspirator, der skaber rum til fordybelse, fred og en indre ro, grundlaget for selvhealing og åndelig vækst.

Glæd dig også til 3 dage, der vil opløfte og berige dig!

Glæd dig!

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • 3 dages ophold – 2 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad og egen terrasse
 • Fuld forplejning – vegetar + fisk
 • Undervisning fredag aften, hele lørdag samt søndag formiddag

Egne udgifter

Individuel transport til:

Sted

Refugium Smidstrup Strand
Sognevej 15, Smidstrup
3250 Gilleleje

Pris

Opholdets pris kr. 4.900,-.
Tilmeldingen er bindende.

Pris kr. 4.900,- inden den 1. januar 2023.

Fra 1. januar 2023 er prisen kr. 5.400,-.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give din plads videre til en anden.
I så fald giv besked til Ann Bjerre: ab@annbjerre.dk.

Ved tilmelding betaler du opholdets fulde pris og du vil modtage en kvittering samt lidt informationer.
Umiddelbart før retræte start modtager du pr. mail detaljeret program samt de sidste informationer.

Alt foregår ifølge gældende Corona regler.

Program

Opholdet starter fredag d. 17. marts 2023 kl. 17.00.
Opholdet slutter søndag d. 19. marts 2023 kl. 14.30, efter frokost.
På ankomstdagen er du velkommen fra kl. 15.30, hvor er vil være lidt spiseligt!
Undervisning fredag aften, hele lørdagen samt formiddag søndag.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top