skip to Main Content
Menu

Afrejse den 28. august – 1. september 2023

Gralsrejse i Frankrig: “I sporet af de første” – d. 28. august – 1. september 2023

Hjertelig velkommen med til Gralskurset – rejsen ind i det Europæiske Gralstempel. En rejse – der bygger bro til budskabet fra det Hellige Land – i Sydfrankrig, hvor Jordens og himlens visdom sammensmeltes, og hvor intuitionen næres og aktiveres. Gammel visdom vækkes til live, transformeres og bringes ind din bevidsthed – og ind dit liv!

Glæd dig til et Gralskursus inspireret af “De skjulte kvindelige ledere” – Maria Magdalene og flere kvinder – der havde en langt større rolle, end traditionen tilsiger. Du er på en transformerende rejse i sporet af den kvindelige spiritualitet og indsigt, som energiporten i Sydfrankrig åbner op for.

Du får dyb indsigt i de første kvindelige pionerer. Især Maria Magdalene. Men også andre kvindelige pionerer vil du møde. Kvinder, som er budbringere og bygger bro til kærligheden budskab fra Det Hellige Land, den åndelig impuls, i hvis fodspor vi rejser i…

Du kommer til at opleve  ‘energiporten’, hvor de kvindelige pionerer kom til i Sydfrankrig, sanse den kraftfulde Sorte Madonna i Marseille  – og mange andre  hellige steder, hvor de “skjulte ledere” har været.

Indsigt tager du med dig ind i den provencalske urskov, på vandring ind i det hellige bjergmassiv, Europas ældste sted for tilbedelse af de kvindelige gudinder. Et sted, der åbner op for inspirationens kraft og din guddommelige essens. Her bor du for foden af det magiske bjergmassiv…

Gralskurset er dyb indsigt i Maria Magdalene og flere “skjulte kvindelige leders” liv og hendes betydning. En proces, hvor du spejler dig i hendes/deres feminine spirituelle kraft og åbner dig for din iboende guddommelige kraft.

Gralskurset er også forløsende meditationer,  danse meditationer, samt stillevandringer i uberørt natur!

Maria’erne af havet

Rejsen tager sit afsæt ved besøg i Camargue´en i Sydfrankrig. Et vådområde, hvor sand, salt, vandet, floden og muldjorden blander sig med hinanden. Jo nærmere vandet, jo mere forunderligt bliver landskabet. I den pittoreske badeby Saintes-Maries-de-la Mer, der er energiporten i det europæiske gralstempel, ankom båden fra det Hellige Land med de første kvindelige kristne pionérer – Maria’erne. I båden var flere kvindelige bibelske personligheder: Maria’erne. Maria’erne ankom til Sydfrankrig medbringende indsigt og visdom. Vi er på stedet, der er porten fra hvilken strømmen breder sig til resten af Frankrig såvel som videre til hele Europa.

Du vil opleve kirken, hvor der venter et ganske specielt møde med den sorte Madonna Sara, sigøjnernes skytshelgen. Du vil opleve havet, der gør bevidstheden særlig modtagelig for imaginationer.

Den provencalske urskov

Du rejser dybere ind i historien på klosterophold i det hellige bjergmassiv. Et uberørte og fredfyldt beliggende område – også kaldet Frankrigs urskov. Det ældste sted i Europa for værdsættelse af kvindelige gudinder – og, det mærkes!

Du besøger Den Hellige Grotte med den uendelige stilhed, hvor Maria Magdalene hævdes at have udbredt sin lære og levet til sine dages ende. Vandringen til grotten går gennem en urskov, som ser omtrent ud som for tusinde år siden. Du beriges, som du går gennem den fredfyldte skov og dvæler ved de svulmende gamle stammer med de finurlige detaljer og et bredkronet løvtag. Vegetationen og floraen er af en unik karakter, mange arter findes kun her. Legenden siger, at Maria Magdalene – medbringende frø i sit hår, fra det Hellige Land – spreder frøene i området. Frøene spirer, og bliver til den skov, vi nu vandrer i.

At stige op på bjerget

På toppen af bjergmassivet finder du stedet, hvor Magdalene ledte efter stilheden – og fandt den. Det samme gør vi. Når du stiger op på toppen af bjergmassivet, fornemmer du, at noget ganske særligt venter dig. Du vil nyde den bjergtagende udsigt. Og, når du går videre på toppen til kapellet og stedet, hvorfra det siges, at Maria Magdalene af englene dagligt blev løftet op i himlen, vil du indånde den friske luft – næres!  Nu fornemmer du i hvor stor grad, det at stige op på bjerget begunstiger inspirationen. Du er inspireret, når du igen vandrer nedad!

… I sporet af de første i Gralstemplet

I byen Saint-Maximin besøger vi den gotiske basilika Sainte-Marie-Madeleine. Basilikaen, der siges at være bygget på det sted, hvor Maria Magdalene ligger begravet. Et fortættet møde med stedet, der gennem næsten 2000 år har bragt vidnesbyrd.

Den sorte Madonna

Færden byder også på besøg i Frankrigs ældste by Marseille. Maria Magdalene siges at have forkyndt sin lære i byen, som også huser det gamle kloster Saint Victor, der har et betydeligt kapel til ære for Maria Magdalene Her møder du også en af de mange sorte Madonna’er, der netop er i dette område. Ved Madonna’en lader du dig inspirere – åbner for intuitionen og til din videre færd hjemme i Danmark, hvor tiden er til at være kærlig ansvartager, træde frem med dit lys!

Gralskurset

Hjertelig velkommen med til Gralsrejsen hvor du oplever en treklang af forløsende meditationer – healende vandring i en unik natur – dyb indsigt og visdom fra min mange rejser i Det Hellige Land, Frankrig og fra diverse retræter og bøger.. du vil blive beriget, opløftet og klar til en NY begyndelse i dit liv!

 • Forløsende meditationer
 • Formidling af visdom og indsigt om Det Europæiske Gralstempel, Maria Magdalene og historien om dem der kom til Sydfrankrig
 • Gralshistorien, De Sorte Madonna’er, Katarernes historie.
 • Meditationsdanse
 • Du får en åndelig udrustning til “At bære lyset frem”
 • Hvad vil du gerne bringe med hjem? Hvilket “lys” vil du bringe videre i en NY tid?

Vandring på i alt 45 kilometer.

Vandring i bjergmassivet går op gennem naturskov. Vandringen kræver at du er i god fysisk form! Terrænet kan til tider være krævende, og du bærer vandrerstøvler! Godt med træning forud for rejsen!

At være ved bjergmassivet som vi er, transformerer og healer i sig selv. Alt efter din fysik kan du vælge at gå med op i den uberørte urskov og måske helt op på toppen….

Praktisk

Afrejse den 28. august – 1.september 2023

Prisen er inklusiv

 • Fly fra /til København lufthavn til /fra Nice Lufthavn
 • Privat bus transport i Frankrig
 • 4 nætter, kloster – i delt dobbeltværelse
 • Besøg ved Saintes Maries de la Mére, Marseille og flere andre steder
 • Formidling af visdom og dyb indsigt om Maria Magdalene
 • Forløsende meditationer
 • Chackra afbalancering
 • Dansemeditationer
 • Helpension**

Egne udgifter

**Frokost på ud og hjemrejse  drikkevarer – alt andet er inklusiv.

 

Pris

Kr. 12.500,-

Depositum kr. 3.900,-.

Jeg er Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1912 – din garanti og din tryghed! Således er der sørget for (næsten) alt!

Rejseplan

Udrejse den 28. august 2023 – afrejse fra København 10.30.
Hjemrejse den 1. september  – ankomst i København Lufthavn kl. 23.55.

Vi flyver med Norwegian.

BEMÆRK:

Klosteret serverer kun en slags mad og kan således desværre ikke efterkomme specielle ønsker. Dog, hvis det drejer sig om allergi/andet – dokumenteret, så kan køkken tage hensyn.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top