skip to Main Content
Menu

Afrejse 1. – 8. September 2019

Vandring i Frankrig: “Gralsrejsen”

Velkommen med på Gralsrejse ind i det europæiske gralstempel. Vi transformerer gammel visdom ind i en ny bevidsthed – og, ind i ny tid. Gralsrejsen påbegyndes ved Middelhavet, hvor du mærker Maria Magdalenes symbolske kraft. Forbindelsen mellem jorden og den feminine kraft.  Denne indsigt tager vi med ind i den provencalske urskov, på vandring ind i det hellige bjergmassiv, Europas ældste sted for tilbedelse af de kvindelige gudinder. Et sted, der åbner op for inspirationens kraft. Derfra rejser vi videre mod nord ind i Gralstemplets solarplexus: Chartres Katedralen og den magiske labyrint. Det er stedet, hvor jordens og himlens visdom sammensmeltes, og hvor intuitionen næres og aktiveres. Vi er på hjertes vej! – Gralsrejsen er for dig, der vil ét skridt dybere…

Maria’erne af havet

Rejsen tager sit afsæt ved besøg i Camargue´en i Sydfrankrig. Et vådområde, hvor sand, salt, vandet, floden og muldjorden blander sig med hinanden. Jo nærmere vandet, jo mere forunderligt bliver landskabet. I den pittoreske badeby Saintes-Maries-de-la Mer, der er energiindtaget i det europæiske gralstempel, ankom båden fra det Hellige Land med de første kvindelige pionérer. I båden var flere kvindelige bibelske personligheder: Maria’erne. Maria’erne ankom til Sydfrankrig medbringende indsigt og visdom. Vi er på stedet, der er porten fra hvilken strømmen breder sig til resten af Frankrig såvel som videre til hele Europa.

Du vil opleve kirken, hvor der venter et ganske specielt møde med den sorte Madonna Sara, sigøjnernes skytshelgen. Du vil opleve havet, der gør bevidstheden særlig modtagelig for imaginationer. Her starter din rejse.

Den provencalske urskov

Du rejser dybere ind i historien på 4 dages klosterophold i det hellige bjergmassiv. Et uberørte og fredfyldt beliggende område – også kaldet Frankrigs urskov. Det ældste sted i Europa for værdsættelse af kvindelige gudinder. – Og, det mærkes!

Du besøger Den Hellige Grotte med den uendelige stilhed, hvor Maria Magdalene hævdes at have udbredt sin lære og levet til sine dages ende. Vandringen til grotten går gennem en urskov, som ser omtrent ud som for tusinde år siden. Du beriges, som du går gennem den fredfyldte skov og dvæler ved de svulmende gamle stammer med de finurlige detaljer og et bredkronet løvtag. Vegetationen og floraen er af en unik karakter, mange arter findes kun her. Legenden siger, at Maria Magdalene – medbringende frø i sit hår, fra det Hellige Land – spreder frøene i området. Frøene spirer, og bliver til den skov, vi nu vandrer i.

At stige op på bjerget

På toppen af bjergmassivet finder du stedet, hvor Magdalene ledte efter stilheden – og fandt den. Det samme gør vi. – Som du stiger op på toppen af bjergmassivet, fornemmer du, at noget ganske særligt venter dig. Du vil nyde den bjergtagende udsigt. Og, når du går videre på toppen til kapellet og stedet, hvorfra det siges, at Maria Magdalene af englene dagligt blev løftet op i himlen, vil du indånde den friske luft – næres!  Nu fornemmer du i hvor stor grad, det at stige op på bjerget begunstiger inspirationen. Du er inspireret, når du igen vandrer nedad!

Chartres Katedralen

Rejsens ”Grand finale” er 3 nætter i byen Chartres, beliggende 80 km vest for Paris. Her finder vi den gotiske katedral Notre Dame de Chartres. Dette vidunderlige bygningsværk er grundlagt i år 1020, gemmer på en historie, der indeholder alt, hvad et spirituelt pilgrimshjerte kan begære. Du kigger op mod dets tårne – prydet med tegn for Solen og Månen – og drager på rejse tilbage i tiden. Jorden, katedralen er bygget på, har en historie, der går helt tilbage til den før kristne periode. Katedralen er opført på ”Druidernes høj” – i dag katedralens krypt – stedet hvor druiderne blev indviet i naturen og jordens rytme.

Labyrinten

I katedralens gulv finder du labyrinten, som er den jordiske pilgrimsvandring mod det himmelske Jerusalem. Og, ja du kommer til at vandre barfodet i labyrinten! Stedet, hvor jorden siges at have en særlig energi, befordrende for den åndelige udvikling. Her fremmes dine intuitive evner. En vandring på hjertets vej.

Du vil også inspireres af den ”Den blå Madonna” med barnet. Den skønneste glasmosaik i alle farvenuancer – den blå er den klareste. En blå farve man den dag i dag ikke ved, hvordan skabes. Hele tiden en ny facet, et farveskift, alt efter solen på himlen og årstiden. Hvad vil hun fortælle dig?

Naturligvis er indkvartering tæt ved katedralen, i den gamle del af Chartres, og i klosterlignende atmosfære, der giver anledning til ro og fordybelse. Et sted, der understøtter rejsen i den fond af viden som katedralen rummer. Aftensmad indtages på restauration lige overfor katedralen!

Gralsrejsen

Hjertelig velkommen med til Gralsrejsen hvor gammel visdom transformers og bringes ind i vor bevidsthed – og, en ny tid. Du er på rejse i sporet af den kvindelig visdom og indsigten, som porten i Sydfrankrig åbner op til.  Budbringere har gennem generationer bragt vidnesbyrd. Hvad vil du gerne bringe med hjem? Hvad vil du bringe videre?

Vandring på i alt 45 kilometer.

Vandring i bjergmassivet går op gennem naturskov. God ide med træning forud for rejsen.

Praktisk

Afrejse 1. – 8. September 2019

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Kastrup lufthavn til Nice Lufthavn
  • Fly retur fra Paris lufthavn til Kastrup Lufthavn
  • Transport i Frankrig
  • 4 nætter, gæstehjem/ Dominikaner kloster – i delt dobbeltværelse
  • 3 nætter, Chartres – i delt dobbeltværelse
  • Helpension**
  • Besøg/entré ved diverse helligsteder

 Egne udgifter

**Frokost på ud og hjemrejse + 3 frokoster + drikkevarer

Pris

Kr. 15.950,-.
Depositum kr. 3.900,-.

 

Rejseplan

Den 1. september 2019 – afrejse fra Kastrup Lufthavn kl. 08.25 til Nice Lufthavn.
Den 8. september 2019 – ankomst i Kastrup Lufthavn kl. 16.20 fra Paris Lufthavn.

Vi flyver med SAS

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top