skip to Main Content
Menu

Nye datoer på vej

Vandring i Frankrig: “Gralsrejsen” – Nye datoer på vej

Hjertelig velkommen med til Gralsrejsen, hvor gammel visdom transformeres og bringes ind vores bevidsthed – og ind vores liv.

Du er på en indre rejse – en vandring i Gralstemplet. En rejse – der bygger bro til budskabet fra det Hellige Land – i Sydfrankrig, hvor Jordens og himlens visdom sammensmeltes, og hvor intuitionen næres og aktiveres. Vi er på hjertes vej! – Gralsrejsen er for dig, der vil ét skridt dybere…

Du er på en rejse i sporet af den kvindelige visdom og indsigt, som energiporten i Sydfrankrig åbner op for. Rejsen bygger bro til kærligheden budskab fra Det Hellige Land, den åndelig impuls, i hvis fodspor vi rejser i…

Det er et møde med de første kvindelige kristne pionerer og Maria Magdalene – den feminine spirituelle kraft – gralen. Forbindelse mellem himlen og Jorden.

Denne indsigt tager vi med ind i den provencalske urskov, på vandring ind i det hellige bjergmassiv, Europas ældste sted for tilbedelse af de kvindelige gudinder. Et sted, der åbner op for inspirationens kraft.

Maria’erne af havet

Rejsen tager sit afsæt ved besøg i Camargue´en i Sydfrankrig. Et vådområde, hvor sand, salt, vandet, floden og muldjorden blander sig med hinanden. Jo nærmere vandet, jo mere forunderligt bliver landskabet. I den pittoreske badeby Saintes-Maries-de-la Mer, der er energiporten i det europæiske gralstempel, ankom båden fra det Hellige Land med de første kvindelige kristne pionérer – Maria’erne. I båden var flere kvindelige bibelske personligheder: Maria’erne. Maria’erne ankom til Sydfrankrig medbringende indsigt og visdom. Vi er på stedet, der er porten fra hvilken strømmen breder sig til resten af Frankrig såvel som videre til hele Europa.

Du vil opleve kirken, hvor der venter et ganske specielt møde med den sorte Madonna Sara, sigøjnernes skytshelgen. Du vil opleve havet, der gør bevidstheden særlig modtagelig for imaginationer. Her starter her starter din gralsrejse.

Den provencalske urskov

Du rejser dybere ind i historien på klosterophold i det hellige bjergmassiv. Et uberørte og fredfyldt beliggende område – også kaldet Frankrigs urskov. Det ældste sted i Europa for værdsættelse af kvindelige gudinder – og, det mærkes!

Du besøger Den Hellige Grotte med den uendelige stilhed, hvor Maria Magdalene hævdes at have udbredt sin lære og levet til sine dages ende. Vandringen til grotten går gennem en urskov, som ser omtrent ud som for tusinde år siden. Du beriges, som du går gennem den fredfyldte skov og dvæler ved de svulmende gamle stammer med de finurlige detaljer og et bredkronet løvtag. Vegetationen og floraen er af en unik karakter, mange arter findes kun her. Legenden siger, at Maria Magdalene – medbringende frø i sit hår, fra det Hellige Land – spreder frøene i området. Frøene spirer, og bliver til den skov, vi nu vandrer i.

At stige op på bjerget

På toppen af bjergmassivet finder du stedet, hvor Magdalene ledte efter stilheden – og fandt den. Det samme gør vi. Når du stiger op på toppen af bjergmassivet, fornemmer du, at noget ganske særligt venter dig. Du vil nyde den bjergtagende udsigt. Og, når du går videre på toppen til kapellet og stedet, hvorfra det siges, at Maria Magdalene af englene dagligt blev løftet op i himlen, vil du indånde den friske luft – næres!  Nu fornemmer du i hvor stor grad, det at stige op på bjerget begunstiger inspirationen. Du er inspireret, når du igen vandrer nedad!

… I sporet af de første i Gralstemplet

I byen Saint-Maximin besøger vi den gotiske basilika Sainte-Marie-Madeleine. Basilikaen, der siges at være bygget på det sted, hvor Maria Magdalene ligger begravet. Et fortættet møde med stedet, der gennem næsten 2000 år har bragt vidnesbyrd.

Færden byder også på besøg i Frankrigs ældste by Marseille. Maria Magdalene siges at have forkyndt sin lære i byen, som også huser det gamle kloster Saint Victor, der har et betydeligt kapel til ære for Maria Magdalene Her møder du også en af de mange sorte Madonna’er, der netop er i dette område. Ved Madonna’en lader du dig inspirere til din videre færd hjemme i Danmark, hvor tiden er til at være kærlig ansvartager ….

Labyrinten

Ved det kraftfulde bjergmassiv bygger vi i fællesskab labyrinten, som er den jordiske pilgrimsvandring mod det himmelske Jerusalem. Og, ja du kommer til at vandre barfodet i labyrinten for foden af bjergmassivet. Stedet, hvor jorden siges at have en særlig energi, befordrende for den åndelige udvikling. Her fremmes dine intuitive evner. En vandring på hjertets vej.

Gralsrejsen

Hjertelig velkommen med til Gralsrejsen hvor du oplever:

 • Meditation og bevidst vejrtrækning
 • Formidling af visdom og indsigt om Det Europæiske Gralstempel, Maria Magdalene og historien om dem der kom til Sydfrankrig
 • Gralshistorien, De Sorte Madonna’er, Katarernes historie.
 • Vandring i labyrinten
 • Du får en åndelig udrustning til “At bære lyset frem”
 • Hvad er Gralen? for dig?
 • Hvad vil du gerne bringe med hjem? Hvilket “lys” vil du bringe videre i 2020?

Vandring på i alt 45 kilometer.

Vandring i bjergmassivet går op gennem naturskov. Du er godt gående – ligesom det er en god ide med træning forud for rejsen.

Praktisk

Afrejse Nye datoer på vej

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Kastrup lufthavn til Marseille Lufthavn
 • Fly retur fra Marseille Lufthavn til Kastrup Lufthavn
 • Transport i Frankrig
 • 6 dages intens Gralsrejse – med dyb inspiration og indsigt
 • 5 nætter, kloster – i delt dobbeltværelse
 • Helpension**
 • Besøg/entré ved diverse helligsteder
 • Labyrint, meditation, åndedræt, formidling af visdom

 Egne udgifter

**Frokost på ud og hjemrejse  drikkevarer – alt andet er inklusiv.

Din tryghed. Læn dig trygt tilbage og gå trygt dybt ind i processen ….

Pris

Kr. 12.950,-.

Depositum kr. 3.900,-.

 

Rejseplan

Dato på vej – afrejse fra Kastrup Lufthavn kl. 06.25 via Paris til Marseille. Vi flyver med AF.
Dato på vej – ankomst i Kastrup Lufthavn kl. 19.40 fra Marseille Lufthavn via Paris Lufthavn

Vi flyver med AF

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top