skip to Main Content
Menu

Afrejse 24. april – 1. maj 2024

big-israel

Vandring i Israel: Gallilæa og Jerusalem ”I Jesu fodspor”

Glæd dig til at opleve smuk vandring i Galilæas grønne landskab. En natur, der minder om Toscana i Italien og Provence i Frankrig. Du vil opleve stemningsfuld vandring langs Genesaret Sø, gå på opdagelse på den selvsamme bred, hvor Jesus og disciplene boede, og hvor mirakler fandt sted. Du vil opleve Dåbsstedet, Maria Magdalenes by og udforske Qumran ved det Døde Hav. Stedet, hvor man fandt Dødehavsrullerne.

Du vil nyde livet i den gamle pilgrimstad Jerusalem, vandre ”I Jesu fodspor” til helligstederne i de gamle gader samt vandre op ad Oliebjerget. Stemningsfuld sejltur på Genesaret sø fuldender billedet af et helt eventyrligt land, rig på en frugtbar og frodig jord, rig på kultur og historie. Du mærker historiens vingesus og vender ganske enkelt beriget hjem!

Jerusalem – “Den gyldne stad”

I “Den Gyldne Stad” Jerusalem bor du 3 dage midt i det gamle Jerusalem, og fra gæstehjemmets mange terrasser er der kig ud over det gamle Jerusalem og Tempelpladsen. Rammen er sat for en opdagelsesrejse ind i historien. Du kan glæde dig til vandring op ad Oliebjerget, Getsemane Haven, Fader Vor Kirken, Maria Magdalene Kirken, Kristi Himmelfartkirken. Du kan glæde dig til den bevægende vandring ad ”Via Dolorosa”, Grædemuren, Gravkirken og Gordons Gravhave. Naturligvis er der også tid til at besøge basarerne. Tid til at nyde og være, ligesom du møder interessante personligheder, som yderligere beriger dig på rejsen.

En eventyrlig vandring

Rejsen er også eventyrlig vandring i Gallilæa, i et landskab der byder på storslåede naturscenerier. Gallilæas blomstertæppe, med høje tinder og klukkende vandløb. Det er nemt, at lade sig bevæge af stemningen i denne frugtbare natur, alt imens du følger i Jesus fodspor, mod det højeste punkt: Bjerget Arbel og den bjergtagende udsigt til Genesaret sø. I dette landskab forekommer tiden at stå stille.

Du vandrer ned gennem kløften i sporet af disciplene mod Genesaret sø. Vandringen i ”Jesu fodspor” er i nærkontakt med bibelhistorie, barndommens lære bliver med ét nærværende og levende! Du besøger byen Nazareth og ‘bebudelseskirken’, besøger Cana. Hvis tiden tillader det besøger vi også Tabor – ‘Forklarelsens bjerg’, hvor Jesu vidst sin guddommelige natur….

Saligprisningernes bjerg

I Tiberias bor du 4 dage på gæstehjem tæt ved havnen – og, med den smukkeste solopgang hen over Hebrons tinder. Nu kan du glæde dig til vandring ”I miraklernes spor”. En smuk vandring langs den bred på de selvsamme steder, som Jesu og disciplene betrådte: Kapernaum, hjembyen for mange af disciplene, Saligprisningernes Bjerg, stedet for multiplikationen af brødet og fiskene, Peters Kirke.

Maria Magdalenes by

Måske den største stjernestund du vil opleve vil være at sejle på Genesaret Sø. At sejle på denne historiske sø, ja, det er som at befinde sig midt i historien – med inspiration og berigelse til følge. Et andet højdepunkt er vandringen gennem et frodigt landskab med de høje palmer, duften fra blomsterne samt fuglenes kvideren: du ankommer til Maria Magdalens by.

Maria Magdalens by er åbnet for ganske få år siden. Her vil du opleve, resterne af den gamle synagoge, det unikke mosaikgulv og stenen med livets blomst samt det meget smukke nye spirituelle center, fantastisk beliggende ved Genesaret Sø. Bygget til en ny tid og dedikeret til alle kvinder i verden.

Stjernestunder

På denne rejse vil du opleve mange højdepunkter. Oplevelser du vil bringe med hjem, med inspiration til følge. Turen bliver beriget af mødet med lokale guider.

Rejsen er sat sammen af fredfyldt vandring i Galilæa og vandring gennem Jerusalems gader. Den ”røde tråd” er Jesu liv. Derfor besøger vi også Qumran, stedet, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. I Qumran boede en gruppe mennesker, som hed Essæerne. Det siges, at Jesus i perioder opholdt sig hos Essæerne.

Hvorfor rejse til Israel med Ann Bjerre?

Siden 2009 har jeg rejst med grupper til Israel. Min indgangsvinkel er, at vi under rejsen får mest mulighed for at gå, sanse, være og opleve – som vi bevæger os i historiens vingesus.

Ordet bliver levende på rejsen, som du selv danner indre billeder og visdom d fra det der åbner sig for dig på rejsen. Naturligvis er der buskørsel undervejs, dog tilstræbes der hele tiden at du får mest mulighed for at ‘være’.

Du kommer til at møde flere forskellige guider, inspiratorer undervejs, ligesom du bor på ganske unikke gæstehjem. Gruppen har et maksimum deltagelse på 15 deltagere…Ja! Glæd dig!

Velkommen til Israel, Galilæa og Jerusalem i “Jesus fodspor”.

Praktisk

Vandring i alt på hele rejsen er 55 km.

 

Prisen er inklusiv

 • Fly fra/til Kastrup til Tel Aviv lufthavn
 • Transport i Israel + bagagetransport på vandringerne
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse.
 • Halvpension:Morgenmad + aftensmad
 • ‘Picnic’/frokost 3 dage
 • Sejltur på Genesaret Sø, besøg ved helligstederne
 • Besøg i Maria Magdalenes hjemby
 • I Jerusalem besøg i Gordons Gravhave, Gravkirken, Getsemane Haven, Domus Flevit, Kristi Himmelfart Kirken, Maria Magdalene kirken rundvisning i Jerusalem, Oliebjerget o.m.m. Besøg Dåbsstedet og meget mere.

Egne udgifter

 • Drikkevarer
 • Frokoster ifølge program – på ud og hjem – rejsedagen samt 3 frokoster
 • Rejseforsikring

Pris

17.800,-  ved køb inden den 1. oktober 2023
Kr. 18.500,- ved køb fra og efter den 1. oktober 2023

Depositum. 3.900,- indbetales ved tilmelding til rejsen.

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsens dagsprogram.

Hvis Udenrigsministeriet vurderer det utilrådeligt, at rejse ind i Israel, aflyses rejsen og det indbetalte beløb refunderes naturligvis.

 

Rejseplan

Vi flyver med Austrian Airlines, Lufthansa

Udrejse den 24. april: København Lufthavn kl 07.00 – mellemlanding – ankomst i Telaviv kl. 14.25

Hjemrejse den 1. maj: Telaviv Lufthavn kl. 17.10 – mellemlanding – ankomst  København Lufthavn kl. 23.15

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top