skip to Main Content
Menu

Afrejse 2024

big-israel

Vandring i Israel: Gallilæa og Jerusalem ”I Jesu fodspor”

Glæd dig til at opleve smuk vandring i Galilæas grønne landskab. En natur, der minder om Toscana i Italien og Provence i Frankrig. Du vil opleve stemningsfuld vandring langs Genesaret Sø, gå på opdagelse på den selvsamme bred, hvor Jesus og disciplene boede, og hvor mirakler fandt sted. Du vil opleve Dåbsstedet, Maria Magdalenes by og udforske Qumran ved det Døde Hav. Stedet, hvor man fandt Dødehavsrullerne.

Du vil nyde livet i den gamle pilgrimstad Jerusalem, vandre ”I Jesu fodspor” til helligstederne i de gamle gader samt vandre op ad Oliebjerget. Stemningsfuld sejltur på Genesaret sø fuldender billedet af et helt eventyrligt land, rig på en frugtbar og frodig jord, rig på kultur og historie. Du mærker historiens vingesus og vender ganske enkelt beriget hjem!

Jerusalem – “Den gyldne stad”

I “Den Gyldne Stad” Jerusalem bor du 3 dage midt i det gamle Jerusalem, og fra gæstehjemmets mange terrasser er der kig ud over det gamle Jerusalem og Tempelpladsen. Rammen er sat for en opdagelsesrejse ind i historien. Du kan glæde dig til vandring op ad Oliebjerget, Getsemane Haven, Fader Vor Kirken, Maria Magdalene Kirken, Kristi Himmelfartkirken. Du kan glæde dig til den bevægende vandring ad ”Via Dolorosa”, Grædemuren, Gravkirken og Gordons Gravhave. Naturligvis er der også tid til at besøge basarerne. Tid til at nyde og være, ligesom du møder interessante personligheder, som yderligere beriger dig på rejsen.

En eventyrlig vandring

Rejsen er også eventyrlig vandring i Gallilæa, i et landskab der byder på storslåede naturscenerier. Gallilæas blomstertæppe, med høje tinder og klukkende vandløb. Det er nemt, at lade sig bevæge af stemningen i denne frugtbare natur, alt imens du følger i Jesus fodspor, mod det højeste punkt: Bjerget Arbel og den bjergtagende udsigt til Genesaret sø. I dette landskab forekommer tiden at stå stille. Vandring i ”Jesu fodspor” er i nærkontakt med bibelhistorie, barndommens lære bliver med ét nærværende og levende!

Saligprisningernes bjerg

I Tiberias bor du 4 dage på gæstehjem tæt ved havnen – og, med den smukkeste solopgang hen over Hebrons tinder. Nu kan du glæde dig til vandring ”I miraklernes spor”. En smuk vandring langs den bred på de selvsamme steder, som Jesu og disciplene betrådte: Kapernaum, hjembyen for mange af disciplene, Saligprisningernes Bjerg, stedet for multiplikationen af brødet og fiskene, Peters Kirke. Og, naturligvis spiser du frokosten ved bredden af Genesaret sø.

Maria Magdalenes by

Måske den største stjernestund du vil opleve vil være at sejle på Genesaret Sø. At sejle på denne historiske sø, ja, det er som at befinde sig midt i historien – med inspiration og berigelse til følge. Et andet højdepunkt er vandringen gennem de frodige marker med de høje palmer, blomstrende marker, duften fra blomsterne samt fuglenes kvidren: du ankommer til Maria Magdalens by.

Maria Magdalens by er åbnet ind for de sidste på år. Her vil du opleve, resterne af den gamle synagoge, det unikke mosaikgulv og stenen med livets blomst samt det meget smukke nye spirituelle center, fantastisk beliggende ved Genesaret Sø. Bygget til en ny tid og dedikeret til alle kvinder i verden.

Stjernestunder

På denne rejse vil du opleve mange højdepunkter. Oplevelser du vil bringe med hjem, med inspiration til følge. Turen bliver beriget af mødet med lokal guider.

Rejsen er sat sammen af fredfyldt vandring i Gallilæa og vandring gennem Jerusalems gader. Den ”røde tråd” er Jesu liv. Derfor besøger vi også Qumran, stedet, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. I Qumran boede en gruppe mennesker, som hed Essæerne. Det siges, at Jesus i perioder opholdt sig hos Essæerne.

Måske den største oplevelse vil være: At spise frokost på bjerget Tabor – ‘Forklarelsens bjerg’, hvor Jesu vidst sin guddommelige natur.

Velkommen til Israel, Gallilæa og Jerusalem i “Jesus fodspor”.

Praktisk

Vandring i alt på hele rejsen er 55 km.

 

Prisen er inklusiv

 • Fly fra/til Kastrup til Tel Aviv lufthavn
 • Transport i Israel + bagagetransport på vandringerne
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse.
 • Halvpension:Morgenmad + aftensmad
 • ‘Picnic’/frokost 3 dage
 • Sejltur på Genesaret Sø, besøg ved helligstederne
 • Besøg i Maria Magdalenes hjemby
 • I Jerusalem besøg i Gordons Gravhave, Gravkirken, Getsemane Haven, Domus Flevit, Kristi Himmelfart Kirken, Maria Magdalene kirken rundvisning i Jerusalem, Oliebjerget o.m.m. Besøg Dåbsstedet og meget mere.

Egne udgifter

 • Drikkevarer
 • Frokoster ifølge program – på ud og hjem – rejsedagen samt 3 frokoster
 • Rejseforsikring

Pris

Pris kr. 15.800,- .

Ved tilmelding inden den dato på vej.

Efter den dato på vej er prisen kr. 16.500,-.

Depositum. 3.900,- indbetales ved tilmelding til rejsen.

 

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsens dagsprogram.

Hvis Udenrigsministeriet vurderer det utilrådeligt, at rejse ind i Israel, aflyses rejsen og det indbetalte beløb refunderes naturligvis.

og, hvis rejsen må aflyses grundet Corona, da refunderes indbetalt beløb naturligvis.

Rejseplan

Afrejse fra Køstrup Lufthavn den 24. april 2024
Ankomst København 1. maj 2024

Vi flyver med Norwegian

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top