skip to Main Content
Menu

20. – 27. maj 2023

big-italien

Vandring i Italien: Toscana og Assisi – “Med fred og alt godt’” d. 20. – 27. maj 2023

Det er med stor glæde, at du inviteres med på en spirituel vandring i Assisi og på La Verna Bjerget, hvor nøgleordene er indre fred, frihed, glæde og begejstring. Rejsen indeholder reflekterende stillevandringer, meditationer og fordybelse i Frans og Klaras spirituelle vej!

For 30. gang inviteres du på en eventyrlig rejse ind i Italiens grønne hjerte og i Toscana. Du er på en spirituel vandring med Klara og Frans – og kommer i nærkontakt med Frans’ dybe glæde og respekt for naturen og dybe spirituelle tilgang til livet.

Du bor først nat på smukt og fredfyldt beliggende landsted, lige ud til stien, der fører til Assisi. Du går ad Frans ‘Fredsrute’ ind og op i Assisi, hvor du bor hele 6 nætter på Birgitta klosteret med smuk udsigt over dalen. Du besøger og sanser La Verna Bjerget i Toscana. Du er på rejse i Frans’ og Klaras fodspor, hvor du går med ’Fred og alt godt’ og lader dit inderste berøre. Det er en hjerteåbnende rejse.

Frans og Klara viser vejen …

“Med fred og alt godt” fører dig gennem eventyrlige italienske landskaber, der forbinder dig til Frans’ og Klaras historie. Du oplever indre ro, som du heales af naturen og inspireres af Frans og Klaras budskab om glæden ved naturen og det enkle liv, hvor næstekærlighed er den ”røde tråd”. Energien intensiveres og du næres på de indre planer.

Din vandring gennem de smukke landskaber, følges ad med dyb indsigtsgivende inspiration til din indre rejse. Frans og Klara viser os på smukkeste vis hvordan vi træder ind på ‘Den indre vej’ og handler på den! Under den stemningsfyldte naturvandring får du de spirituelle redskaber til at spejle dig i deres historie – der guider dig på din vej.

Din personlige indre rejse, beriges yderligere som vi lader os berige af den ganske særlige tid vi lever i, som også handler om at forvalte de betroede talenter og bringe dem ud i verden. Temaet er derfor også: ‘Hvilke særlige gaver er sået i netop dig? Hvad vil du bringe frem i denne særlige tid?

Den spirituelle rejse indbefatter meditationer, reflekterende stillevandringer og inspiration fra Klara og Frans liv, som du kan ‘spejle’ dig i.

Du er med på en rejse, der har vist sig at kunne bibringe ro. Du bærer Frans og Klaras budskab om glæden ved naturen, det enkle liv og næstekærligheden med dig hjem i dit hjerte. Klar til at bringe dine betroede talenter i spil ’Med fred og alt godt’!

Sorella Natura

Glæd dig til en rejse, hvor du vil nyde vandring med naturscenerier af de helt eventyrlige: Bløde grønklædte bakker, olivenlunde, vandløb, udsigt til bjerge, borge og kapeller i det fjerne. Sorella Natura – søster natur – healer og afbalancerer. Ganske enkelt en vandring i det ydre landskab, hvor der bliver ”højt til loftet” i dit indre landskab.

Du vil nyde at holde stop, læne dig op ad et oliventræ, frydes over de fremmedartede dufte og fuglenes glade sang. Med fornyet energi fortsætter du vandringen, mærker solen og vinden i dit ansigt, lader rutens symboler vise dig vej.

En smuk vandring igennem et bakket landskab og hele tiden med Assisi by beliggende ved foden at Monte Subasio som omdrejningspunkt. Det er et ganske særligt øjeblik, når du går de sidste kilometer, træder ind gennem porten til den gamle middelalderby Assisi, Frans’ fødeby.

Assisi – kloster med udsigt

At komme gående ind i Assisi er en gave af det store. Når du ankommer, går gennem byen, mærker du straks dens hjertevarme. Du har 6 dage til at nyde atmosfæren, der vækker genklang af Frans’ og Klaras budskab om ”Fred og alt godt’. Med afsæt i klosteropholdet, vil du nyde vandring gennem olivenlunden til det lille stemningsfyldte kapel, hvorfra hans mission tog sit afsæt. Du vil opleve korset der ’talte’ til Frans, vandre op ad Monte Subasio bjerget og indånde den friske luft i fulde drag, bjergtages af udsigten over Assisi og dalen. Ja, glæd dig til unik vandring i sporet af Frans og Klara, som du vil opleve alle helligstederne, der forbinder dig med Frans’ og Klaras dybe spirituelle historie. Naturen, historien og din vej går op i en højere enhed!

Guds glade spillemand

Frans gik ud i verden som Guds glade spillemand og qua sit ægte vindende og ydmyge væsen sluttede flere og flere sig til ham og hans munkeorden: Franciskanerne eller Gråbrødrene, som de også hedder. Den unge Klara blev så inspireret af Frans, grundlagde nonneordenen Klarisserne. Og, naturligvis besøger vi også Klaras Basilika og lytter til Klarissernes guddommelige sang. Og, vi følger messerne i det omfang vi måtte ønske.

Men ikke kun naturen og den åndelig føde vil du nyde, også frokost på ægte italiensk taverna i hjertet af Assisi.

La Verna Klosteret

Glæd dig også til eventyrlig hel dags tur til Franciskanerklosteret, som er fredfyldt beliggende på bjerget La Verna i 1200 m højde midt i Toscanas smukke natur. På La Verna oplever du klosterlivet og en smuk og stærkt vibrerende natur, hvor roen og freden hersker! Du vil frydes over vandring i unikt skovområde: En rejse i eventyret, og næroplevelse af Frans’ glæde ved livet og naturen. Frans’ digt ”Solsangen”, hvor han lovpriser naturen, bliver med ét ”levende” og nærværende.

Inspirationen …

Den danske Broder Teodor tager imod os i Basilica di San Francesco, hvor Frans er begravet.
Broder Teodor fortæller levende og entusiastisk historien om Frans og Klara, medens han viser rundt i Basilikaen.

Du vil yderligere møde Søster Marcellina og andre inspirerende  personligheder.

Ann Bjerre vil begejstret og indlevende berige dig om Frans og Klara og guide dig på din personlige indre vandring med spørgsmål til indre refleksion. Men derudover vil du møde inspirerende personligheder på din vej, som yderligere vil berige dig. Der vil være dansebevægelser og stunder med stilhed og refleksion.

Med fred og alt godt

Essensen af en smuk spirituel rejse og vandring er:

Toscana: Besøg og vandring på Franciskaner Kloster – 5 km
Assisi: Vandring til, i og omkring  – 55 km

Du bor 6 nætter på Kloster i Assisi med smuk udsigt til dalen.

 Livsglæde

Glæd dig til en rejse, hvor livsglæden og begejstringen er det bærende princip. Frans var Guds glade spillemand, han ønskede med sit liv at udbrede evangeliet. Evangeliet betyder ’det glædelige budskab’.

”Med fred og al godt”  får du favnen fuld af indre erkendelser og visdom – og smukke ydre oplevelser. Du bærer freden og glæden med dig hjem i hjertet.

Kort og godt: En rejse, der kan gøre en forskel i dit liv.

Praktisk

Vandringen er på i alt 60 km. Bagagen bliver transporteret. Terrænet vi går i er ægte italiensk, med op og ned vandring!!!

Prisen er inklusiv

  • Fly fra/til Kastrup Lufthavn-Rom
  • Transport i Italien
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse: 6 dage på kloster i Assisi
  • Morgenmad, ’picnic’/frokost**, aftensmad
  • Rundvisning i Assisi, indlæg om Frans og Klara
  • Mødet med nonner og munke iflg. program

Egne udgifter

  • Drikkevarer
  • **2 frokoster i Assisi + frokost og aftensmad på hjemrejsedag
  • Rejseforsikring

Pris

Pris kr. 14.950,-.

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsens dagsprogram.
Depositum kr. 3.900,-.

Rejseplan

Afrejse d. 20. – 27. maj 2023

Vi flyver med

Afrejse d. 20. maj 2023 kl.

Hjemkomst  d. 27. maj  2023 kl.

Vi flyver med  – fly informationer kommer primo oktober 2022

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top