skip to Main Content
Menu

Foredrag

De tolv Hellige Nætter: Kærlighed, lys og nærvær

dato på vej

Giv dig tid til en opløftende aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i min seneste bog: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

Grundet den usikre situation / Corona, afholdes foredraget ej pt.

Glæd dig til en aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i bogen: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

En invitation til en personlig indre rejse, der begynder i den mørke vintertid i forbindelse med julen. En tid på året, hvor menneskes sjæl har mulighed for at åbne sig for det indre åndelige liv. En invitation til at denne særlige tid på året må blive endnu mere nærende og opløftende – med fokus på kærlighed, lys og nærvær, hvor vi lader det indre liv få fylde og plads, så vi i ro og mag forbereder os på det nye år.

Foredraget om ”De hellige nætter” giver inspiration til at være det åbne, modtagende kar, der fyldes af indre næring, der skaber større balance, så vi endnu højere grad kan leve ud fra sjæls essensen og føle den dybeste fred, meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Du vil naturligvis få mulighed for at købe bogen ”De tolv hellige nætter”.

Foredrag foregår dato på vej!

Foredraget foregår:  Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København

Entré kr. 150,-.

Køb din billet her

Ved entre forevises billet.

På glædeligt gensyn

Back To Top