skip to Main Content
Menu

Foredrag

De tolv Hellige Nætter: Kærlighed, lys og nærvær

Tirsdag den 22. november 2022

Giv dig tid til en opløftende aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i min seneste bog: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

Glæd dig til en aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i bogen: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

En invitation til en personlig indre rejse, der begynder i den mørke vintertid i forbindelse med julen. En tid på året, hvor menneskes sjæl har mulighed for at åbne sig for det indre åndelige liv. En invitation til at denne særlige tid på året må blive endnu mere nærende og opløftende – med fokus på kærlighed, lys og nærvær, hvor vi lader det indre liv få fylde og plads, så vi i ro og mag forbereder os på det nye år.

Foredraget om ”De hellige nætter” giver inspiration til at være det åbne, modtagende kar, der fyldes af indre næring, der skaber større balance, så vi endnu højere grad kan leve ud fra sjæls essensen og føle den dybeste fred, meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Foredraget er

  • Levende inspiration om Livshjulet og ”De tolv hellige nætter”
  • Forløsende meditationer

Denne aften kan du købe bogen ”De tolv hellige nætter” til en særpris kr. 200,-.

Glæd dig til en opløftende aften med fred, indre frihed og glæde.

Foredrag foregår onsdag den 22.november 2022.

Foredrag fra kl. 19.-21 med en kort pause.

Foredraget foregår:  Lundinsgade – Lundinsgade 10, st.th Østerbro

Du er velkommen fra kl. 18.35.

Entré kr. 200,-.

Køb din billet her

Ved entre forevises billet.

På glædeligt gensyn

Back To Top