skip to Main Content
Menu

Foredrag

De tolv Hellige Nætter: Kærlighed, lys og nærvær

Tirsdag den 7. november 2023

Digitalt foredrag Kl. 19.00 – 20.30 +

Giv dig tid til en opløftende aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i min seneste bog: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

Glæd dig til en aften med levende foredrag og meditation med udgangspunkt i bogen: ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær – En moderne guidebog til en urgammel praksis”.

En invitation til en personlig indre rejse, der begynder i den mørke vintertid i forbindelse med julen. En tid på året, hvor menneskes sjæl har mulighed for at åbne sig for det indre åndelige liv. En invitation til at denne særlige tid på året må blive endnu mere nærende og opløftende – med fokus på kærlighed, lys og nærvær, hvor vi lader det indre liv få fylde og plads, så vi i ro og mag forbereder os på det nye år.

Foredraget om ”De hellige nætter” giver inspiration til at være det åbne, modtagende kar, der fyldes af indre næring, der skaber større balance, så vi endnu højere grad kan leve ud fra sjæls essensen og føle den dybeste fred, meningsfuldhed, glæde og kærlighed.

Foredraget er

  • Levende inspiration om Livshjulet og ”De tolv hellige nætter”
  • Forløsende meditationer

Glæd dig til en opløftende aften med fred, indre frihed og glæde.

Dette foredrag foregår online tirsdag den 7 november 2023.

Foredrag Kr. 150,

Foredrag og bogen ’de tolv hellige nætter’  kr. 390,.

Køb din billet her

Dagen før – senest mandag morgen, får du tilsendt link for at deltage i det digitale foredrag tirsdag den 7. november 2023.

På glædeligt gensyn

  • Tilmeldingen er bindende og refundering er ikke mulig.
  • Ved aflysning af arrangement fra arrangørens side af, refunderes hele beløbet.
  • Al tekst i dette opslag, er med forbehold for trykfejl.
Back To Top