skip to Main Content
Menu

Om Ann Bjerre

Ann Bjerre er en ildsjæl, ingen vandring og rejse er den samme.

Når du rejser med Ann Bjerre møder du en passioneret rejsefører, hvis filosofi er at vandring fra sted til sted, er som livet, en evig strøm af bevægelse – med mulighed for nye smukke oplevelser og erfaringer.

Ann Bjerre er kendt for at skabe rum for den “individuelle og personlige vandring”. Alle kan vandre med, uanset alder. Hver går i sit ”eget tempo”, hvormed der bliver skabt plads til, at “det interessante” og “spændende” kan ske!

ann–1

ann-2

Ann Bjerre har siden 2005 arrangeret vandringer, retræter samt pionerrejser og er en populær foredragsholder. 

Ann Bjerre er uddannet Translatør i Fransk og Korrespondent i Italiensk med en mangeårig baggrund som underviser i personlig udvikling, coaching og karriererådgivning samt kursusleder.

En indskydelse førte til vandring på den legendariske pilgrimsrute El Camino i Nordspanien. Under vandringen på El Camino og ad andre vandrestier i Europa voksede rejsebureauet frem.

 Ann Bjerre er forfatter til to bøger. “Vandringen – I pilgrimsspor”, der udkom i 2011, er inspireret af de mange vandringer hun har foretaget. Bogen kan købes som bog, og som e-bog.
 Ann Bjerre’s seneste bog “Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden” blev født under en rejse til Notre Dame de Chartres og er inspireret af den gotiske katedral i Chartres. Bogen udkom 2015. Begge bøger er udgivet via Ann Bjerre’s forlag PeregrinusBooks.

ann-5

Ann Bjerre er en ildsjæl, ingen vandring og rejse er den samme. Ofte er vandringer og rejser valgt ud fra pilgrimtraditionen, og går ad fordums hellige pilgrimstier. Men også ud fra den tanke at vandring og væren i uberørt og unik natur, healer og berører dit inderste. Vandringen bliver en ydre såvel som en indre rejse!

Hver vandring, sit tema og en kilde til personlig inspiration. Vandring på El Camino i Nordspanien er ren vandring, krydret med meditationsord: Nøgleord for den moderne pilgrim. På alle øvrige rejser og vandringer er der “berigende møder” og “oplevelser” alt i tråd med vandringen og rejsens tema. Du kan lade dig inspirere, måske på et dybere plan. En inspiration du bringer med dig hjem!

ann-3

Ann Bjerre tilbyder også retræter og klosterophold. Retræten er vandring i naturens healende og afbalancerende univers – oftest kortere gå ture. Retræten rummer en højere grad af fordybelse og alt efter retrætens tema vil der være meditation og stilhed. 
Pionerrejser blev introduceret i 2015 og har karakter af fordybelse og en opdagelsesrejse. Hver Pionerrejse indeholder nye elementer og gennemføres for første gang.

ann–4

Du kan få mere viden på Ann Bjerres blog og du har også mulighed for at booke Ann Bjerre som foredragsholder, som personlig mentor eller købe bøger og rejseguider og beskrivelser i shoppen.

På youtube finder du også inspiration.

Jeg glæder mig til at inspirere dig – til din personlige vandring!

Kærlige tanker

Ann Bjerre

Back To Top