skip to Main Content
Menu

Om Ann Bjerre

Ann Bjerre er spirituel underviser, forfatter og mentor

Når du møder Ann Bjerre, møder du en ildsjæl, hvis filosofi er at vandring fra sted til sted, er som livet, en evig strøm af bevægelse – med mulighed for nye smukke oplevelser og erfaringer.

Ann Bjerres kongstanke er at vi alle rummer et potentiale. Livet handler om at udfri sit livs potentiale – at finde sit ‘betroede talent’.  At finde ro’en, glæden og friheden i livet – til gavn og glæde for den enkelte, såvel som helheden!

ann–1

ann-2

Ann Bjerre har siden 2005 arrangeret vandringer, retræter, kurser og workshops – og er en populær foredragsholder. Ann Bjerre er uddannet Translatør i Fransk og Korrespondent i Italiensk med en mangeårig baggrund som underviser i personlig udvikling.

En indskydelse førte til vandring på den legendariske pilgrimsrute El Camino i Nordspanien. Under vandringen I Spanien og ad andre vandrestier til Hellige steder, voksede vejen frem – det som altid var: Studier i åndelig udvikling, forbindelsen  mellem himmel og jord.

Ann Bjerre er forfatter til fire bøger. “Vandringen – I pilgrimsspor”, der udkom i 2011, er indsigt fra vandring i Spanien, Frankrig, Italien og Sverige. Bogen kan købes som bog, og som e-bog. Bogen “Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden” blev født under en rejse til Notre Dame de Chartres og er inspireret af den fond af universel viden, den gotiske katedral i Chartres, rummer. Bogen udkom 2015.  I 2019 udkom ‘GNISTEN – En indre rejse’. ‘GNISTEN – En indre rejse’ handler om at drage på retræte, om stilheden, naturen, det indre åndelige liv og enhedstanken. I 2022 udkom bogen: “De tolv hellige nætter – Kærlighed, lys og nærvær”. Det er en moderne guidebog, baseret på urgammel praksis, der bidrager til større Julefred og glæde.

Alle fire bøger bøger er udgivet via Ann Bjerre’s forlag PeregrinusBooks.

Alle bøger er som lydbøger via Forlaget Lindhardt og Ringhof

ann-5

Ann Bjerre er en ildsjæl og dybt forbundet med naturen. Naturen healer og berører dit inderste. Livets vandring ER en ydre såvel som en indre rejse!

Ann Bjerre er underviser og formidler. ‘Undervisningslokalet’ foregår i Danmark, på smukke steder, via  on – line forløb, eller i udlandet. Stederne og landedestinationer er valgt med hjertet ud fra tanken om at understøtte det tema, der undervises i. Alt undervisning er personlig udvikling – for at du kan lade dig inspirere på et dybere plan og nære din “Indre rejse”, hvor dine indre “Skattekister” aktiveres, åbner for din sande sjælsessens.

ann-3

Ann Bjerre tilbyder også undervisning i Klosterrammer – i Danmark og i Udlandet. Klosterrammen kan være en dyb kildet til inspiration på “Den indre vej” og lære balancen mellem ‘det ydre’ og ‘det indre liv’ – og næres til at finde balancen og søge indad til freden og roen.

ann–4

Du kan få mere viden på Ann Bjerres blog og du har også mulighed for at booke Ann Bjerre som personlig spirituel vejleder:

Intuitiv rådgivning

Karmisk session

“Gå – med Ann Bjerre”

Du kan også deltage i kurser on – line, i Danmark og udlandet.

Læse mere om Ann Bjerres bøger.

Find mere inspiration i Ann Bjerre’s shop.

På youtube finder du også inspiration.

Jeg glæder mig til at inspirere dig – til din personlige vandring!

Kærlige tanker

Ann Bjerre

Back To Top