skip to Main Content
Menu

small-vand-til-vin

“Vand til vin –
Katedralen og budskabet om livsglæden ”

En spirituel bog om Katedralen i Chartres

Rejs i ”Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden” med en af Danmarks mest erfarne pilgrimsrejsende og pilgrimsledere Ann Bjerre til den franske by Chartres, hvor du møder hende og seks andre vise kvinder, der i løbet af en uges retræte oplever, hvordan byens verdensberømte katedral – og jorden den er bygget på – åbner sig for dem og afslører sine mysterier og hemmeligheder.

Hemmeligheder, der leder helt tilbage til kelterne, kristne mystikere og andre, der gennem tiderne har følt sig draget af Chartres. En pilgrimsfærd fra de førkristne rødder over Den Sorte Madonna, glasmosaikkerne og Labyrinten til den vigtigste rejse af dem alle sammen:

Rejsen ind i de syv kvinders egen sjæl, ind til livsgnisten og livsglæden. En spirituel rejse, hvor Ann Bjerre får indsigt i sig selv og sit eget liv.

Bogen er en beskrivelse af og en kærlighedserklæring til en af Europas smukkeste gotiske katedraler, nemlig Notre-Dame-de-Chartres, der ligger kun fem kvarters kørsel fra Paris. Men bogen er også en dyb personlig beretning om en skelsættende retræte til den franske by Chartres, som Ann Bjerre foretog i sommeren 2014. En retræte med megen spiritualitet, uventede møder og mange erkendelser.

For den spirituelle nysgerrighed og søgen er større end før i Danmark i disse år. Retræter og pilgrimsrejser er derfor også populære og efterspurgte som aldrig før. Og med Ann Bjerres bog i hånden kan både den uerfarne og den garvede pilgrimsvandrer og spirituelt interesserede få noget med hjem – eller med ud. 

Bogen egner sig nemlig også glimrende som rejsebog for den, der skal til Chartres, og som selv vil opdage katedralen – på den spirituelle måde.

Udgivet den 5. november 2015, PeregrinusBooks. 250 sider.

vand-til-vin-omslag

Back To Top