skip to Main Content
Menu

Meditationer

Lyt eller download guidede meditationer

Gratis Meditationer

Køb Meditationer

Meditation

Når du hører meditationen kommer du i en dybere kontakt med dig selv og slipper opmærksomheden på den ydre verden. Derfor må du ej køre bil, andet /hvor det kræver din fulde opmærksomhed.

Da meditationerne har en healende effekt, kan der forekomme udrensninger, når du lytter til meditationerne. Udrensning kan være både på fysisk og psykisk plans. Du kan føle dig tungere, mat og måske træt efter meditationen. Dette er tegn på at din egen indre selvhealings evne er gået i gang – en vej til at støtte dig til større balance, fred og ro i dit liv. Godt at drikke rigeligt med vand, for at støtte udrensningen.

Når meditationen er afsluttet er det meget vigtigt at du føler at du er forankret og til stede med din fulde opmærksomhed, inden du går videre med din dag. For at blive helt klar kan du bemærke hvor du sidder. Lade øjnene hvile på noget rart. Begynde at bevæge fødder, ben, arme, strække kroppen.  Eventuelt giv ekstra fokus på din fødder, eller gå en tur i skoven efterfølgende. Det er dit ansvar at komme tilbage til en god kropsfornemmelse og vende tilbage til fuld dagsbevidsthed!

Det kan forekomme i meditationerne, at der nævnes ord, vendinger, navne og symboler. Disse formidles alene som energibilleder og energistemninger og, har ingen relation til en bestemt trosretning.

Back To Top