skip to Main Content
Menu

”Fuldmåne” - Meditation

Onsdag den 18. september - Fuldmåne - kl. 18.30-20.00

Glæd dig til Fuldmåne meditation.

Onsdag den 18. september – fuldmåne.

Kl. 18.30-20.00, Snekkersten.

Meditationen adskiller sig fra andre meditationer ved, at du bevidst forbinder dig med den åndelige verden og healingen, og derved får større adgang til healing og indsigter i dig selv og dit liv. Meditationerne guides i forhold til gruppen og den energistrøm der er mest støttende for gruppen og det du har behov for.

Fuldmåne – hvorfor?

Så længe mennesket har eksisteret har det hævet blikket mod Månen! Det ligger dybt i vores underbevidsthed at sanse Månen, som er symbol på det feminine ubevidste – den skjulte kvindelige visdom! Nyt fødes i lyset af månens skær.

At følge Månens rytmer har mennesket gjort til alle tider. Nu har det tid til at revitalisere en gammel viden, ind i En Ny Tid. En måde at standse op, åbne sit hjerte og følge månens cyklus. Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for enhedstanken: At Himmel og Jord hænger sammen Og, måske du netop i denne tid føler dig ekstra draget af Månens magiske lys?

Månecyklus

Nymånens energi giver kraft til nye begyndelser, mens Fuldmånen har fokus på at give slip samt fuldførelse af påbegyndt intentioner eller skift i retning. Ved Nymåne er månen helt ’sort’ – den ses ej af mennesket på jorden. Ved Fuldmåne er Månen ’fuld’ – lysende og ses i klart vejr med det blotte øje. Solen, Jorden og Månen står i en konstellation, der gør at Solen har fuld adgang til at oplyse Månen – dit ubevidste – din dybe kvindelige visdom!

Fuldmåne den 18. september er en af de tre ’store’ fuldmåner på året.

Det kræver ingen forhåndskendskab at deltage, blot du er åben og nysgerrige, og er interesseret i en dybt healende stund. Du kan forvente, at der kommer støtte til din personlige vækst og din hverdag.

Vi mødes:

  • Onsdag den 18. september – Fuldmåne

Kl. 18.30-20.00

Pris:

Kr. 250,-.

Tilmelding er bindende og indbetalt refunderes ikke.

Sted:

Snekkersten Stationsvej 8
3070 Snekkersten

Beliggende tæt ved Snekkersten Togstation.

Der er ganske få pladser.

Medbring indesko.

Når du tilmelder dig meditationerne, siger du ’ja’ til at vokse spirituelt. Som oftest sætter det gang i en personlig proces, der kan være både fysisk som psykisk. Processen går tit i gang allerede ved tilmeldingen.

Book meditation
Back To Top