skip to Main Content
Menu

GNISTEN – En indre rejse

Ann Bjerres personlige rejse begynder på et birgittinerkloster i Maribo, hvor en gammel, laset bog falder ud af en bogreol. Bogen handler om klostre i Europa, og ved et tilfældigt opslag havner Ann på de sider, der handler om det ældgamle munkefællesskab på øen Lérina, der ligger i Middelhavet ud for Cannes’ kyst.

Fra at have travet verdens pilgrimsruter tynde i sin søgen efter indsigt og indre ro, drager Ann af sted på den første af flere retræter, hvor hun i stigende grad bevæger sig ind i sit indre univers, samtidig med, at den ydre verdens enhed åbenbares.

Inspireret af brødrenes spiritualitet og deres nærhed til naturen, øens milde middelhavsklima og dybe historiske rødder og klosterets faste, men samtidig befriende rutiner, opdager Ann, at man ikke behøver at bevæge sig langt i den ydre verden for at få dyb indsigt i sig selv og i universets sammenhænge.

Følg med til Lérina og tag del i en bemærkelsesværdig indre rejse, der kan inspirere dig til at vælge og følge din egen vej.

”Fra mine mange rejser og mentorsessioner ved jeg, at det ikke kun er mig, men mange omkring mig, der er i en lignende proces. En vej åbner sig for vores fødder, for at vi sammen kan finde vej til den indre rejse, manifestere noget nyt. Nye rammer. Nye kulturer.

Jeg oplever en voksende længsel efter frihed fra gamle begrænsninger. En global trang til at krænge de gamle normer og kasser af, som vi systematisk har sat op i vore samfund. Gamle kasser, som vi har bygget op, og som har været gode – engang.

Står vi over for et vældig kulturskift? Vi er mange, der føler en indre længsel efter frihed. Globalt er tendensen den samme. I tiden sker der et bevidsthedsmæssigt løft. Er der derfor, så mange mennesker renser ud?”

Citat fra bogen

Bogen ‘GNISTEN – En indre rejse’ signeres

Kom med på forfatterens indre rejse, når hun tager os med på sine to klosterophold blandt cisterciensermunke i Frankrig. Til esoterisk interesserede er her en kærlig opfordring til at lytte til sine drømme…

I 2013 falder Ann Bjerre over en bog på et birgittinerkloster i Maribo. Her bliver hun for første gang bekendt med munkene på øen Lérina. I 2018 har hun en speciel drøm, og den skal vise sig at have betydning, da hun senere på året træder ind på klostret til stilhedsretræte …

Det er en kærlig stemme der fortæller sin personlige historie om fantastiske oplevelser med stilhed og smuk natur. Ann Bjerres fortælling er krydret med faktuelle informationer, og det er tydeligt at hun ved noget om stoffet. Hendes begejstring for rejsen stråler ud af siderne…

Lektørudtalelse, Biblioteket
Lektørudtalelsen er et uddrag af en længere lektørudtalelse

Bogen Gnisten er Ann Bjerres tredje bog. Den handler om hendes personlige retræter til den lille franske ø Lérina. Øen ligger i middelhavet lige uden for det mondæne Cannes. Vi hører om øens historiske rødder og om den skærende kontrast til det kunstige og neonreflekterende Cannes.

En lille paradisisk ø, hvor de 22 cisterciensermunke lever det enkle liv i pagt med naturen. Vi hører om munkenes spiritualitet og hvordan Ann Bjerre lever sig ind i deres klosterrytme, og om hvordan denne rytme sniger sig ind under hendes hud og bliver en del af hende selv. Der vækkes nogle indre sanser. Vi hører om barndommen, familien og om livet i den katolske skole.

Midtvejs vælger Ann Bjerre, lige som så mange andre, at opsøge en astrolog for at få afklaring omkring den korsvej hun står på. Det bliver til en spændende udveksling om symboler og drømme. Ann Bjerre opdager, at man ikke behøver at bevæge sig langt i den ydre verden for at få dyb indsigt i sig selv og i universets sammenhæng. Bogen rummer en meget personlig beretning, og det er tydeligt, at Ann Bjerre med denne bog har foretaget et personligt kvantespring.

Anmeldelse, Benja Frederiksen, Astrologihuset

Bogen GNISTEN – En indre rejse udkommer november. Forhånds bestil bogen + få den signeret

Back To Top