skip to Main Content
Menu

1:1 Spirituel Coaching “Essens”

“Tak for din store livsenergi og glæde – den smitter”

”Jeg fik en dyb følelse af sjæle kontakt. Det var meget smukt, intenst og kærligt. Det må være en evne du har”

“Tak for du giver mig modet til at vågne op”

Blot nogle af tilbagemeldingerne fra 1:1 Spirituel Session

Den Nye Begyndelse’ i dit liv

En opløftende spirituel session, der giver dig et kærligt løft ind i ’Den Nye Tid’ i år 2021.

Er du et sted i livet, hvor du savner nærende inspiration til at finde ”livets gule” pile?

Ønsker du mere nærvær, med fokus på at ”se”, ”forstå” og ”læse” Livets ”Gule pile”. De tegn på livets vej, der symbolsk viser stien til ’Ny Begyndelse’. Det er som ’noget’ gammelt ej giver mening mere og du står overfor ’nyt’. Det er som at blive ’vækket’, men til hvad? Din Essens!

Længes du efter:

  • At få en større forståelse for din essens, hvem du er, dine behov og værdier?
  • Få indsigt i din spiritualitet og hvordan du udlever den i endnu højre grad
  • At skabe balance indre ro, fred og meningsfuldhed i dit liv
  • At finde ind til kernen af ’dit liv’
  • At finde dine ’betroede talenter’, måske din evner som særlig sensitiv!
  • At finde balancen mellem din feminine og maskuline side?

1:1 Spirituel Coaching “Essens”

De ”gule pile” er dem vi følger, når vi vandrer på pilgrimsruten El Camino i Nordspanien. Vi kan føre symbolikken videre til livets rejse: At finde ”De gule pile”, som skaber meningsfuldhed i livet og retningsanvisning for næste nærende skridt, der bringer dig tættere på udlevelse af din essens og personlige visdom!

Et specielt vindue – en port åbner sig i 2021. Tiden er til at give indsigt og viden videre til dig ”der søger”. Det er en indre rejse, hvor budskabet er at lære foreningen af to verdener: den evige åndelige verden og den forgængelige fysiske verden. Himmel og jord mødes på livets vej. Globalt er tiden til at være kærlig ansvarstager – at ”bære sit lys frem”. Det er tid at tage ansvar for dit indre sjælsbarn. Ej at udvise overansvarlighed, der dræner dit lys, men være i dybeste balance og respekt med dig selv – og helheden.

”At bære dit lys frem” fordrer ofte forandring, eller måske at skifte spor. Men du kan ikke tænke dig til forandringen – den sker kun hvis du lytter til dit hjerte. Det er en ganske særlig tid, hvor udvikling af din spiritualitet og åndelig udrustning er en styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og ”bære lyset frem” – skridt for skridt …

Med 1:1 Spirituel Coaching med Ann Bjerre skabes et healende rum for at du bærer dit lys frem i ’Den Nye Begyndelse 2021”.

Hvorfor vælge Ann Bjerre?

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som coach, mentor, karriererådgiver og kursusleder. Ann Bjerre beskæftiger sig med kanalisering, clairvoyance og healing. Med bogen ’VANDRINGEN – I pilgrimsspor’ illustrerer Ann Bjerre livets rejse som en vandring mod større meningsfuldhed. Bogen beskriver vigtige faser på vejen til indre transformation:

Fra oplevelsen af tab af identitet, til vækkelse og udlevelse af en dybere personlig essens i livet. At leve autentisk! Med bogen ’VAND TIL VIN – Katedralen og livsglæden’ inviterer Ann Bjerre dig ind i universet, der forbinder himmel og jord. At livet er en indre rejser, fuld af symboler og indsigter der viser vej. I bogen ’GNISTEN – En indre rejse’ inspireres du til at finde din essens – at bære dit lys frem og leve med din spiritualitet.

Ann Bjerre er i dag spirituel forfatter, underviser. Undervisningslokalet er dels on-line, dels i Danmark, i Europa og Israel.

Dybest set vælger du mig Ann Bjerre, hvis du er draget af min energi, og det jeg står for.

Min særlige kompetence er en naturlig evne tit at skabe en tryg ramme og atmosfære, der healer.  Til at SE din essens, din sjæls essen! Den du ER!

Blidt og nænsomt at se vigtige ’nøgleområder’ i dit liv, der trænger til omsorg og næring. En unik evne til at bibringe dig energi og begejstring, således at du får inspiration til at ’finde din vej’.  Til at udleve din sjæls essen, dit potentiale. Din oplevelse: En fornyet livsglæde og energi til at foretage de nye ønskede skridt. De nye nærende skridt, som vi sammen finder under samtalen: Du er parat til ”At bære dit lys frem” og ind i ’Den Nye Tid’.

Sådan foregår det rent praktisk … 

Klik på det gyldne link, og følg vejledningen.
Du har to muligheder:

  • Spirituel Coaching “Essens” pr. telefon – 30 minutter – 50 minutter

Book din tid via mail til ab@annbjerre.dk – alternativt ring på 29 40 55 72.
Inden 1:1 Spirituel Coaching “Essens”.

Inden sessionen – giv dig tid til  – for dig selv – kort at beskriver din situation.

Din investering i dig er:

350 kr. inkl. moms for 30 minutter – Telefon

600 kr. inkl. moms for 50 minutter – Telefon

Special september og oktober 2021.

Læs handelsbetingelser.

Glæd dig til at komme tætter på din sjæls essens.

Jeg glæder mig til at inspirere og opløfte dig.

Back To Top