skip to Main Content
Menu

1:1 Spirituel Session med Ann Bjerre

“Tak for din store livsenergi og glæde – den smitter”

”Tak for du giver mig modet til at vågne op”

Sådan skrev en glad mentee, efter at have fået 1:1 Spirituel Session

Den Nye Begyndelse’ i dit liv

En opløftende spirituel session, der giver dig et kærligt løft ind i ’Den Nye Tid’.

Er du et sted i livet, hvor du savner nærende inspiration til at finde ”livets gule” pile?

Ønsker du mere nærvær, med fokus på at ”se”, ”forstå” og ”læse” Livets ”Gule pile”. De tegn på livets vej, der symbolsk viser stien til ’Ny Begyndelse’. Det er som ’noget’ gammelt ej giver mening mere og du står overfor ’nyt’. Det er som at blive ’vækket’, men til hvad?

Længes du efter:

  • At få en større forståelse for din indre essens, hvem du er, dine behov og værdier?
  • At skabe balance mellem dit indre liv og dit ydre liv – og skabe indre ro
  • At finde ind til kernen af ’dit liv’
  • At finde dine ’betroede talenter’
  • At være kærlig ansvarstager og bære dit lys frem i ’Den Nye Tid’

1:1 Spirituel Session med Ann Bjerre

De ”gule pile” er dem vi følger, når vi vandrer på pilgrimsruten El Camino i Nordspanien. Vi kan føre symbolikken videre til livets rejse: At finde ”De gule pile”, som skaber meningsfuldhed i livet og retningsanvisning for næste nærende skridt, der bringer dig tættere på udlevelse af din essens og personlige visdom – at bære dit lys frem!

Et specielt vindue – en port åbner sig i 2020. Tiden er til at give indsigt og viden videre til dig ”der søger”. Det er en indre rejse, hvor budskabet er at lære foreningen af to verdener: den evige åndelige verden og den forgængelige fysiske verden. Himmel og jord mødes på livets vej. Globalt er tiden til at være kærlig ansvarstager – at ”bære sit lys frem”. Det er tid at tage ansvar for dit indre sjælsbarn. Ej at udvise overansvarlighed, der dræner dit lys, men være i dybeste balance og respekt med dig selv – og helheden.

”At bære dit lys frem” fordrer ofte forandring, eller måske at skifte spor. Men du kan ikke tænke dig til forandringen – den sker kun hvis du lytter til dit hjerte. Det er en ganske særlig tid, hvor udvikling af din åndelig udrustning er en styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og ”bære lyset frem” – skridt for skridt …

Med 1:1 Spirituel Session med Ann Bjerre skabes et rum til for at du bærer dit lys frem i ’Den Nye Begyndelse 2020”.

Hvorfor vælge Ann Bjerre?

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som mentor, karriererådgiver og kursusleder. Ann Bjerre har beskæftiget sig med kanalisering, clairvoyance og healing. Med bogen ’VANDRINGEN – I pilgrimsspor’ illustrerer Ann Bjerre livets rejse som en vandring mod større meningsfuldhed. Bogen beskriver vigtige faser på vejen til indre transformation:

Fra oplevelsen af tab af identitet, til vækkelse og udlevelse af en dybere personlig essens i livet. Med bogen ’VAND TIL VIN – Katedralen og livsglæden’ inviterer Ann Bjerre dig ind i universet, der forbinder himmel og jord. I bogen ’GNISTEN – En indre rejse’ inspireres du til at finde din essens – at bære dit lys frem!

Ann Bjerre er i dag spirituel forfatter, underviser. Undervisningslokalet er dels on-line, dels i Danmark, i Europa og Israel.

Dybest set vælger du mig Ann Bjerre, hvis du er draget af min energi, og det jeg står for.

Min særlige kompetence som menneske og mentor, er evnen til at skabe en tryg ramme og atmosfære. Blidt og nænsomt at se vigtige ’nøgleområder’ i dit liv, der trænger til omsorg og næring. En unik evne til at bibringe dig energi og begejstring, således at du får inspiration til at ’finde din vej’. Din oplevelse: En fornyet livsglæde og energi til at foretage de nye ønskede skridt. De nye nærende skridt, som vi sammen finder under samtalen: Du er parat til ”At bære dit lys frem” og ind i ’Den Nye Tid’.

Sådan foregår det rent praktisk … 

Klik på det gyldne link, og følg vejledningen.
Sessionen finder sted på hverdage..
Din session finder sted pr. telefon alternativt via Zoom.

Book din tid via mail til ab@annbjerre.dk – alternativt ring på 29 40 55 72.
Inden 1:1 Spirituel Session med Ann Bjerre har du sendt mail til Ann Bjerre, hvor du kort beskriver din situation.

Din investering er:

900 kr. inkl. moms for 60 minutter

500 kr. inkl. moms for 30 minutter

Special pris resten af 2020.

Normalpris er kr. 1.350 for 60 minutter.

Læs handelsbetingelser.

Jeg glæder mig til at inspirere og opløfte dig!

Back To Top