skip to Main Content
Menu

1:1 Konsultation

”Jeg fik en dyb følelse af sjæle kontakt. Det var meget smukt, intenst og kærligt. Det må være en evne du har”

”Jeg kan ikke i ord give udtryk for hvor meget det hele gavn mening, og hvor brugbare dine råd er”

Konsultation 1:1

Jeg åbner op for køb af et begrænset antal konsultationer 1 : 1.

Konsultationerne foregår fysisk i 3070 Snekkersten eller i København, Heart House ved storkespringvandet – ellers via Zoom.

Konsultationen varer 50 minutter og indeholder:

 • Sjælslæsning
 • Nu situation / nøgleområder / udfordringer i dit liv der trænger til omsorg og næring
 • Konkrete råd og vejledning til nøgleområder og til fremtiden
 • Et slutbudskab og ’den røde tråd’ i konsultationen

Længes du efter:

 • At få en større forståelse for din essens, hvem du er, dine behov og værdier?
 • Få indsigt i din spiritualitet og hvordan du udlever den i endnu højre grad
 • At skabe balance indre ro, fred og meningsfuldhed i dit liv
 • At finde ind til kernen af ’dit liv’
 • At finde dine ’betroede talenter’, måske dine evner som særlig sensitiv!
 • At finde balancen mellem din feminine og maskuline side?

Din oplevelse under og efter konsultationen:

Konsultationen er i sig selv healende samtidig med du modtager sjælslæsningen – og, får intuitive og clairvoyantiske råd og vejledning på dine udfordringer / blokeringer og dine fremtidsmuligheder og vejen videre frem.

Du vil efter konsultationen sanse en fornyet livsglæde, føle dig begejstret.

Du vil have favnen fuld af inspiration til din videre vej. Inspiration der kan være ganske jordnær og konkrete svar på udfordringer du står i, til det dybe indsigtsfulde og esoterisk svar – alt efter det du har brug for lige nu.

Du vil føle dig opløftet som du nu har favnen fuld af ny indsigt og har mere energi til at foretage de nye ønskede skridt i dit liv.

Tak

Tak for en vidunderlig konsultation. Den har jeg ventet længe på. Hele konsultationen gik direkte igennem hver en krog af mig og jeg blev mødt som den jeg er. Det er sjældent at blive mødt i den grad. Jeg nød i fulde drag din ro, imødekommenhed og tillid. Jeg mærkede når energierne skiftede, jeg flød med og mærkede tillid igennem dig. Pludselig fik så meget mening og jeg mærkede dybe koblinger til noget jeg havde savnet. Hjertelig tak. Jeg kan ikke give udtryk i ord for hvor meget det hele gavn mening, og hvor brugbare dine råd de er.

Tak for en berigende, spændende og rørende session. Det er var så meget godt til mig. Det var så relevant i forhold til hvor jeg står i mit liv lige nu. Jeg er så glad og tilfreds og imponeret over at jeg fik svar på nogle spørgsmål, før jeg stillede dem (hatten af for det).

Tusinde tak for en smuk, og utrolig givende seance. Det var så behageligt, trygt, lyst og en let energi. Meget dejligt! Jeg oplevede min sjælslæsning som meget smuk, intenst og kærligt. Taknemmelig er jeg over din blide guidning til at turde fylde mere. Vise hvem jeg er og åbne mit hjerte. Give slip på gamle mønstre. Jeg kunne blive ved. Tak jeg vil til enhver tid anbefale dig.

Jeg oplevede en meget kærlig og skøn healende oplevelse. Jeg har prøvet mange seancer hos andre og aldrig har jeg følt mig SÅ mødt og SÅ set. Af hjertet tak. Beskrivelsen af min sjæls essens var spot on, og præcis hvad jeg har brug for at høre, for at tage det ind i hjertet og lade det flyde og strømme ud fra mig. Måden Ann Bjerre udtrykker og formidler budskaber på er så kærligt, støttende og blidt – og kraftfuldt. Jeg følte en kæmpeforløsning!

Tak fordi du giver mig modet til at vågne!

Tak for din store livsglæde, den smitter og begejstrer!

Sådan foregår det rent praktisk … 

Klik på det gyldne link, og følg vejledningen

Din investering i dig er:

1.350 kr. inkl. moms for 50 minutter.

Konsultationen foregår i Snekkersten Stationsvej 8, 3070 Snekkersten eller du kan vælge: København, Heart House ved storkespringvandet

Du kan også vælge at konsultationen er pr. zoom / og pr. telefon.

 

Ved køb af konsultation, skriv i note:

 • Om du vælger fysisk og hvor eller Zoom / telefon konsultation
 • Hvilke tidspunkter i hverdagene der er bedst for dig
 • Mailadresse og mobiltelefonnummer

Herefter modtager du i løbet af 1-5 dage et forslag til tidspunkt for konsultationen, som kan ændres, hvis forslaget ikke passer.

Konsultationen er bindendende, men der er 48 timeres fortrydelsesret på købet fra købstidspunktet. Beløbet trækkes først, samme dag som konsultationen foregår.

Hvorfor vælge Ann Bjerre?

Ann Bjerre har en naturlig evne til at skabe en tryg ramme og atmosfære. Du kan i tryghed, tillid og dyb indre ro læne dig tilbage, åbne dig for en transformerende konsultation, båret af kærlighed, nærvær og lys. Konsultationen vil bibringe dig forløsning, klarhed og konkrete svar på udfordringer du står i, samt giver dig indre styrke til at bære dit lys frem ind i ”En ny begyndelse”.

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som coach, mentor, karriererådgiver og kursusleder. Ann Bjerre beskæftiger sig med meditation, kanalisering, clairvoyance og healing. Med bogen ’VANDRINGEN – I pilgrimsspor’ illustrerer Ann Bjerre livets rejse som en vandring mod større meningsfuldhed. Bogen beskriver vigtige faser på vejen til indre transformation: Fra oplevelsen af tab af identitet, til vækkelse og udlevelse af en dybere personlig essens i livet. At leve autentisk! Med bogen ’VAND TIL VIN – Katedralen og livsglæden’ inviterer Ann Bjerre dig ind i et esoterisk univers, der forbinder himmel med jord. Bogen ’GNISTEN – En indre rejse’ inspirerer dig til at bære dit lys frem og leve i samklang med din spiritualitet.

Ann Bjerre har en særlig evne:

 • til at læse din sjæletype, den du er inderste inde, så du sanser og erfarer hvem du er. Et spejl bliver sat foran dig, viser hvem du er, din kerne. Det i sig selv frigiver lyset i dit hjerte.
 • til blidt og nænsomt at sevigtige ’nøgleområder’ – blokeringer / udfordringer /gamle mønstre – i dit liv, der trænger til omsorg og næring. Du vil sanse forløsningen, hvilket skaber healing og transformation.
 • til intuitivt at rådgive og vejlede dig på dine fremtidige skridt: Konkrete og brugbare råd, der giver mening i dit liv.
 • til at bibringer dig energi og begejstring, qua en stor livsglæde, således at du får inspiration og gejst til selv at ’finde vejen’ og gå ’vejen’, hvor du i endnu højere grad udlever din sjæls essen, dit potentiale.

Læs handelsbetingelser.

Glæd dig til at komme tættere på din sjæls essens.

Jeg glæder mig til at inspirere og opløfte dig.

Ann Bjerre

Back To Top