skip to Main Content
Menu

1:1 med Ann Bjerre

“Tak for din store livsenergi og glæde – den smitter”.
Sådan skrev en glad mentee, efter at have fået personlig rådgivning.

Ann Bjerre tilbyder eksklusiv mentoring

De ”gule pile” er dem vi følger, når vi vandrer på pilgrimsruten El Camino i Nordspanien. Vi kan føre symbolikken videre til livets rejse: At finde ”De gule pile”, som skaber meningsfuldhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på udlevelse af din essens og personlige visdom.

Er du et sted i livet, hvor du mangler inspiration til at finde ”livets gule” pile?

Ønsker du mere nærvær, med fokus på at se, ”forstå” og ”læse” Livets ”gule pile”. De tegn på livets vej, der symbolsk viser stien til ’Ny Begyndelse’?

ann-8

Personlig udvikling er ofte en selvhenter, og dog. Livets rejse består også at ’intense’ og nærende møder, der kan have en vital betydning for næste afgørende skridt i livet – hen mod større livsglæde og meningsfuldhed. Møder, hvorefter ’gnisten’ tændes på ny og livsenergien igen får den rette næring til påbegyndelse af ’Ny’ begyndelse.

Med 1:1 med Ann Bjerre skabes et rum til ’ny’ begyndelse.

Temaer

Du kan vælge rådgivning ud fra en mere karrieremæssig indgangsvinkel, men også af personlig karakter. Fælles for en session med Ann Bjerre er respekten for det hele menneske: Vejen mod større harmoni mellem krop, sind og ånd.
Din session finder sted på telefon.

Hvorfor vælge Ann Bjerre?

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som mentor, karriererådgiver og kursusleder. Med bogen “Vandringen – I pilgrimsspor” illustrerer Ann Bjerre livets rejse som en vandring mod større meningsfuldhed. Bogen beskriver vigtige faser på vejen til indre transformation:

Fra oplevelsen af tab af identitet, til udlevelse af en dybere personlig essens i livet.

Ann Bjerre er i dag rejsefører med eget rejsebureau, forfatter og foredragsholder.

Dybest set vælger du mig Ann Bjerre, hvis du er draget af min energi, og det jeg står for. Min særlige kompetence som menneske og mentor, er evnen til at skabe en tryg ramme og atmosfære. Blidt og nænsomt at se vigtige ’nøgleområder’ i dit liv, der trænger til omsorg og næring. En unik evne til at bibringe dig energi og begejstring, således at du får fornyet inspiration til at ’finde din vej’.

Din oplevelse: En fornyet livsglæde og energi til at foretage de nye ønskede skridt. De nye nærende skridt, som vi sammen finder under samtalen: Du er parat til ’nye horisonter’!

Sådan foregår det rent praktisk …

  • Klik på det gyldne link, og følg vejledningen
  • Sessionen finder sted på hverdage i dagtimer og varer 55 minutter
  • 
Din session finder sted på på telefonen.
  • Inden 1:1 med Ann Bjerre har du sendt mail til Ann Bjerre, hvor du kort beskriver din situation

Din investering er 850 kr. inkl. moms. Honorar indbetales ved booking af sessionen.

Læs handelsbetingelser.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i jagten på ”Livets gule pile”…..

Back To Top