skip to Main Content
Menu

Kunderne siger

“En stor dybfølt tak for en aldeles fantastisk tur til Skotland – ‘I pagt med naturen’. Den frembød så mange stærke oplevelser og så megen stærk energi, at den vist har ændret og beriget mit liv for altid.”

“Tak for nogle fantastiske dag på klosteropholdet ’Hellige Nætter’. Tak fordi du giver os modet til at vågne, kære Ann.”

Garden of Lemons er et sted, det burde være alle forundt at opleve. Det er en lille bid af Paradis – her på jord. Denne lille magiske plet ligger i så smukke omgivelser, hvor Henrik og Ingo er vores opmærksomme og kærlige værter.
De beriger os med måltider, hovedsageligt med frugt og grønt fra deres bæredygtige have. De tager os med på magiske vandreture i et land med høje bjerge.
Hjemme igen på refugiet, er der tid til meditation og fordybelse, så det er både en ydre men også indre rejse, jeg var på. Her fik jeg et kærligt spark til livsfornyelse, og sparket har jeg taget med til Danmark.
Men hvor om alting er, så må jeg tilbage en dag.

Endnu engang tak for en fantastisk tur på Garden og Lemons ❤️ Aldrig har jeg oplevet og være sådan et magisk sted, at træde ind på Garden of Lemons og bliver mødt af Henrik og Ingolf med den hjerte varme, at gå rundt og opleve dufte, stilhed, fantastiske udsigt lige meget hvor man kikker hen. Alle de skønne steder man kunne sidde og skrive og være i stilhed. Deres mad oplevelse var helt special. Aldrig har jeg nyd de skønne smage der var i maden så meget 🍋🍊
Vandreturene vi var på blev jeg udfordret men så skønt jeg gjorde det for de var da fantastiske især flodturen 🥰
Jeg drømmer mig hen til mine morgener hvor jeg står op og svømmer en tur, varmt bad, plukker Appelsiner til juice og en kop kaffe og nyde udsigten. Tak for at det her sted fandt dig kære Ann. Der må jeg bare tilbage. 💕🌹🌼🌸🌷🪻

Jeg fik set på mig selv på ny, og lærte noget som nu er taget med i mit videre liv.
Jeg følte at glæden ved at skabe ligesom manglede lidt i mit liv – så der er allerede gang i at der bliver banet vej til at den kan komme mere til udtryk – Der er nu blevet justeret på nogle “knapper” , og kan mærke hvilken forskel det gør.
At opleve at kunne nyde de skønne omgivelser og den energi Garden og Lemons kan tilbyde er bare alle forundt. Sender Ann, de kærligste tanker for udfoldelsen af meditationer på denne skønne tur til Garden og Lemon.

Gralskursus i Chartres
”Dine kurser spejler så righoldigt princippet med at stille de rigtige spørgsmål i stedet for at give de rigtige svar. At følge de, der søger sandheden og flygte fra dem, der har fundet den. Og, nu læser jeg din bog ”VAND TIL VIND” på en helt anden måde, efter selv at have været dér.

Gralsvandring i Danmark
”Tak for en fantastisk Gralsvandring. Jeg har drømt så meget i nat. Jeg måtte skrive dem ned, da de er helt anderledes end hvad jeg normalt drømmer – og fordi jeg huskede dem, hvilket jeg sjældent gør. Noget føltes anderledes, da jeg vågnede i morges: Jeg fornemmer, at mit fundament er blevet meget større og stærkere. Sådan lidt som en figur, der har en flad fod, så den ikke vælter. Min “fod” er blevet kæmpe stor. Ro, sikkerhed og masser af glæde”.

Kære Ann
Tak for en vidunderlig gralsvandring: det var simpelthen så dejligt et frirum. Du kommer snart til at se mig igen.
Tak for dit altid åbne og positive livssyn. Det smitter.

Kære Ann, du har gjort det igen, lavet en af dine fantastiske lyse, lette, spændende og meget inspirerende rejser – tak for det. Din viden er imponerende stor

Tusind tak for en vidunderlig weekend med en fantastisk god energi, inspirerende input og skønne vandreture ??✨ Det var virkelig en givende oplevelse, og jeg sidder her og smiler blot ved tanken om den gode energi og venlighed, du udsender – jeg oplevede mig i den grad mødt’ Retræte i Danmark.

Hej kære Ann, det var en skøn tur til Assisi. Det er en by jeg ikke er færdig med. Jeg skal bare dertil igen. Dig og din personlighed. Energien og lyset omkring dig og de steder du har valgt vi skulle “bo” er med til at gøre rejsen til noget særligt. Tusind tak for det.  Jeg er med igen næste år.

Tak for din formidable evne til at udsende positiv energi og glæde. Altid. Jeg har så absolut fået ”noget” med hjem og har lyst til at rejse med dig igen.

Tak for en fantastisk ‘rejse’ i Italien. Jeg er dybt taknemmelig fordi du arrangerer så skønne vandringer

Tak for en fantastisk tur. Min mand og jeg har fået en særdeles god oplevelse. Både vandringen og samværet med nogle sjove og positive mennesker gør, at vi kan se tilbage på turen med stor glæde. Stor ros til dig Ann for en perfekt planlagt tur og for din unikke personlighed. Vi ser frem til at rejse samme med dig igen.

En stor dybfølt tak for en aldeles fantastisk tur ad den franske Camino til de Sorte Madonna’er! Den frembød så mange stærke oplevelser og så megen stærk energi, at den vist har ændret og beriget mit liv for altid.

Min rejse til Skotland – ’I pagt med naturen’ satte gang i en stærk indre proces, som jeg oplever som et stort gennembrud i min personlige udvikling.

Jeg har rejst meget – i hele verden. Rejsen til Israel overgår alle andre rejser jeg har været på. Den er ganske enkelt: den bedste. Tak for det.

Tak for en helt igennem uforglemmelig tur. Vi er klar til at tage afsted igen. Du skal have mange roser, for din måde at ‘styre’ en sådan tur på. Alt fuldstændig tilrettelagt, hvilket betyder at en som mig, fuldstændig slipper og så bliver der da virkelig plads til meget andet. Samtidig er du nærmest usynlig, men alle ved du er der hele tiden.

Tusinde, tusinde tak for en fantastisk vandring i Pyrenæerne – ‘Jagten på den indre gral’. Tak for omhyggelig planlægning, der resulterede i en fuldkommen let og ubesværet tur for os alle deltagere. Også tak fordi jeg fik lov, at gå mine egne veje og fik ro til at opnå de erkendelser, jeg kunne mærke lå og ventede på mig. Jeg har fundet og lært langt mere end jeg turde håbe på.

Kære Ann, Af hjertet tak for en vidunderlig og velsignet rejse <3.
Du er en helt igennem fantastisk rejseleder. Måden det hele er tilrettelagt, at du både har fokus på hele gruppen og den enkelte og de fortællinger vi får med på vejen gør, at man bare kan hvile sig ind i det hele. Dit milde og kærlige væsen smitter af på alle der er omkring dig. Du er et lys. Tak for dig ! Som rejseleder viser du os hvor vi skal kigge, men ikke hvad vi skal se. Vi “ser” hver især hvad der er meningen vi skal se. Billedet jeg får er, at hver enkelt rejsende ligger i en vugge, den er mandelformet og de flyder på en strøm af det klareste vand. Den underliggende intention med rejsen er en mulighed for os hver især at mærke ind i og lade sig påvirke af. At der er denne frihed til at vugge, som man nu gør eller vil, er så dejlig. Samtidig med at vi alle er i den samme strøm. Henriette Panteli

Tak for en dejlig vandring i Sverige – ‘Vis mig vejen’. Både på det ydre og det indre plan var det en skøn rejse. Rejsen virker som en katalysator for vejen vid”re frem.

Tak for en herlig, fantastisk, vidunderlig, eventyrlig og personlighedsudviklende Camino.

Tak for en dejlig og veltilrettelagt vandring i Italien – ‘Med fred og alt godt’. Turen giver noget at tænke tilbage på og den kan nærmest betegnes som en symbiose mellem oplevelser, ånd, vejr og os medspillere.

Hver gang nogen spørger mig om vandring i Italien – ‘Med fred og alt godt’ så lyser jeg op og fortæller om en rejse fuld af indhold, eftertænksomhed, input, samtaler og masser af god mad og grin samt gode kaffelatter på byen Assisi’s bedste caféer.

Tak for den meget, meget berigende og givende vandring i Sverige – ‘Vis mig vejen’. Rejsen har givet mig fornyet livsglæde og styrke

Det var en fantastisk tur. Jeg har fået så mange gode vidunderlige oplevelser, som vil leve videre i mig i lang tid fremover. Det var så naturligt at være i ‘sin egen tid

Tak for et dejligt inspirerende foredrag, jeg har lyst til at tage på vandring i morgen

Sikke et vidunderligt foredrag. Jeg gik derfra opløftet og i vældig godt humør. Jeg får straks lyst til at pakke min rygsæk

Tak for et fantastisk levende, inspirerende og humoristisk inspirationsmøde. Det måtte gerne have været endnu længere, og jeg fik i hvertfald meget lyst til at komme ud på pilgrimsvandring

Tak for et fantastisk foredrag. Det var på samme tid fyldt med glæde, opløftende, forventningsfuldt, smukt og tankevækkende – whau

Dejligt at du inspirerer medlemmer så mange mennesker til at stifte nærmere bekendtskab med de eksistentielle dele af menneskelivet med din økumeniske indfaldsvinkel

Retræte – ’Livets labyrint’
Tak for dejlige dage i Maribo. Det var både inspirerende og lærerigt. Gå turene til Maribo er en virkelig god blanding af noget til hjertet og noget til fysikken.
Labyrinten havde du sat os godt ind i, så det blev en stor oplevelse “at gå i den”.
Jeg fortalte dig, at jeg var forundret over ikke at havde drømt natten efter. MEN det gjorde jeg til gengæld da jeg kom hjem, og drømmene kom væltende, de omhandlede alle fysiske ting fra mit barndomshjem, som var ændret. Opholdet har gjort mig og min rejseledsager godt, og vi kommer gerne med igen!

Back To Top