skip to Main Content
Menu

At følge livets ”Gule pile” – inspirationsforedrag

Tak for et fantastisk levende, inspirerende og humoristisk inspirationsfordrag om at følge livets “Gule pile”. Det måtte gerne have været endnu længere, og jeg fik i hvertfald meget lyst og inspiration til at drage på vandring i det ydre såvel som det indre landskab.

Vil du have en aften med god energi, entusiasme og inspirerede beretning om at følge livets ”Gule pile”? Ann Bjerre fortæller levende hvordan vi ved at være i naturen, lytter, føres på livets vandring: at finde de ”Gule pile” som skaber meningsfulhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på din livsglæde og udlevelse af din essens.

Mens du nyder smukke billeder – følger livets ”Gule pile” – er du på vandring i Spanien og i Italiens grønne hjerte i sporet af Frans af Assisi. I Frankrig følger du den ”Gule pil” i sporet af Gralslegenden, der igen leder dig til Skotland, hvor du oplever verdens ældste sted i ”Pagt med naturen”. Livets ”Gule pil” peger mod Det Hellige Land til den smukkeste vandring.

Kom og nyd. Fornem, at der bliver ”højt til loftet”, mens du lader tankerne gå på vandring – og bliv inspireret til din personlige vandring i 2020.

Ann Bjerre er rejsefører med eget rejsebureau, forfatter og spirituel mentor.

Inspirationsmøde finder sted tirsdag 21. januar 2020 kl. 19.00 på Tranquebar Rejseboghandel.

Entré kr. 50,-.

Tilmelding direkte til Tranquebar

Billetto.dk

Jeg glæder mig til at se dig tirsdag den 21. januar 2020

Kærlig hilsen

Ann Bjerre

Back To Top