skip to Main Content
Menu

Inspirationsaften

At lytte til sjælens stemme – stemningsbilleder

Tirsdag den 24 januar 2023

Kl. 19-20.45

Giv dig tid til en opløftende aften med levende fortælling og meditation med udgangspunkt i Ann Bjerres udenlands aktiviteter år 2023

Nordic seaside by the louisiana museum of modern art

Tak for fantastisk levende, inspirerende og humoristiske stemningsbilleder om at følge livets “Gule pile”. Tiden fløj af sted, og jeg fik i meget lyst og inspiration til at drage på vandring i det ydre såvel som det indre landskab. Og, jeg nød meget meditationerne. Opløftet og beriget gik jeg hjem…

Glæd dig til en aften med god energi, entusiasme og inspirerede beretning om at lytte til sjælens stemme og følge livets ”Gule pile.

Glæd dig til sanselige og nærende meditationer, der nærer og støtter din fred og glæde.

Ann Bjerre fortæller nærværende og levende hvordan vi ved at være i naturen, lytter, føres på livets vandring: at finde de ”Gule pile” som skaber meningsfulhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på din livsglæde og at være din sjæls essens.

Glæd dig til den inspirerende fortælling, der helt naturligt tager dig med på en sanselig indre rejse  – følger livets ”Gule pile”.

Du er på vandring i Italiens grønne hjerte i sporet af Frans og Klara af Assisi. I Frankrig følger du sporet af Gralslegenden og de skjulte kvindelige leder, samt Chartres Katedralen, Europas solarplexus.

Livets vandring leder dig til Skotland  ”I Pagt med naturen” på den lille ø Iona og den keltiske spiritualitet. Og, rejsen til Det Hellige Land til den smukkeste vandring.

Kom og nyd!

På denne smukke aften er du på rejse i udlandet med Ann Bjerre i 2023. Du vil få nærende indsigt, skønne stemnings billeder og dybe meditationer.

  • Levende inspiration og stemningsbilleder
  • Forløsende meditationer

Glæd dig til en opløftende aften, hvor der bliver ”højt til loftet”, mens du lader tankerne gå på rejse og vandring – og bliv inspireret til din personlige rejse!

Inspirationsaften Kr. 200,-.

Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger til særlig pris.

Der serveres kaffe, te og lidt sødt.

Al tekst i dette opslag, er med forbehold for trykfejl.

Den smukke stemningsaften finder sted . januar 2023 kl. 19.00

Lundingsgade, Lundingsgade 10, Østerbro 

Jeg glæder mig til at se dig

På glædeligt gensyn

  • Tilmeldingen er bindende og refundering er ikke mulig.
  • Ved aflysning af arrangement fra arrangørens side af, refunderes hele
Back To Top