skip to Main Content
Menu

Inspirationsaften

Rejseforedrag med sansende meditationer

Nye datoer kommer

Giv dig tid til en opløftende aften med levende fortælling og meditation med udgangspunkt i Ann Bjerres udenlands aktiviteter år 2024. Kom og få følelsen af, at du er med på rejserne.

Nordic seaside by the louisiana museum of modern art

Tak for fantastisk levende, inspirerende og humoristiske stemningsbilleder om at følge livets “Gule pile”. Tiden fløj af sted, og jeg fik i meget lyst og inspiration til at drage på vandring i det ydre såvel som det indre landskab. Og, jeg nød meget meditationerne. Opløftet og beriget gik jeg hjem…

Glæd dig til en aften med begejstring og inspirerede beretning om de spirituelle rejser i år 2024. Glæd dig til sanselige og nærende meditationer, der støtter din fred og glæde.

Ann Bjerre fortæller nærværende og levende hvordan vi ved at være i naturen, lytter, føres på livets vandring: at finde de ”Gule pile” som skaber meningsfulhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på din livsglæde og at være din sjæls essens.

Du er på rejse og vandring i Italiens grønne hjerte i sporet af Frans og Klara af Assisi. I Frankrig følger du i sporet af Gralen,  Chartres Katedralen, Europas solarplexus samt Klosteret i Lavendelmarken.

Livets vandring leder dig til Skotland  ”I Pagt med naturen” på den lille ø Iona og den keltiske spiritualitet. Rejsen fører dig til sanselighed og livsglæde i Garden of Lemons, Andalucien. Sidste men ikke mindre er du med på Camino vandring i Portugal. .

Kom og nyd!

Glæd dig til en aften, hvor der bliver ‘højt’ til loftet, hvor der ikke vises diasshop og du derfor er med på din egen peronlige indre rejse.

  • Levende inspiration og stemningsbilleder
  • Inspiration fra spirituelle steder
  • Forløsende meditationer

Inspirationsaften Kr. 200,-.

Kl. 19.00-20.30

Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger.

Der serveres kaffe, te og lidt sødt.

Al tekst i dette opslag, er med forbehold for trykfejl.

Den smukke stemningsaften finder sted 

Lundingsgade 10, st.th, Østerbro

Jeg glæder mig til at se dig

På glædeligt gensyn

  • Tilmeldingen er bindende og refundering er ikke mulig.
  • Ved aflysning af arrangement fra arrangørens side af, refunderes hele
Back To Top