skip to Main Content
Menu

Læserne siger

“En dejlig, livsbekræftende bog. Kan anbefales – som glæd-dig-selv-gave eller giv-væk.”

Kære Ann. Jeg er i gang med at læse din bog, lånte den på biblioteket, men jeg må simpelthen selv have den. Glæder mig til at få mit eget eksemplar, hvor jeg vil fylde den med gule highlight- striber. Tak for, at du har taget dig tid til at beskrive din vej så fint. Jeg er sikker på vi ses på én af dine kommende vandreture…snart.

Kære Ann. De store vandringer bliver det nok ikke til for mit vedkommende på grund af mit helbred. Men dine bøger kan også noget andet end at inspirere til de lange ture de giver inspiration til dagligdagen og tanke-igangsætning. Din søgen – dine ”tegn” i naturen – din oprigtighed berører mig. Dét, der ligesom har ramt mig i din bog ”Vandringen – i pilgrimsspor” er din søgende ”tone” – og min egen søgen i en slags indre vandring. Søgen efter ”ånd” – og måske også søgen efter identitet efter stressens forvandlingsproces. Dine bøger vil blive læst mere end en gang. Tak!

Tak for din smukke, sublime og spirituelle bog. Det er som at vandre med på dine rejser. Den tager os med ind til kernen, det essentielle…”

”Tak for en uhyre velskrevet og spændende bog. Den giver lyst til at kast sig ud i vandreeventyret.

En dejlig, livsbekræftende bog. Kan anbefales – som glæd-dig-selv-gave eller giv-væk.

Hej Ann. Jeg har lige læst din bog og vil sige dig tak. Den var så spændende at jeg ikke kunne lægge den fra mig’. På trods af fuldtidsarbejde læste jeg den på 2 dage!

Back To Top