skip to Main Content
Menu

“Gå” med Ann Bjerre

Der er intet svar du ikke kan gå dig til.

Mentoring

“Gennem tiden har filosoffer brugt naturen. For filosofferne Nietzche, Kierkegaard og Kant var vandring et værktøj for tankens kraft. Det at vandre er basalt set at sætte farten ned, trække vejret, mærke jorden og lade sig bjergtage af sine omgivelser. Der er intet svar du ikke kan gå dig til”

Ann Bjerre tilbyder eksklusiv “Gå” mentoring i Nordsjælland.

De “gule pile” er dem vi følger, når vi vandrer på pilgrimsruten El Camino i Nordspanien. Vi kan føre symbolikken videre til livets rejse: At finde “De gule pile”, som skaber meningsfuldhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på udlevelse af din essens og personlige visdom.

Er du et sted i livet, hvor du mangler inspiration til at finde “livets gule” pile?

Ønsker du mere nærvær, med fokus på at se, “forstå” og “læse” Livets ”gule pile”. De tegn på livets vej, der symbolsk viser stien til “Ny Begyndelse”?

sart

lousianna

Personlig udvikling er ofte en selvhenter, og dog. Livets rejse består også at “intense” og nærende møder, der kan have en vital betydning for næste afgørende skridt i livet – hen mod større livsglæde og meningsfuldhed. Møder, hvorefter “gnisten” tændes på ny og livsenergien igen får den rette næring til påbegyndelse af “Ny” begyndelse.

Med “Gå” – en times gående mentoring med Ann Bjerre – skabes et rum til “ny” begyndelse.

Temaer

Du kan vælge rådgivning ud fra en mere karrieremæssig indgangsvinkel, men også af personlig karakter. Fælles for en ”Gå” session med Ann Bjerre er respekten for det hele menneske: Vejen mod større harmoni mellem krop, sind og ånd.

Din session finder sted på Lousiana Humlebæk eller på Kronborg, Helsingør.

Hvorfor vælge Ann Bjerre?

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som mentor, karriererådgiver og kursusleder. Med bogen “Vandringen – I pilgrimsspor” illustrerer Ann Bjerre livets rejse som en vandring mod større meningsfuldhed. Bogen beskriver vigtige faser på vejen til indre transformation:

Fra oplevelsen af tab af identitet, til udlevelse af en dybere personlig essens i livet.

Ann Bjerre er i dag rejsefører med eget rejsebureau, forfatter og foredragsholder.

kronborg

Dybest set vælger du mig Ann Bjerre, hvis du er draget af min energi, og det jeg står for. Min særlige kompetence som menneske og mentor, er evnen til at skabe en tryg ramme og atmosfære. Blidt og nænsomt at se vigtige ’nøgleområder’ i dit liv, der trænger til omsorg og næring. En unik evne til at bibringe dig energi og begejstring, således at du får fornyet inspiration til at ’finde din vej’.

Din oplevelse: En fornyet livsglæde og energi til at foretage de nye ønskede skridt. De nye nærende skridt, som vi sammen finder under samtalen: Du er parat til ’nye horisonter’!

Sådan foregår “Gå” rent praktisk …

  • Klik på det gyldne link, og følg vejledningen.
  • ”Gå” er en times gående mentoring med Ann Bjerre og foregår på hverdage i dagtimer og varer 55 minutter.
  • ”Gå” sessionen finder sted i Nordsjælland, på Louisiana, Humlebæk eller ved Kronborg, Helsingør.
  • Inden ”Gå” sessionen har du sendt mail til Ann Bjerre, hvor du kort beskriver din situation.
  • Efter ”Gå” sessionen har du mulighed for en opfølgende mail korrespondance.

Din investering er 850 kr. inkl. moms. Honorar indbetales ved booking af sessionen.

Læs handelsbetingelser.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i jagten på ”Livets gule pile”.

Back To Top