skip to Main Content
Menu

Foredrag

Chartres og Labyrinten

Tirsdag den 28. november 2023 Kl. 19-21.30
Teosofisk Forening

Tilmeld dig her

Giv dig tid til en magisk aften i selskab den gotiske Katedral Chartres og vandringen i Labyrinten. Det levende og indsigtsgivende foredrag tager udgangspunkt i bogen ”Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden” og er også historien om Jomfru Maria.

I byen Chartres – beliggende cirka 80 kilometer syd for Paris – ligger den berømte katedral Notre Dame de Chartres. Dette vidunderlige bygningsværk, den berømteste af samtlige 154 katedraler i Frankrig, der blev grundlagt i 1020 og genopført efter en brand i 1194, gemmer på en historie, der indeholder alt, hvad et spirituelt pilgrimshjerte kan begære.

Glæd dig til fascinerende indsigt og intens opdagelsesrejse ind i katedralens univers. En vandring fuld af magi, symboler og skjulte forbindelser og budskabet. Som en vandring i naturen, vil du her hente inspiration, energi og lade dig fordybe i labyrinten, der pryder katedralens gulv, mod det Himmelske Jerusalem. Du vil lader dig berige og beruse af katedralens Rosenvinduer, og ved mødet med den Blå Madonna, overgiver du dig til hendes skønhed og blå farve – som blomsten Forglemmigej.

Chartres katedralen er historien om ”Druidernes høj”, Madonna’en i krypten i mørket til du træder ind ”Kongeporten” – flankeret med solen og månen – nyder vandringen ind gennem Chartres Katedralens magiske univers.

Læn dig tilbage, vær med på pilgrimsvandring i Chartres Katedralen, der byder på eventyrfortælling, citater fra bibelen – og budskabet til det 21. århundrede.

Foredraget er inspireret af Ann Bjerres seneste bog “Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden”.

Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger til særlig pris.

Der serveres lidt forfriskninger.

Al tekst i dette opslag, er med forbehold for trykfejl.

Den smukke stemningsaften finder tirsdag den 28. november 2023 kl. 19.00

Foredrag er arrangeret af Teosofisk Forening

Teosofisk Forening
Sankt Knuds Vej 27A
1903 Frederiksberg

Pris og tilmelding via følgende link:

Link kommer

Jeg glæder mig til at se dig

  • Tilmeldingen er bindende og refundering er ikke mulig.
  • Ved aflysning af arrangement fra arrangørens side af, refunderes hele beløbet.
  • Al tekst i dette opslag, er med forbehold for trykfejl.
Back To Top