skip to Main Content
Menu

Magiske Meditationer

Kærlighedens budskab i Ny Tid

Marias lære – Johannes Vejen

Længes du efter opløftende, nærende magiske meditationer med indsigt? den transformerende indsigt er inspireret af Apostlen Johannes  og Maria, og give dig et spirituelt løft ind i En Ny Tid.
Kærlighedens Budskab transformeres under magiske meditationer til indsigt og spirituel transformation for dig, i dit liv!

Johannes Vejen – Marias lære

Med inspiration fra Johannes Evangeliet det mest spirituelle af evangelierne vil dit indre sjælsbarn blive næret gennem selvomsorg, glæde, ydmyghed, taknemmelighed og indre styrke samt bibringe dig et åndeligt og kærligt løft ind i ”En Ny Tid”. Johannes Evangeliet viser den smukkeste vej til kærlighedens budskab – den feminine visdom, der transformeres til indsigt og opløftende berigelse.

Den bibelske Maria, der på smukkeste vis udtrykker den feminine visdom. Maria er den der åbner Johannes vejen. Ved Jesu første mirakel Brylluppet i Kana siger Maria: ‘Gør som han siger’. –  Når vi er nærværende og lytter til hjertes visdom – som Maria – åbnes automatisk op for vores inderste ressourcer.

Magiske meditationer

Magiske meditationer er spirituel visdom, der følges ad med forløsende meditationer, der understøtter en givende og fredfyldt proces, der igen bibringer  indre fred, glæde, klarhed og kærlighed i en følsom tid!

Sessionerne foregår fra Påske til Kristi Himmelfart/Pinsen. Symbolsk går vi med Jesus og disciplene i 40 dage. En tid, hvor vi ‘går’ vi sammen med disciplene generindrer det lys der er lagt i hver en af os, generindre vor sande  natur.

Sessionerne foregår online, via zoom

Sessionerne foregår on line, via zoom. Sessionerne er meditationer med indsigt, levende historie fortælling – inspireret primært af Johannes Evangeliet, Marias lære, Ærkeenglene samt livets hjul.
Inden hver session får du tilsendt et link, som adgang til sessionen. Efter hver session får du link til at genopleve sessionen.

Det foregår fra Påske til Kristi Himmelfart/Pinse:

 • Onsdag d. 14. april 2021
 • Onsdag d. 21. april 2021
 • Onsdag d. 28. april 2021
 • Onsdag d. 5. maj 2021
 • Onsdag d. 12. maj 2021

Med magiske meditationer inspireret af Johannes Evangeliet, træder du ind i livets dans og opstandelseskræfter – og, er medskaber for de smukkeste toner i ind i En Ny Tid!

Tænker du på at ’gammelt’ brydes ned for at nyt kan opstå?
Fornemmer du at denne tid er ganske særlig?
Tilskyndes du til at være kærlig ansvarstager og ønsker du at bære dit lys frem?
Drages du mod at søge inspiration i kærlighedens budskab?
Er du nysgerrig på Påsken? Nysgerrig på Kristi Himmelfart og Pinsen?

Er du nysgerrig på Johannes Evangeliet ? Nysgerrig på hvordan den dybe visdom og spiritualitet vi dér kan finde, kan transformere dig?

… så er dette noget for dig?

Magiske meditationer med Johannes Evangeliet

Siden 2005 har jeg arrangeret pilgrimsrejse og spirituelle workshops. I alle de år har Johannes Evangeliet fulgt mig. Første gang jeg stødte på Johannes Evangeliet var i Spanien under en vandring på El Camino. En ’tilfældig’ kvinde, jeg mødte på min vej, havde en gave til mig: Johannes Evangeliet. Glædens budskab blev en del af mit liv. Under den kraftfulde vandring i Pyrenæerne i Sydfrankrig, Jagten på ’Den Indre Gral’, viste Evangeliet sig igen. Den kristne gruppe, Katarerne, anvendte Evangeliet til Deres indvielser og ritualer. På Iona i Skotland erfarer jeg hvordan Johannes Evangeliet er de kristne kelters foretrukne Evangelie. Den Gotiske Katedral i Chartres er dybt inspireret af Johannes Evangeliet.

Johannes Evangeliet er vigtigt! – Evangeliet beder os rejse os op, gå ind i strømmen, ind i lyset! – Tiden er nu til at give indsigt og viden videre til dig ”der søger”.

Du inviteres til magiske meditationer med indsigt fra Johannes Evangeliet. Du føres med ind i en lysende, kærlig indre rejse, med det formål at skabe klarhed, indre styrke, fred og fylde. Din transformation ind i En Ny Tid.
Du træder ind i historien, med afsæt i Påskens Død og Opstandelses Kræfter til Kristi Himmelfart for at slutte ved Pinsen.
Tiden ved Påsketid ER store toneangiver for hele dit nye år i En Ny Tid!
Johannes Evangeliet er den store kilde til inspiration!
Jeg vil give dig næring på flere planer: Levende fortælling fra Det Hellige Land med transformerende ’billeder’ og dybe meditationer inspireret af fra Johannes Evangeliet. 

Kærlighedens budskab – Fra Påske til Pinse 

Johannes Evangeliet er det mest spirituelle Evangeliet, og anvendes inden for de fleste Mysterie Skoler. Hvorfor?
Johannes er den der var tæt på Jesus Kristus. Johannes forstod kærlighedens budskab. Johannes symbol er ørnen. Ørnenes syn er skarpt og den fugl, der ’ser’ – og, har den indre styrke at se ’direkte’ ind i solen!
Ved Jordandåben blev Jesu døbt, Kristus-væsenet steg ned i Jesus af Nazareths fysiske legeme og gjorde det til sit eget. Det var Kristus-ånden, som sænkede sig ned i Jesus, da han steg op af vandet.
3 år efter træder vi ind i Livets Hjul i foråret ved Påsketiden. Påsken er tiden for Død og Opstandelseskræfterne. Vi næres ved Johannes Evangeliet og følger Jesus Kristus til Kristi Himmelfart, hvor vi får gaverne frihed, tilgivelse og barmhjertighed. Vor rejse slutter ved Pinse – 50 dage efter Påske – med tro, håb og kærlighed. Vi er en del af enheden og fællesskabet og bringer ’lys’ ind i En Ny Tid.
Kærlighedens Budskab transformeres under magiske meditationer til indsigt og spirituel transformation for dig, i dit liv!

Du får:

 • 5 magiske LIVE meditationer med spirituel indsigt fra Johannes Evangeliet og Marias lære
 • Efter sessionerne får du link til sessionen og meditationerne
 • Indsigt i Johannes Evangeliet, Påsken, Kristi Himmelfart og Pinsen
 • Kærlighedens Budskab transformeres under magiske meditationer til indsigt og spirituel transformation for dig, i dit liv!
 • Inspiration til at bære ’dit lys’ frem
 • Levende og sanselig magiske meditationer, du vil husk

Deltagere siger:

Programmet:

5 LIVE sessioner  

Fra Påske til Pinse med kærlighedens budskab

Alle sessionerne foregår på onsdage, kl. 19.00 til 20.15-30.

Her følger programmet. Dog kan der ændres i rækkefølgen og komme mere til. Dette da programmet er lyst, kærligt og levende – og du som deltager/din energi er medskaber af programmet!

1. dag Onsdag d. 14. april 2021 

”Jeg er opstandelsen og livet”
Livshjulet, Påsken og Opstandelseskæfterne
Tiden efter Påske
Johannes vejen og ikonet
Jeg ER

2. dag onsdag 21. april 2021

”Jeg er Verdens Lys”
Den gode Hyrde
Helbredelsen af den blindfødte
At være lysende

 

3. dag onsdag d. 28. april 2021

”Jeg er livets brød”
Døren at træde ind i
Hengivenhed og kærlighed
Glæden og fredens budskab

4. dag onsdag d. 5. maj 2021

”Jeg er vejen sandheden og livet”
Det sande vintræ
Kristi Himmelfart
Lazarus, Maria og Martha

5. dag onsdag d. 12. maj 2021

 ”At bære sit lys frem”
At bære lyset frem i En Ny Tid
Den indre vej er feminin
At bevare klarhed, indre styrke og fred
Livets Dans

Magiske Meditationer er 5 LIVE sessioner

Køb Magiske Meditationer

Magiske meditationer pris kr. 1.440,-

Ved tilmelding inden d. 9. april 2021
Tilmelding efter den 9. april er prisen kr. 1.750,-

Tilmelding er bindende og refunderes ikke.

Jeg glæder mig til give dig et kærligt løft med opløftende, nærende magiske meditationer.

Kærlige tanker

Ann Bjerre

Back To Top