skip to Main Content
Menu

Kommer i 2025

Rejse til Jordan – I sporet af Gudinderne, Moses og Jesu – Kommer i 2025

Velkommen til en rejse fuld af magi og mystik og nærkontakt med din iboende Urkraft. En rejse, der på smukkeste vis fører dig fra en 3000 år gammel hule, til Romerne, mødet med Gudinden Artemis, til Petra og Gudinden Isis til Wadi Rum Ørkenen, Det Døde Hav, for at slutte med Moses og Jesu. Du vil nyde den transcenderende energi ved Jordan Floden og Dåbstedet!

Glæd dig til en transformerende rejse frem til vor tid – ind i en ny tid. En ny energi 2025.

Drømmer du om at rejse til Jordan? Personligt har det været min drøm siden gymnasietiden. I januar 2019 var tiden den rette. Med åbent sind og uden bestemte forventninger drog jeg afsted på en rejse, der skulle vise sig, at blive smuk, sanselig, fortættet og ganske transformerende.

Det er en sådan rejse, jeg nu vil invitere dig med på.  Rejsens strøm bliver en rejse gennem tiden, gennem energierne og frem til i dag. Vær sikker på at du bliver inspireret! For mit vedkommende  satte rejsen skub i min drøm om bog nummer tre ”GNISTEN – En indre rejse”, der udkommer november i år. Så…

En tids- og energirejse

Glæd dig til at lande i Jordans hovedstad Amman, beliggende på de syv høje og som betyder den bløde brise. Her starter rejsen i grotterne der daterer sig 3000 år tilbage. Du rejser ind blandt græske guder og møder Herkules, der er halvt menneske og halvt gud og måtte udstå tolv svære prøvelser og udfordringer. Du møder Slangekvinden Medusa og Kong Zeus, der herskede over himmel og jord.

Rejsen i romertidens spor fortsætter i det nordlige Jordan i byen Jerash, hvor højdepunktet er at gå gennem søjlealléen op til templet for gudinden Artemis. Artemis er frugtbarhedens Venus og Månens gudinde. Ved Artemis magiske tempel forbinder ud dig med din dybe kvindelige natur. Artemis er gudinde for det uberørte, naturen, det, der ligger hinsides menneskets domæne. En frugtbarhedsgudinde. Du vil nyde udsynet og den intense stemning alt imens du inspireres af gudinden Artemis og hendes budskab til dig for den videre rejse. I Amman bor du én nat på skønt boutique hotel.

Verdens Syvende Vidunder

Dybt inde i en labyrintisk klippe i Jordan ligger byen Petra. Den sagn omspundne by, der rummer stor skønhed, blev udhugget i klipperne af Nabatæerne. Et handelsfolk, der slog sig ned i det sydlige Jordan for mere end 2000 år siden. Du bor lige ved indgangen til dette magiske sted.

Scenen skifter i frekvens og i dybde, som du træder ind i Petra-området. Der er et spektakulært leben af heste, hestevogne, dromedarer, æsler og beduiner klædt a la Johnny Depp fra Pirates of the Caribbean.

At være i Petra er som at åbne døren til en urkraft med et vældigt brag. Du er en del af urkraften, som vælter op ad jorden, ud af stenene, gennem menneskene og dyrene på dette sted. Som du bevæger dig ind ad porten til Petra, smuldrer alle lag af opdragelse, normer, pænhed og tilpassethed for at skabe fri passage til den kreative, skabende kraft.

Du bliver en del af denne skaberkilde. Åndelig impuls og konkret handling følges hånd i hånd – og den kommer fra den dybeste essens. Som et åbent kar vil du nyde vandringen videre gennem den snævre klippeslugt, Suq’en. Du træder ind i Petra, der betyder klippe på græsk og som var et handelscentrum for silke, krydderier og andre værdifulde varer fra Kina, Indien og Sydarabien til Ægypten, Syrien, Grækenland og Rom.

Tilbage står de rosafarvede templer og grave udhugget i sandsten. Petra var naturligt et centrum for udveksling af ånd, tro og kultur. Derfor siges det, at ét af templerne er dedikeret til den egyptiske Gudinde Isis.

Urkraften

Du mættes af et fantastisk område, hvor natur og arkitektur går op i en højere enhed. Et område mættet af de kvindelige Gudinders kraft af Moses, Romerne og…

Bjergene i området er i sig selv mageløse, rosa glitrende om dagen og gyldenskinnende om aftenen – derfor har Petra fået tilnavnet ”Den Rosenrøde By”. Som du vandrer op ad de mange trin til ”Klostret” – hvor ikke alene klostret er imponerende, men også udsigten – vil du beriges og opløftes!

Du udforsker dalen, vandrer op til højtliggende grave og helligdomme. Petra er et spektakulært sted, hvor du i den fortættede energi og godt hjulpet på vej af den mættede jord og et leben af heste, kameler, æsler, beduiner er på rejsen ind i urkraftens magi. Du finder dit kraftsted. Du finder ind til din styrke og dit ståsted!

Du bor 3 nætter ved indgangen til dette magiske sted.

Tusinde og én nats eventyr

Du oplever ’Lille Petra’, der er en lille snæver dal i nærheden af Petra. I klipperne har Nabatæerne udhugget bygninger med deres karakteristiske dekorationer. Stedet var en slags forstad til Petra, et knudepunkt for karavaneruterne. Fra Petra venter i Wadi Rum ørkenen én nat blandt stjernerne. Du befinder dig i et 720 kvadratkilometer stort fredet område, der for 30 mio. år siden blev skab ved voldsomme jordforskydninger. ’Månedalen’, kalder araberne denne, efter sigende, verdens smukkeste ørken. Den rummer et fantastisk form- og farvespil mellem klipperne i farverne gul, rød, blå, lilla og rosa. En af de mest betagende klippeformationer har taget navn efter Lawrence of Arabia’s berømte bog ”The Seven Pillars of Wisdom”.

Du sover i ægte luksus beduintelt og kører på Jeepsafari, får serveret traditionelle retter og kan glædes over historiefortælling om aftenen. Næsten synkront med solens nedstigning bliver månen tydeligere, og stjerner og planeter titter frem på himlen. Du er midt i ørkenen, under stjernerne i urhavet. Du er en del af helheden!

Det Døde Hav

Glæd dig til at tilbringe to nætter i ren luksus ved Det Døde Hav. Det Døde Hav er verdens laveste beliggende sø med en saltholdighed på omkring 31 %.

Du vil nyde ren forkælelse ved det Døde Hav, hvor det er tid til at lade sig rense i det mineralholdige helsebringende vand og bare nyde at være. Tid til at integrere alle sanseindtrykkene fra en transformerende rejse, du har oplevet indtil nu og til at forberede dig på fortsættelsen i tids- og energirejsen…

I Jesu fodspor

Jesu lod sig døbe af Johannes Døberen i Jordan floden. Du kommer til selvsamme sted, hvor Jesu kom gående, mødte Johannes Døberen. Som Jesu steg ned i Jordanfloden og lod sig døbe, således steg Kristus legemet ned i Jesu. Du oplever et intenst og stærkt sted, hvor du mærker en fin og transcenderende energi. Kristus energien…

Du får det store overblik, ser livet i et større perspektiv, som du oplever Nebo-bjerget, hvor Moses skuede ud over det Hellige Land for første gang, og hvor det siges, at han også er begravet. Som du står i 1100 meters højde vil du nyde panoramaudsigten over Judæaørkenen og Det Døde Hav. Ved Slange monumentet, som symboliserer Korsfæstelsen, vil du kunne få glimt af Jerusalem på dette opløftende sted, hvor du genoplever historien om Moses, der som spæd blev lagt i en sivkurv, der blev sat ud på Nilen. Sivkurven blev fundet af Faraos datter, som adopterede Moses.

Naturligvis besøger du byen Madaba, hvis historie går mere end 3500 år tilbage.  Her er det ældste kort over Jerusalem, lagt som mosaik i gulvet i St. George Kirken år 560. Madaba er i dag kendt for sine byzantinske mosaikker og mosaikhåndværk.

En tid til nyt liv…

Din sidste nat tilbringes i ren luksus ved Det Døde Hav. Det er tid at samle og integrere alle sanseindtrykkene fra denne transformerende rejse. Du er nu klar! Klar til at møde det nye i dit liv. Læn dig trygt tilbage: Åben sanserne,  nyd energierne og en fortættet rejse, der vil betyde en forskel i dit liv.

Du vil nyde at bo på lækre hoteller, gæstehjem og beduintelt – delt twin room. Og, flyturen er direkte fra København til Amman Lufthavn og flytiderne er optimale.

Under rejsen forestår Ann Bjerre med inspiration til din personlige indre proces med meditationer, formidling af visdom samt temaer til ‘din indre rejse’.

Rejsen kræver at du er godt gående og kan gå i sten, sand og på ujævnt underlag. Petra kræver desuden at du kan gå på klippetrapper.

Der er en engelsktalende guide, der følger os på vej på denne transformerende rejse.

Rejsedato: Kommer i 2025.

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • Fly Kastrup/Amman Lufthavn retur
 • Transport i Jordan
 • 1 nat i Amman – i delt dobbeltværelse
 • 3 nætter i Petra – i delt dobbeltværelse
 • 1 nat i Wadi Rum ørkenen – telt/ i delt dobbeltværelse
 • 2 nætter ved Det Døde Hav – i delt dobbeltværelse
 • Halvpension, morgenmad + aftensmad
 • Besøg/entré ved diverse helligsteder
 • Kørsel med jeeps i Wadi Rum
 • Engelsk talende lokalguide
 • Visum til Jordan
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffør
 • Ann Bjerre

Egne udgifter

Frokoster + drikkevarer
Heste/kamelridning + drikkepenge til dette

Pris

Kr. 17.950,-.
Depositum kr. 4.500,-.

 

Rejseplan

Kommer – afrejse fra Kastrup Lufthavn kl. 14.45 til Amman Lufthavn.
Kommer – ankomst i Kastrup Lufthavn kl. 13.40 eftermiddag.
Vi flyver med Jordan Airline. Direkte fra Kastrup til Amman Lufthavn.

Vigtigt!

Pas:

Skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedagen.

Ann Bjerre sørger for Visum: Vi skal blot have pasoplysninger 4 uger inden afrejse.

Vaccinationer:

Anbefales at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri. Du kan orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside: www.ssi.dk/rejser.

Sikkerhed:

Landet er fredeligt og gæster oplever et ophold med tryghed. Myndighederne er meget opmærksomme på sikkerheden. Der er store flygtningelejre i området ind mod Syrien, men vi kommer slet ikke i nærheden af disse. Og, retningslinjerne fra Udenrigsministeriet følges.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top