skip to Main Content
Menu

Den 31. august – 7. september 2024

Fordybelse og vandring i Assisi, Italien
“Med fred og alt godt”

Den 31. august – 7. september 2024

Glæd dig til Assisi rejsen “Fred og alt godt” hvor du rejser hjem med fred i hjertet. Rejsen vandring og fordybelsesrejse, der forener smuk naturoplevelse med klosterophold, fordybelse i temaer fra Frans´ og Klaras liv. Temaer, du kan lade dig inspirere af, og hvis fælles sigte har ”kærlighedens budskab” i en Ny Tid. Rejsen understøttes af meditationer, og overværelse af messer, der nærer og beriger ”Dit Lys” – din sjælessens.

Rejsen er OGSÅ vandring “Med fred og alt godt”. Vandring i alt km 55, hvorfor du er godt gående. Det er jo Italien, så terrænet er op og ned!

Du er på en indre vandring i sporet af Frans og Klara, hvor du vil opleve alle helligsteder, der forbinder dig med Frans’ og Klaras dybe spirituelle historie.

Naturen, historien og din vej går op i en højere enhed. Du er på en hjerteåbnende rejse.

Den meditative rejse er OGSÅ en del vandring i det eventyrlige landskab – søster natur, som healer og afbalancerer. Du vil nyde at holde stop, læne dig op ad et oliventræ, frydes over de fremmedartede dufte og fuglenes glade sang.

Med fornyet energi fortsætter du vandringen, mærker solen og vinden i dit ansigt. Ganske enkelt en rejse også i det ydre landskab, hvor der bliver ”højt til loftet” i dit indre landskab.

Hvilke særlige gaver er sået i netop dig? Hvad vil du bringe frem i denne særlige tid?

Frans og Klara viser vejen …

Klara og Frans lever i en samtid, hvor de følger den indre stemme, der beder dem om at træde ud af konforme rammer. De ”lytter med sjælen” og forvalter deres betroede talenter og bringer dem ud i verden.

De betræder nye stier, åbner nye spirituelle veje at betræde, finder balancen mellem det ”ydre liv” og ”det indre liv” – og vægter respekten for alt liv højt! Frans og Klara viser os på smukkeste vis enhedstanken og ”Kærlighedens Budskab” – en invitation til at vi træder ind på ‘Den indre vej’ og handler på den!

Frans gik ud i verden som Guds glade spillemand og qua sit ægte vindende og ydmyge væsen sluttede flere og flere sig til ham og hans brødreorden: Franciskanerne eller Gråbrødrene, som de også hedder.

Den unge Klara bliver så inspireret af Frans, at hun grundlægger den kvindelige orden Klarisserne, og skriver, som den første kvinde, klosterregler for kvinder.

Broder Sol og Søster Måne

Du bærer Frans ‘og Klaras budskab om glæden ved naturen, det enkle liv og næstekærligheden med dig hjem i dit hjerte.

Under de stemningsfyldte vandringer og meditationer får du inspiration til at spejle dig i deres historie. Du oplever indre ro, som du inspireres af Frans’ og Klaras budskab

Assisi – Fredens By

Du bor i den gamle middelalderby Assisi, Frans` og Klaras fødeby, og du mærker straks dens hjertevarme. Assisi emmer af Frans` og Klaras rene budskab om ”Fred og alt godt”.

Hos de kære Birgittasøstre, i hvis kærlige og nærende ramme du bor, sanser du i dit inderste ”Fred og alt godt”. Fra klosteret er der den smukkeste udsigt ud over dalen.

De hellige steder

I sporet af Frans og Klara vil du tage en eventyrlig tur til de hellige steder …

Du besøger Basilica de San Chiara, hvor Klara ligger begravet og lytter til Klarissernes guddommelige sang og møde det byzantinske kors, der ’talte’ til Frans.

Fra Assisi vandrer du til stedet, San Damiano, hvor Klara levede i 41 år. Klaras sted emmer stadig af den karismatiske Klara, og du forbinder dig med hendes smukke spirituelle feminine energi!

Du besøger Basilica di San Francesco, hvor Frans er begravet.

Du vil nye vandringen gennem olivenlunden til det lille stemningsfyldte kapel, Porziuncola, hvorfra både Frans` og Klaras mission tog sit afsæt.

Du vil besøge Eremo delle Carceri, grotten hvor Frans fandt sin indre skat.

Du vil opleve Monte Subasio bjerget, indånde den friske luft i fulde drag, og bjergtages af udsigten over Assisi og dalen.

Du vil opleve en eventyrlig tur gennem Toscanas smukke natur op til det fredfyldte franciskanske sted La Verna bjerget, som er fredfyldt beliggende på bjerget La Verna i 1200 m´s højde. Her vil du opleve et autentisk klosterliv og en smuk og stærkt vibrerende natur, hvor roen og freden hersker! Du vil frydes over vandring i unikt skovområde: En rejse i eventyret og næroplevelse af Frans’ glæde ved livet og naturen. Frans’ digt ”Solsangen”, hvor han lovpriser naturen, bliver med ét ”levende” og nærværende.

Broder Theodor …

Du kommer til at møde inspirerende personligheder som Broder Teodor og Bente Wolf.

Ann Bjerre vil begejstret og indlevende berige dig om Frans og Klara og guide dig på din personlige indre vandring med spørgsmål til indre refleksion. Der vil være dybe transformerende meditationer, der understøtter din personlige proces i at ”bære dit lys” frem i En Ny Tid.

Der vil være dansebevægelser, musik og stunder med stilhed og refleksion, ligesom flere af vandringerne er ’stille vandringer’.

Indkvartering i Assisi hos Birgittasøstrene.

Vandringen i Frans elskede natur 

Glæd dig til livgivende vandring, hvor “Solsangen” bliver nærværende og levende. I Assisi går vi til alle Helligstederne. Dog bliver vi kørt til toppen af Monte Subasio. Antal kilometer at gå er estimeret til 50 km i/omkring Assisi. På La Verna Bjerget 6 km.

Rejsen forudsætter derfor, at du er godt gående. Landskabet er typisk italiensk: Det er bakket, hvorfor vandringen går op og går ned, ligesom der en del trapper i Assisi by, der er højt beliggende i landskabet.

Prisen er inklusiv

  • Fly fra/til Kastrup Lufthavn-Rom
  • Transport i Italien
  • Indkvartering i delt twin værelse i Assisi
  • Morgenmad og aftensmad
  • ’picnic’/frokost 2 gange i Assisi samt frokost på La Verna
  • Rundvisning i Assisi, indlæg om Frans og Klara
  • Meditation, dansebevægelse, musik

Egne udgifter

  • Drikkevarer
  • frokoster i Assisi og aftensmad på hjemrejsedag
  • Rejseforsikring

Pris 15.950,-

Depositum kr. 3.900,-, som indbetales ved tilmelding. Bemærk, at depositum ikke refunderes ved framelding.

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om rejsen.

Du får som udgangspunkt et delt twin værelse. Der er et begrænset antal eneværelser. Ønsker du et eneværelse, skriv i kommentarfeltet om du ønsker eneværelse.

Merpris for eneværelse er kr. 1.550,-

Rejseplan

Afrejse lørdag den 31. august 2024 fra Københavns Lufthavn  kl 07.55.

Hjemkomst lørdag den 7. september 2024 kl. 23.20.

Vi flyver med SAS

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top