skip to Main Content
Menu

Den 13.-20. august 2023

big-skotland

Spirituel vandring i Skotland: Verdens ældste sted Iona – “I pagt med naturen”.

Den 13.-20. august 2023 –  Udsolgt! kom på venteliste

Rejsen til den afsidesliggende mytiske ø Iona er en oplevelse for livet. Iona kaldes for ”Druidernes ø” og ”Duens ø” og er øen med ”det tynde slør” mellem himmel og jord. Glæd dig til et storslået møde med den lille ø i evighedens univers i Atlanterhavet – en indre rejse i en sublim natur. (der er 1 plads tilbage. Hvis I er 2, så spørg om mulighed)

Måske ved du ikke, hvad du søger, men du føler en tilskyndelse til at drage af sted. Det er grund nok! – Der er en helt særlig stemning på Iona i Hebriderne. Du mærker det, så snart du træder i land på Iona. En fornemmelse af at en blød dyne af fred og indre ro smyger sig om dig.

Du er på en spirituel rejse med fokus på fordybelse, stillevandringer, forløsende meditationer og dyb indsigt om Kelterne og Druiderne.

Den indre rejse har fokus på landskabstemplerne – energiformationer i naturen – der svarer til de menneskelige chakraer. Du vil nyde stille vandring til de kraftfulde steder, hvor vi mediterer på stedets chakra. – Du vil beriges, heales og opløftes i dit liv dér, hvor du er lige nu. Du får en følelse af at komme hjem!

’Som at komme hjem’

Vandringen gennem de helt særegne og smukke landskaber, kædet sammen med uforlignelige indre og ydre oplevelser, sætter sit tydelige energispor hos enhver, der søger. En følelse af at blive hel, er det rette ord. Og, det er ganske vist: Iona er øen med ”Det tynde slør”. Du føres på smukkeste vis ind på ‘Den indre vej’, hvor ‘stien’ fører dig til indre ro, erkendelser og dyb indre indsigt! Fred og indsigt bærer du med dig hjem i dit hjerte.

Iona – “Duens ø”

Det er en rejse på “Duens ø” i samklang med druiderne og Sankt Columbas livsfilosofi, der levede i pagt med naturen. Du får mulighed for at deltage på en offroad-vandring i en natur, hvor du får følelsen af, at ’himmel og hav’ går i ét. Hvor lyset er så klart og danner det smukkeste farvespil, som er det den første morgenstund!

Iona’s symbol er den hvide due, der er symbolet på Helligånden. Du mærker den særlige ånd, der befordrer en indre rejse, hvor dit hjertes kronblade kan udfolde sig, få næring til at komme tættere på egne kvaliteter og blive bevidst om at være en del af helheden.

Du kan læse om Iona i følgende artikel

Druiderne og Sankt Columba

Druiderne er keltiske præster med dyb indsigt i naturens mysterier samt båndet mellem mennesker. Deres historie kædes sammen med den irske munk Columba, der kom til øen i ca. år 500. Han byggede bro til druidernes visdom og etablerede et kloster på øen – et nyt fællesskab – baseret på den keltiske spiritualitet, der er dybt forankret i naturen. Derfor er Iona også blevet betragtet som et åndeligt lystårn, hvis stråler rakte langt ud over Skotlands grænser.

Glæd dig til stemningsfuld vandring i Druidernes energispor og Columbas fodspor til landskabstemplerne, ’Eremit-stedet’, Månebjerget og ’Kilden for klarsyn og indsigt’. Du besøger den smukke Abbey, bygget der, hvor Columbas kloster lå. Han lod klosteret opføre ovenpå det tidligere druidested. I dag et økumenisk ’kloster’, der arbejder for forståelse mellem verdens forskellige trossamfund. 

Iona sten

Iona er en stor krystal – verdens ældste sted. Her finder du den unikke Iona sten, slebet rund og harmonisk gennem milliarder af år. Du sætter dig ved stranden, med fårene, ser, leder efter de berømte Iona sten. Dem bringer du med dig hjem, og den gode energi vibrerer fra dette magiske sted! Iona har til alle tider været et pilgrimssted, stedet hvor søgende finder svar på deres inderste længsler. Det fornemmes: Kærlighed, ømhed og ”det tynde slør” er i enhver en sten, du betræder på Iona. Iona er et helligt sted. 

I pagt med naturen

Rejsen til Hebriderne er sublime naturoplevelser. Et storslået møde med den lille ø i evighedens univers i Atlanterhavet. Fremmedartede bakker, hvor bregner og lyngplanter vokser side om side, klippefremspring i smukke farver. Det rige dyreliv: Den lille fascinerende søpapegøje, sæler, der ivrigt svømmer efter fiskekuttere i håb om godbidder. Hvaler og hajer kan ses af den heldige. Sidst, og ikke mindst er de mange fritgående får og køer, græssende på marker og enge, med til at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Opholdet på Iona byder også på sejltur til øen Staffa, dens syngende hule, der inspirerede komponisten Felix Mendelssohn til hans fantastiske værk ouverturen “Hebriderne”. 

Du bor

Du bor én nat i Oban på udrejsen og én nat i Oban på hjemrejsen på dejligt hotel, centralt beliggende i forhold til færgelejet til øen Mull.

På Iona bor du på det bedste hotel på øen. Hotellet byder på hjertevarme, og dejlig mad. Måltiderne er tilberedt med stor kærlighed, dyb respekt for naturen, jorden og dyrene – alt i træd med temaet: I pagt med naturen. Det er en meget nærende og givende ramme for vores vandringer. Du er på en lille ø, omkranset af vandet i en pragtfuldt natur – alt imens du lader dig nære og opløfte.

Om aftenen besøger vi den gamle Abbey og deltager i stemningsfyldte ceremonier.

’Som at komme hjem’

Velkommen med til Iona – øen med Det tynde slør”. Du oplever: En følelse af at blive hel! Glæd dig! – Når du tilmelder dig rejsen er du interesseret i en spirituel rejse med fordybelse, stillevandringer og forløsende meditationer.

Når du rejser med er du forberedt på en krævende vandring Off-road. Der er ingen markeringer, ingen sti og til tider er der ret sumpet og huller i græsset og underlagt! Nogle gange er der op og nedstigninger! Derfor du er godt gående, i god form og vandt til anderledes terræn! Vi har naturligvis vandrestøvler på, når vi vandrer i det til tider krævende terræn.

Praktisk

Prisen inkluderer

 • Flytransport fra/til Kastrup med
 • 5 nætter på Iona/Hotel – i delt twin værelse
 • 2 nætter i Oban – i delt twin værelse
 • Halvpension – morgen og aftensmad
 • Al bustransport i Skotland
 • Færge til/fra Mull
 • Færge til/fra Iona
 • Vandring i Landskabstemplerne
 • Inspiration om kelterne, druiderne, Columba
 • Meditationer i forhold til landskabstemplerne/chakraerne
 • Sejltur til Staffa

Egne udgifter

 • Drikkevarer + frokoster
 • Rejseforsikring

Pris

Rejsens pris kr. 18.750,-.

Ved tilmelding modtager du rejsebevis, pakkeliste og information om retrætens indhold. Depositum kr. 4.500,-.

Rejseplan

13.-20. august 2023

Afrejse den 13. august 2023 fra København Lufthavn kl. 13:40

Hjemrejse den 20. august 2023 ankomst  København Lufthavn kl. 17:55.

Vi flyver med

Der er ganske få eneværelser og merprisen for et eneværelser er MEGET høj!

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top