skip to Main Content
Menu
‘Lyden Af Et Bedre Liv’ – Interview Med Ann Bjerre

‘Lyden af et bedre liv’ – Interview med Ann Bjerre

Spirituel forfatter, underviser personlig rådgiver Ann Bjerre har siden 2005 arrangeret rejser med et åndeligt sigte, efter selv have oplevet at vandre El Caminoen. Ann Bjerres seneste bog ’GNISTEN – En indre rejse’, er om to personlige rejser, som hun tog på efter rigtig mange andre pilgrimsruter.

Vores samtale tager sit udgangspunkt i ’GNISTEN’ , men samtidig har jeg, Mannah, mange spørgsmål til hende, som handler om frustration over at virkeligheden ikke møder mine forventninger. Vi taler om klosterlivet og om hvordan det kan inspirere os nu på en dag, hvor Danmark ikke fungerer som normalt.

Vi taler om menneskets iboende længsel, om en anden måde at forstå kristendommens symbolik på og om at overgive sig til en højere kraft. En af kongstankerne for Ann er at alt hænger sammen, himmel og jord, og derfor i denne tid må vi også huske hvordan det indre hænger sammen med det ydre.

Du kan også høre udsendelsen her

Back To Top