skip to Main Content
Menu
Podcast – “At Rejse Er At Leve”

Podcast – “At rejse er at leve”

Nyt i shoppen: Podcast – ”At rejse er at leve”. Spændende podcasts, som giver dig indsigt og ’nye horisonter’ med de mere eksistentielle dele af menneskelivet samt formidler ’be’ gejstring til din videre livsvandring.

Det berømte citat ’At rejse er at leve’ er skrevet af H.C. Andersen og findes i hans roman ’Mit livs eventyr’ skrevet i 1855. I ’Mit livs eventyr’ skriver han: Den lykkelige erfaring har jeg gjort, at alt, eftersom kunsten og livet er blevet mig klarere, desto mere solskin er der udefra strømmet ind i mit bryst’.

Under de mange pilgrimsrejser jeg har foretaget er ’rygsækken’ hver gang blevet fyldt op med indsigtsfulde oplevelser. Efter hver rejse: Nye steder og mennesker der bibringer visdom og læring om menneskelivet! Det er disse ’eventyr’ jeg gerne vil formidle videre til dig. Det er ganske vist – og du bliver ’be’ gejstreret!

Podcasts – ”At rejse er at leve” er inspireret af, at vi lever i en brydningstid, hvor der i endnu højere grad bliver fokus på tro, eksistens og det åndelige liv. Med ’Rejsebrevet’ får du en filosofisk rejseoplevelse, med vægt på eksistens, indre visdom og livskundskab – ud fra et økomenisk perspektiv. ’Rejsebrevet’ giver dig næring til en personlig refleksion og fordybelse i temaer, der vedrører os alle som mennesker i udvikling – på vores livs vandring!

Hver podcast er en times lydfil, lige til at downloade, og høre når, og hvor du vil.

Når du lytter til lydfilen er det som at være med på en eventyrlig vandring, et sted i Danmark eller i udlandet. Et sted, hvor naturen har en særlig energi eller mættet stemning eller det er et pilgrimsmål. Fælles for stederne er: Det er et sted, hvor ånden beriges! Du er også med, i de unikke situationer eller oplevelser i mødet med karismatiske personligheder. Nulevende som personligheder der ej er mere. Alle med et budskab på hjertet: Et budskab af medmenneskelig og eksistentiel karakter.

Podcasts – ”At rejse er at leve” er levende impuls til ’nye horisonter’, ny inspiration inden for de mere eksistentielle dele af menneskelivet og til at dele tro, værdier og bringe dem ind i en mere fri og åben dialog.

Forbered dig på at blive inspireret på et dybere plan!

Køb og download Podcast – “At rejse er at lave” her.

Back To Top