skip to Main Content
Menu
Lydbog – “VAND TIL VIN – Katedralen Og Budskabet Om Livsglælden”

Lydbog – “VAND TIL VIN – Katedralen og budskabet om livsglælden”

Ann Bjerres bog ’VAND TIL VIN – Katedralen og budskabet om livsglæden’ er nu også at købe som lydbog. SAGA / Lindhardt og Ringhof A/S har på smukkeste vis indtalt bogen og skabt det flotte cover til Lydbogen. Det er grafiker Ida Holm, der har designet cover – og det er skuespiller Louise Davidsen, der indtaler ’VAND TIL VIN’.

Glæd dig til at lytte med på en indsigtsfuld og magisk rejse ind i Chartres Katedralens Univers.  Chartres Katedralen er beliggende i Frankrig. Bogen handler om ’be’ gejstring. Om at lade sig begejstre. Personligt holder jeg meget af ordet begejstring, der kommer af det tyske ord ’gejst’. Gejst betyder sjæl/ånd/lys/indre liv.

At være begejstret, det det Moder Maria beder os om ved brylluppet, hvor Jesus forvandler Vand bliver til vin. Maria siger:

’Gør hvad som helst han siger’ (Johannes kapitel 2).

Moder Maria har allerede registreret, at der mangler vin ved Bryllupet, som foregår i Kana.  Vin er her symbolet på menneskets sjæl/lys. At nære sin sjæle essens – det er DET bogen ’VAND TIL VIN’ handler om. Den handler om Katedralen, der rummer en fond af viden, og også Moders Marias vej, hvor hun viser os, hvordan vi kan lytte med sjælen!

NU kan du glæde dig til at høre lydbogen – lade dig inspirere og ’be’gejstre!

Allerede nu kan du købe ’VAND TIL VIN’ på diverse platforme. Primo juni 2020 kan du også finde bogen på eReolen.

Der er en inspirerende appetitvækker, indledningen fra bogen:

Hvis du gerne vil vide mere om bogen, læse mere her:

https://www.annbjerre.dk/vand-til-vin-katedralen-og-budskabet-om-livsglaeden/

Forbered dig på at blive inspireret på et dybere plan!

God fornøjelse!

Back To Top