skip to Main Content
Menu
Lydbog – “GNISTEN – En Indre Rejse”

Lydbog – “GNISTEN – En indre rejse”

Ann Bjerres bog ”GNISTEN – En indre rejse” er nu også at købe som lydbog. SAGA / Lindhardt og Ringhof A/S har på smukkeste vis indtalt bogen og skabt det flotte cover til lydbogen. Det er grafiker Ida Holm, der har designet cover – og det er skuespiller Louise Davidsen, der indtaler ”GNISTEN”.

”Kom med på forfatterens indre rejse, når hun tager os med på sine to klosterophold blandt cisterciensermunke i Frankrig på Île Saint-Honorat i øgruppen Lérina. Det er en kærlig stemme der fortæller sin personlige historie om fantastiske oplevelser med stilhed og smuk natur. Ann Bjerres spirituelle fortælling er krydret med faktuelle informationer, og det er tydeligt at hun ved noget om stoffet. Hendes begejstring for rejsen stråler ud af siderne…”

Bibliotekets lektør udtalelse:

”Kære Ann, jeg har læst din bog på få dage. Jeg måtte bare fortsætte. Tusinde tak for din meget smukke og personlige beskrivelse – for ord og billeder – for farverne – duftene – melodierne – naturens lyde – lyset”.

En læser.

”Fra mine mange rejser og mentorsessioner ved jeg, at det ikke kun er mig, men mange omkring mig, der er i en lignende proces. En vej åbner sig for vores fødder, for at vi sammen kan finde vej til den indre rejse, manifestere noget nyt. Nye rammer. Nye kulturer.

Jeg oplever en voksende længsel efter frihed fra gamle begrænsninger. En global trang til at krænge de gamle normer og kasser af, som vi systematisk har sat op i vore samfund. Gamle kasser, som vi har bygget op, og som har været gode – engang.

Står vi over for et vældig kulturskift? Vi er mange, der føler en indre længsel efter frihed. Globalt er tendensen den samme. I tiden sker der et bevidsthedsmæssigt løft. Er der derfor, så mange mennesker renser ud?”

Citat fra bogen.

Du kan allerede nu købe ”GNISTEN” på diverse platforme SAMT finde bogen på eReolen.

Her er en lille lydprøve, indledningen fra bogen:

Hvis du gerne vil vide mere om bogen og læse anmeldelser af bogen:

https://www.annbjerre.dk/gnisten-en-indre-rejse/

Forbered dig på at blive inspireret på et dybere plan!

God fornøjelse!

Back To Top