skip to Main Content
Menu
Konsultation 1:1

Konsultation 1:1

Ann Bjerre åbner op for køb af et begrænset antal konsultationer 1 : 1,  tirsdag den 8. marts 2022.

Konsultationerne sælges efter først til mølle og afvikles i foråret 2022.

Book “1:1” session

Ann Bjerre har en mangeårig erfaring som coach, mentor, karriererådgiver og kursusleder og beskæftiget mig med esoterisk indsigt og visdom qua de mange rejser og retræter og de fire bøger Ann Bjerre indtil nu har skrevet. Ann Bjerre beskæftiger sig desuden med meditation, kanalisering, clairvoyance og healing. Og netop nu er det tiden at åbne op for også konsultationer 1 : 1.

Hvorfor nu?

Et specielt vindue – en port åbner sig i 2022. Tiden er til at give indsigt og viden videre til dig ”der søger”. Det er en indre rejse, hvor budskabet er at lære foreningen af to verdener: den evige åndelige verden og den forgængelige fysiske verden. Himmel og jord mødes på livets vej. Globalt er tiden til at være kærlig ansvarstager – at ”bære sit lys frem”. Det er tid at tage ansvar for dit indre sjælsbarn. Ej at udvise overansvarlighed, der dræner dit lys, men være i dybeste balance og respekt med dig selv – og helheden.

”At bære dit lys frem” fordrer ofte forandring, eller måske at skifte spor. Men du kan ikke tænke dig til forandringen – den sker kun hvis du lytter til dit hjerte. Det er en ganske særlig tid, hvor udvikling af din spiritualitet og åndelig udrustning er en styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og ”bære lyset frem” – skridt for skridt …

Book “1:1” session

Under Konsultationen 1 : 1 skabes et healende rum for at du i endnu højere grad bærer dit lys frem og ind i ”En ny begyndelse”.

Ann Bjerre har en særlige kompetence er en naturlig evne tit at skabe en tryg ramme og atmosfære, der healer.  Til at SE din sjæls essen! Den du ER!

Blidt og nænsomt at se vigtige ’nøgleområder’ /blokeringer i dit liv, der trænger til omsorg og næring. En unik evne til at bibringe dig energi og begejstring, således at du får inspiration til at ’finde din vej’.  Til at udleve din sjæls essen, dit potentiale. Din oplevelse: En fornyet livsglæde, en dybere indsigt og energi til at foretage de nye ønskede skridt. De nye nærende skridt, som vi sammen finder under seancen: Du er parat til ”At bære dit lys frem” og ind i ’Den Nye Tid’

På glædeligt gensyn

Ann Bjerre

Back To Top