skip to Main Content
Menu

Spirituelt Retræte
’Kærlighed og visdom’
Hjem i din midte

Weekend den 10. – 12. maj 2024

Nyd et healende, smukt og fredfyldt ophold ved havet. Du er på en ’indre rejser’ med fokus på kærlighed og visdom. Glæd dig til at bygge labyrinten i naturen, finde din vej til din midte, ad de snoede stier. Næres ved healende meditationer, spirituel indsigt, mindful bevægelse og intuitionen kraft.

Vi er ved Majfesten, tiden mellem Kristi Himmelfart og Pinsen. Den gamle keltiske fest, Beltane, der betyder ’Visdommens ild’ fejres i denne tid. Det er en foreningens højtid, som naturens velsignes og frugtbargøres med lys, for at blive til blomstring og frugt. Og, ligeså for mennesket. Kristi Himmelfart er inspirationen til at finde sine ’betroede talenter’. Pinsen, hvor helligåndens kærlighed kan nedstrømme for at illuminere sindet, får hjertet til at blomstre.

Lysets intensitet ved majfesten nærer os til ’Kærlighed og visdom’ – og det er en intens oplevelse at være ved havet, se solen stiger af havets skød.

Hjertes visdom

Vi lever i et radikalt bevidsthedsskift – som kalder på vor dybeste natur og feminine visdom.  Udviklingen af din åndelige klædedragt er en indre styrke, der støtter dig i at følge intuitionen og åbne dig for hjertes visdom.

”Kærlighed og visdom” er næring til din iboende glæde og begejstring over livet, som åbner op for dit iboende lys. Når vi er nærværende, lytter til hjertes visdom åbnes automatisk op for vores inderste åndelige ressourcer.

Globalt er tiden at tage vare på dit indre sjælsbarn, ”bære lyset frem”, for dermed at skabe endnu mere lys.

Denne nærende weekend ved havet er en vej til at fyldes af håb, lys og taknemmelighed over livet og de ”Nye Tider”, der åbner sig for vores fødder. En nærende weekend ved havet hvor du styrker din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet for at styrke din feminine visdom.

Havet og jorden

Refugium Smidstrup Strand ligger på en stor strandeng ud til havet nær Gilleleje. Med den tiltagende sol strømmer den feminine kærlige skabende kraft særlig aktivt ind i Jorden. Vi åbner os for og værdsætter naturens livsfornyende kraft: At være og opholde sig ved vandet – alt livs moder – renser og afbalancerer, understøtter et opløftende ophold, hvor du åbner dine sanser for hjertes visdom og din dybe forbundethed med Moder Jord.

Labyrinten

På den storslåede strand foran refugiet bygger vi en labyrint, som er den jordiske pilgrimsvandring mod det himmelske Jerusalem. Labyrinten er bygget til at mennesket finder sin midte, sin centrering.

Glæd til at ’generindre’ hvem du er, som du træder ind i labyrinten, lader sig føre ad de snoede stier – giver på gammel bagage. Nyd at ankomme til labyrintens center. Åbner dig for at modtage ny inspiration, som du står i din midte og fornem en nyorientering i dit liv, som du træder beriget ud af labyrinten.

”Kærlighed og visdom” er også healende meditationer og bøn. Mindfull bevægelse, chackra afbalancering, fordybelse ved havet og i kirken.

Der vil være stille perioder om lørdagen, ligesom måltiderne lørdag indtages i stilhed, mens du nyder smuk musik. En tid til at ”vende blikket indad”, finde den indre ro og balance, der skaber grobund for selvhealing.

Smukke rammer

Du vil nyde berigende dage på refugium Smidstrup, beliggende tæt ved Gilleleje, Nordsjælland. Du har eneværelse med udsigt til den skønne natur, eget toilet/bad og udgang til lille terrasse.

Opholdet byder på fuld forplejning: Lækker morgenmad, frisk frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te med kage. 2-retters middag afstemt efter årstidens friske råvarer samt aftenkaffe/te. Der serveres vegetarkost + fisk. Der er ej muligt med speciel diæt.

Forplejningen er på alle måder udsøgt og lækker og i sig selv en kærlig oplevelse.

Refugiet har sin egen lille smukke kirke. Både sanseligt og åndeligt vil du nyde det, og du vil lade dig opløfte af naturens skønhed og havet evige kilde til dyb indre ro.

”Kærlighed og visdom” er:

 • Labyrinten
 • Vandring i Labyrinten
 • Healende meditationer
 • Chackra afbalancering
 • Skytsengel meditation
 • Sprituelle redskaber til selvhealing
 • Mindfull bevægelse
 • Bøn og stilhed
 • Stillevandringer langs vandet
 • Musik og stilhed ved måltiderne
 • Nærende dage med fokus på din iboende spiritualitet

…“at lade sig opløfte”

Ann Bjerre leder opholdet på refugiet. Hun er en kyndig og vidende retræteleder og er kendt for at være en entusiastisk fortæller og inspirator, der skaber rum til fordybelse, fred og en indre ro, grundlaget for selvhealing og åndelig vækst.

Glæd dig også til 3 dage, der vil opløfte og berige dig!

Glæd dig!

Praktisk

Du kan vælge ”Kærlighed og visdom” med overnatning, som anbefales.

Du kan også vælge at deltage uden overnatning, der er dog få pladser.

Prisen med overnatning inkluderer:

 • 3 dages ophold – 2 nætter
 • Eneværelse med toilet/bad og egen terrasse
 • Fuld forplejning – vegetar + fisk
 • Undervisning fredag aften, hele lørdag samt søndag formiddag

Prisen uden overnatning (få pladser):

 • Du står selv for overnatning under retræten.
 • Alle måltider er inkluderet
 • Du skal regne med at være på Smidstrup fra kl. 8.00 om morgen til kl. 21.00 om aftenen. Fredag fra kl. 18.00.

Forplejning

Fuld forplejning med lækker vegetarisk mad fra aftensmad fredag til frokost søndag. Der serveres vand til måltiderne samt te, kaffe og frugt i løbet af dagen.

Egne udgifter

Individuel transport og forsikring

Program:

Fredag, dag 1:

Ankomst og check ind: Kl. 16.30.
Aftensmad kl. 18.00.
Spirituel undervisning og meditation

Lørdag, dag 2:

Fuld dagsprogram med guidede meditationer, spirituel undervisning, vandring og være i naturen samt at bygge og gå i labyrinten med mere.

Søndag, dag 3:

Halv dagsprogram med guidede meditationer, spirituel undervisning, vandring og være i naturen med mere.

Afrejse kl. ca. 14.00.

Sted

Refugium Smidstrup Strand
Sognevej 15, Smidstrup
3250 Gilleleje

Pris

Retræten med indkvartering pris kr. 5.600,-.
Retræten UDEN indkvartering pris kr. 4.600,-.

Ved tilmelding betaler du opholdets fulde pris og du vil modtage en kvittering samt lidt informationer.

En uges tid før retræte start modtager du pr. mail detaljeret program samt de sidste informationer.

Din tilmelding er bindende.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give din plads videre til en anden.

I så fald giv besked til Ann Bjerre: ab@annbjerre.dk.

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top