skip to Main Content
Menu

Den 27. oktober til 1. november 2024

Retræte i Andalusien, Spanien
”Sanselighed og livsglæde”

Den 27. oktober til 1. november 2024

Glæd dig til at deltage på en magisk og opløftende retræte på refugiet ”Garden of Lemons”.

Fredfyldt og eksotisk beliggende midt i citronlunden i Sydspanien, syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

Med udgangspunkt i ”Garden of Lemons” går spirituel indsigt, meditationer, vandringer, naturen, kultur, refleksioner og gourmet måltider op i en højere enhed. Din sanselighed og livsglæde næres, mens du nyder årstiden, hvor man i Spanien fejrer Dia de Todos los Santos (1. nov.). En tradition, der spores tilbage til den gamle keltiske fest, hvor man fejer frugtbarheden. I dag kaldes festen halloween, som fejres i forbindelse med den kristne Allehelgens fest. Festen var tidligere udrensning af det gamle for at give plads til genfødsel og frugtbarhed.

Retrætens tema er ‘Livsfornyelse’ med inspiration fra ’Livshjulet’ – at følge naturens rytme. At  slippe det gamle visne, akkurat som naturen lige nu slipper alt gammelt for at give plads til det nye spirende. Vi åbner os for den stille fredfyldte væren. Åbner os for livsglæden, frugtbarheden og taknemmeligheden over livet.

Retræten giver næring til at styrke din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Skønhed, nydelse, den indre fred, naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet. Du rejser hjem med kufferten fyldt af åndelig inspiration – mere energi og indre fred og ro – tanket op af sanselighed og livsglæde.

Kjære Ann.

Takk for en fantastisk tur, og takk til deg som alltid tar så godt vare på oss alle sammen. Merker at minnene og opplevelsene er med meg videre etter disse dagene. Ordene: renselse og ny start, har vist seg for meg både i drømmene og i symbolene som ble synlige i løpet av uka………spennende. Å være sammen med alle disse hyggelige danske damene har også fylt meg opp med positiv energi. Og, selvfølgelig den nydelige hagen og den deilige maten. Jeg føler meg så heldig, og er så takknemlig for at jeg kan være med på reisene du arrangerer.

Kæreste Ann ❤️

Tak for en vidunderlig tur til det mest overskønne sted, jeg har været i lang tid. Rejsen gjorde mig godt både i krop og sjæl – og den ro, der var i turens sammensætning, skal du have ros for – der var tid til både fysisk aktivitet samt ro og fordybelse. 👣 🙏

– Netop den veksling skal jeg lære at implementere i min hverdag, for det gjorde mig godt. TAK🥰

Der er også en kæmpe tak til Ingo og Henrik for deres dejlige, kærlige måde at være på og at drive stedet på. Deres omsorg for alt omkring dem gjorde, at jeg følte mig hjemme og meget velkommen – som at blive favnet af noget større. En vidunderlig tur, som jeg vil bevare i mig og et sted jeg kommer tilbage til.

Ann har en fantastisk evne til at skabe en atmosfære og finde smukke steder, der nærer både krop og sjæl. Opholdet på Garden of Lemons var livgivende på mange fronter – godt orkestreret af Anns indsigt, nærvær og respektfulde måde at være sammen med os på.

Glæd dig til:

Du kan glæde dig til et afvekslende program, der indeholder væren, vandring, inspiration og filosofiske oplæg. Der vil være dybe guidede meditationer, som forløser og nærer din sjæls essens. Du næres af den særlig tid på året, af vinteren og julen vi går i møde. Opholdet er:

 • Healende meditationer
 • Spirituelle redskaber til selvhealing
 • Chackra afbalancering og skytsengel meditation
 • Inspiration om Livshjulet
 • Bevægelse – stillevandringer
 • Livsfornyelse, livsglæde og sanselighed

Opholdet er også dejlig vandring i området ved Citronlunden samt tur til Granada med fokus på sanselighed og livsglæde. Der må påregnes mertillæg hvis vi besøger Alhambra.

1: 1 Massage eller healing kan tilkøbes.

Naturen har sit eget sprog

Under den fredfyldte og nærende retræte får du rig mulighed for at nyde naturen, der balancerer og healer dig. ”Garden of Lemons” er et sandt paradis. På alle årstider blomstrer ”Garden of Lemons”. Dine sanser næres og forkæles med naturen frugtbarhed, skønhed og vækst.

Glæd dig til synet af de mange frugttræer med citroner, appelsiner, mangoer. Køkkenhaven bugner med salater og krydderurter i alle grønne, kraftfulde nuancer.

Efterårsluften er mild, og lyset er så magisk. Solen skinner som oftest fra en skyfri himmel, tanker dig op med glæde og afslappelse. Naturen bereder sig på at være stille, akkurat som du på denne retræte, til åndelig næring – til ”Sanselighed og livsglæde”.

Vandring 

Glæd dig til smuk vandring i Citronlunden, der er et ‘glimt’ af Paradisets Have. Du vil også nyde skøn vandring i Lecrín-dalen, som er kendt for sine smukke landskaber og grønne omgivelser. Vi går mellem frugthaver, olivenlunde og terrasserede marker. Bjergene i baggrunden skaber en imponerende baggrund. Sidst men ikke mindst: Glæd dig til vandringen ind i Granada og besøget i den historiske by.

Citronlunden – ren nydelse

Du træder ind i en kærlig ramme. Du finder ro. Du vil næres af en pragtfuld natur, nyder stillevandring i haven, og citronlunden, orangeriet og poolen i haven.

Du har helpension.

Måltiderne nydes udenfor i det lune spanske efterår eller i orangeriet. Måltider er frembragt med kærlighed og af de fineste råvarer. Hvert et måltid er en gave, en sanseoplevelse, ren forkælelse og nydelse. Du vil nyde de smukke farver, duftene, smagsoplevelserne, de forskellige teksturer, glædes over naturens frugtbarhed og sanse den kærlighed med hvilken måltiderne er frembragt.

Bemærk at prisen tager udgangspunkt i delt twin room i “Garden of Lemons”.

Du kan tilkøbe eneværelse på ”Garden of Lemons”. Der er ganske få.

Du kan også bo på det skønne lille hotel Naranjos i eneværelse. Hotellet ligger 800 m fra ‘Garden og Lemons’ og du går ned gennem den lille by.

Hjertelig velkommen med til ”Sanselighed og livsglæde” 2024.

 

Praktisk

Ann Bjerre er medlem af Rejsegarantifonden nummer 1912. Bemærk, at inklusiv i prisen er stort set alt, herunder også flytransport til og fra Danmark.

Prisen er inklusiv

 • Fly fra/til Københavns Lufthavn til Malaga
 • Transport i Spanien
 • Overnatning i delt twin værelse på Garden of Lemons
 • Morgenmad alle dage (på det valgte overnatningssted)
 • Frokost på ankomstdagen
 • Frokoster ** og middage på Garden of Lemons
 • Eftermiddagskaffe/te
 • Undervisning, meditationer, indsigt ifølge program
 • Ann Bjerre er nærværende også til personlige samtaler
 • Vandring som beskrevet ovenfor
 • Besøg i Granada

Tilvalg:

 • (Enkeltværelse på ”Garden of Lemons”:  kr. 1.800,-) Udsolgt!
 • Eneværelse på hotellet er kr. 1.200,- (og spiser morgenmad på hotellet)

Du kan vælge delt twin værelse på Garden of Lemons eller eneværelse på  hotellet (merpris kr. 1.200,-)

Egne udgifter

 • Egne drikkevarer på refugiet – du kan tilkøbe, vin, sodavand, drikke
 • På turen til Granada afholdes frokostpause, hvor du selv betaler for din frokost ** og har tid til at gå på egen opdagelse i byen.
 • Hvis der kommer ekstra vandretur betales der for denne
 • Rejseforsikring
 • Tilkøb af massage 50 euro

Pris

Kr. 13.200-.

Depositum kr. 3.900,-.

Fly

Afrejse 27. november skal. 06.00 fra Københavns Lufthavn

Ankomst 1. november kl. 14:40 i Københavns Lufthavn

Vi flyver med SAS

Ved tilmelding modtager du rejsefaktura, pakkeliste og information om retrætens indhold. Retrætens detaljerede program modtager du ca. 3 uger før afrejse, sammen med flybilletterne.

Ann Bjerre er medlem af REJSEGARANTIFONDEN NR. 1912

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top