skip to Main Content
Menu

D. 17. – 22. marts 2024

Retræte i Andalusien, Spanien
”Livsfornyelse”

Den 17-22 marts 2024

Glæd dig til at deltage på en magisk og opløftende retræte på refugie Garden of Lemons, fredfyldt og eksotisk beliggende midt i citronlunden i Sydspanien.

Forårsjævndøgn den 20. marts er gennem tiderne blevet betragtet som ’Årets begyndelse’. Lysets komme ved foråret bringer ’Livsfornyelse’, som naturen vidner om livets regenererende kræfter. Retrætens tema er at slippe gammelt, give plads, og åbne for ”Livsfornyelse” i 2024, akkurat som naturen ved forårsjævndøgn slipper gammelt, iklæder sig den grønne kærlighedens kappe.

Ja, glæd dig til at styrke din iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom. Skønhed, nydelse, den indre fred, naturen, selvomsorg og selvhealing er i højsædet. Du rejser hjem med kufferten fyldt af åndelig inspiration, hjertes kompas for 2024, næring til ”din indre vej” – tanket om af ren nydelse, væren og glæde.

Du bor på refugiet midt i citronlunden, 6 dage i samklang med jorden, naturen, sanserne og hjertes visdom. Retrætens tema er ”Livsfornyelse”, hvor din iboende ’be’gejstring og livsglæde opløftes. At finde vejen til dit lys, din dybeste essens.

Orangeriet i citronlunden er omdrejningspunktet for indsigt om Livshjulet, månen og den særlige tid ved forårsjævndøgn, guidede meditationer og væren. Der vil være stillevandringer i nærmiljøet, som ved den spanske kyst og inde i landskabet.

At være i citronlunden i marts er så unik en mulighed, og dybt taknemmelig er jeg over at kunne tilbyde dig, at rejse med netop på denne årstid. Du vil nyde naturen i fulde drag, en sansernes fest: Naturens dufte, blomsternes skønhed, den skønneste tilberedte mad af de fineste råvarer, stillevandringer i naturen – indsigt, inspiration og healende meditationer. Det er den smukkeste kombination af ro, stilhed – væren med skønhed og nydelse.

Glæd dig til:

Du kan glæde dig til et afvekslende program hvor dagen har en fast rytme. Programmet indeholder stilhed og væren, vandring, inspiration og filosofiske oplæg. Der vil være dybe guide meditationer, som forløser og nærer din sjæls essens. Efter retræten vil du have konkrete spirituelle redskaber med dig hjem, ligesom du vil have et hjertes ’køreplan’ for de projekter, der er vigtigst for dig i 2024.

 • Healende meditationer
 • Chackra afbalancering
 • Skytsengel meditation
 • Sprituelle redskaber til selvhealing
 • Bøn og stilhed
 • Inspiration om Livshjulet, Påskefesten og månen
 • Stillevandringer
 • Stilhed ved nogle af måltiderne
 • Fokus på dit 2024

Der er tre vandringer: Området ved Citronlunden med kik til vandet. Vandring i slugt med vandfald, samt vandring ved den spanske kyst. Vandringer på 5 -10 km, som alle kan være med, hvis det er et ønske. 1: 1 Massage eller healing kan tilkøbes.

Naturen har sit eget sprog

Under den fredfyldt og nærende retræte får du rig mulighed for at nyde naturen, der beriger og healer dig med sine opstandelseskræfter: Nyudsprungne roser, frugter og afgrøder. – Netop på denne årstid kan du glæde dig til de blomstrende appelsintræer i citruslunden. Det er en nærmest bedøvende duft, som spanierne kalder med det arabiske ord Azahar. Du vil nyde de første blomstrende roser i rosenhaven. I de skønneste farver og rosens sarte og healende dufte.

Glæd dig til synet af de plukkemodne orange appelsiner og gule citroner. At nydesynet af de mange avocadoerne, du finder i avocado-lunden.

Køkkenhaven bugner med salater og krydderurter i alle grønne kraftfulde nuancer.

Forårsluften er ren og lyset er så magisk. Solen skinner som oftest fra en skyfri himmel. Naturen vågner op til nyt liv, akkurat som du på denne retræte, vækkes, næres – af den milde sol, et behageligt klima og åndelig næring – til ”Livsfornyelse”.

Citronlunden – ren nydelse

Du træder ind i en kærlig ramme. Du finder ro. Du vil næres af en pragtfuld natur, nyder stillevandring i haven, og citronlunden, orangeriet og poolen i haven.

Du har helpension. Måltiderne nydes udenfor i det lune spanske forår, eller i orangeriet. Måltider er frembragt med kærlighed og af de fineste råvarer. Hvert et måltid er en gave, en sanseoplevelse, ren forkælelse og nydelse. Nogle af måltiderne vil være i stilhed og med smuk musik.

Du ser dit liv i nyt perspektiv og din livsglæde vil boble og du får mere energi.

Hjertelig velkommen med til ”Livsfornyelse” 2024.

Praktisk

Prisen er inklusiv

 • Fly fra København Lufthavn til Malaga
 • Transport i Spanien
 • Undervisning, meditationer, indsigt ifølge program
 • Vandringer
 • Indkvartering i delt twin værelse med toilet bad
 • Helpension

Egne udgifter

 • Forplejning i forbindelse med til og fra refugiet
 • Egne drikkevarer
 • Rejseforsikring
 • Tilkøb af massage eller healing

Pris

Kr. 12.500-.

Depositum kr. 3.900,-.

Eneværelse tillæg kr. 1.300,-. Der er begrænset antal eneværelser på refugiet, der fordeles efter først til mølleprincip. Der er pt ikke flere eneværelser på selv refugiet!

Fly

Afrejse den 17. marts kl. 06.00 fra København Lufthavn

Ankomst den 22. marts kl. 17.30.

Afrejse fra Malaga kl. 11.10 – mellemlanding i Stockholm, med ankomst i Købehavn Lufthavn kl. 17.30.

Vi flyver med SAS

Den 17 marts møder du Ann Bjerre i Malaga Lufthavn.

Ved tilmelding modtager du rejsefaktura, pakkeliste og information om retrætens indhold. Retrætens detaljerede program modtager du ca. 3 uger før afrejse, sammen med flybilletterne.

Ann Bjerre er medlem af REJSEGARANTIFONDEN NR. 1912

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top