skip to Main Content
Menu
Lydbog – “VANDRINGEN – I Pilgrimsspor”

Lydbog – “VANDRINGEN – I pilgrimsspor”

Ann Bjerres bog ”VANDRINGEN – i  Pilgrimsspor” er nu også på E-Reolen eller at købe som lydbog. SAGA / Lindhardt og Ringhof A/S har på smukkeste vis indtalt bogen og skabt det flotte cover til lydbogen. Det er grafiker Ida Holm, der har designet cover – og det er skuespiller Louise Davidsen, der indtaler ”VANDRINGEN”.

Med ”VANDRINGEN – I pilgrimsspor” er du med på spirituel vandring – en firkløver, der starter på El Camino i Nordspanien. Dernæst fører livets ”gule” pil til vandring ad Katarstien i Frankrig i Pyrenæerne og mødet med en kraftfuldt natur. Frans af Assisi smukke digt ”Solsangen” vækker genklang i det inderste og tredje vandring er i sporet af Klara og Frans af i Italien. Sidste, men ikke mindst inviteres du på vandring ad Klosterruten i Sverige på vej til Birgitta af Vadstena, der har skrevet følgende: ”Vis mig vejen, og gør mig villig til at gå den”.

Bogen er beretningen om en personlig spirituel vækkelse og udvikling. Det er også historiske billeder og beskrivelser og sidst men ikke mindst, har mange af dem der har vandrer med, skrevet smukke, givende ’spejle’, som du kære læser kan spejle dig i, og blive inspireret til din personlige indre vandring.

En af dem der har vandrer med har skrevet dette smukke digt i forbindelse med vandring på El Camino:

Camino – er det mig du kalder på?
Jeg føler stærkt, at Vejen må jeg gå,
til Santiago og til Sankt Jakob,
vandrer ad vejen – både nede og op.
Hjertet åbnes, og målet er nået,
Kontakt til min sjæl, et frø er sået.
En indre forløsning af sorg og savn,
den dag Sankt Jakob tog mig i sin favn.

Du kan allerede nu købe ”VANDRINGEN” på diverse platforme SAMT finde bogen på eReolen.

Her er en lille lydprøve, indledningen fra bogen:

Lydprøve er på vej!

Hvis du gerne vil vide mere om bogen og læse anmeldelser af bogen:

https://www.annbjerre.dk/vandringen-i-pilgrimsspor/

”VANDRINGEN” udkom i 2011 og genoptrykt 4 gange. Den fysiske bog kan du købe hos annbjerre.dk, i Boghandlen eller låne på Biblioteket.

God læselyst!

Forbered dig på at blive inspireret på et dybere plan!

God fornøjelse!

Back To Top