skip to Main Content
Menu

Tirsdag den 23. juli 2024 Kl. 10.00 – 15.30

Gralsvandring Nordsjælland – ”Birgitta – og, den sjællandske pilgrimsvej”

Tirsdag den 23. juli 2024 – Kl. 10.00 – 15.30

Glæd dig til indsigtsfuld Gralsvandring Nordsjælland fra Helsingør, Sct. Mariæ Kirke til Gurre Kirke, Sankt Jacob Kapel og slutteligt Gurre Slots Ruin ved Gurre Sø. Vandringens tema er ”Birgitta af Vadstena”, berømt for ”Vis mig din vej og gør mig villig til at vandre den”.

Under den intense stille vandring på 12 km næres du af Birgittas liv og spiritualitet. Samtidig glædes du ved at gå på første etape af den sjællandske pilgrimsvej!

Den 23. juli er en ganske særlig dag! Det er dagen for fejringen af Birgitta!

Birgitta – en inspirator

Den Hellige Birgitta (1303-1373) – profet, ordensstifter og skytsengel for Europa. Trods en tidsafstand på 700 år, er hun i dag en stor inspirator.

Hun lever et almindeligt liv med mand og børn. Hun ønsker at finde vejen mellem arbejde og fordybelse. Og, – ærlighed overfor sin indre stemme!  Endnu ved hun ikke hvad vej hun skal gå. Men hendes bøn: ’Vis mig din vej – og gør mig villig til at vandre den’ hjælper hende på vej.

Om Birgitta på et tidspunkt står ved en korsvej i sit liv vælger hun ’den indre vej’ – hengiver sig til sin sjæls essens! Hendes kald i livet!

Birgitta går den kristne mysterievej og bliver med hendes åbenbaringer talerør, kanaliserer, for noget større end sig selv!

Birgittas budskaber kommer til at bevæge hendes samtid, politisk og spirituelt! Birgitta er kvinde, der tør så i sin finhed, sin sårbarhed, sit lys og sin klare essens! Og, manifester i den ydre verden, med sit store mod!

Pilgrimmen over alle pilgrimme

Birgitta er den der vandrer hen over marken for at finde hen til det særlige sted i det ydre, der kan næres hendes dybeste indre. Birgitta er Pilgrimmen over alle pilgrimme.

Derfor, vil du på denne meditative stillevandring opløftes ved at vandre på første etape af den sjællandske pilgrimsvej, der går til Santiago de Compostela. En vandring Birgitta foretog, og under hvilken markante åbenbaringer kom til hende….

Birgittas spiritualitet

”Birgitta” er fascinerende Gralskursus, hvor historien om Birgitta bliver levende og en symbolsk fortælling om udviklingen af det menneskelige potentiale, ad ’den indre vej’, som vi netop nu er trådt ud på! Måske vi moderne mennesker symbolsk kan spejle os i denne kvindeskikkelse?

Historien transformeres under Gralsvandringen ”Birgitta” – fra livfulde billeder – til indsigt og spirituel transformation.  Du er på en indsigtsfuld Gralsvandring, hvor du bliver ført ind i en personlig vandring i Moder Jord skød, for dér, at hente spirituel næring.

Vandringen starter i Helsingør, Sct. Mariæ Kirke der er dedikeret til Maria med meditation og nærvær. Derfra gennem de gamle historiske gader i Helsingør op gennem Hellebæk Skov, med kik til Kronborg, og Nordsøen, derfra gennem Tegnsluthegn, via stisystemer og derefter et par kilometer langs vejen til Gurre Kirke, Sankt Jacobs Kapel og slutteligt ved Gurre Slots Ruin og Søen.

Form:

Gralsvandringen er 13 km meditativ stillevandring. Der er stop undervejs med levende formidling, meditation, der styrker din spiritualitet!

Rammen

Tirsdag den 23. juli 2024

Kl. 10.00 – 15.30

Det praktiske

Adresse:

Start: Helsingør. Offentligt med tog, ellers er der flere p pladser.

Slut: Gurre Slots Ruin. Bus bus 390R kører retur til Helsingør.

Ved tilmelding får du relevante oplysninger om mødested og slutsted.

God fysisk form, vandring på 13 km. Mest i skovområde, lidt på asfalt.

Det er en meditativ, stille vandring i roligt tempo med stop undervejs! 

Forplejning

Du medbringer mad og drikke.

Det er ikke muligt, at købe undervejs

 

Gralsvandring ”Birgitta” pris kr. 650,-

Tilmelding er bindende og indbetalt beløb refunderes ikke. 

Jeg glæder mig til give dig et kærligt løft inspireret af Birgitta.

Kærlige tanker
Ann

Book din rejse

Rejsebetingelser

Læs rejsebetingelser her.

Back To Top